Nove knjige nasega dragog Mister Noa, s pricama kojih se vjerujem mnogi rado sjecaju...
MISTER NO - Knjiga 41 - GRAD ZLOČINA Scenarij Alfredo Castelli / Crtež Roberto Diso 388 stranica / 4 naslovnice unutra cijena 155 kn / posebna cijena 140 kn cijena za MaFest 130 kn
MISTER NO - Knjiga 42 - ANANGA Scenarij Tiziano Sclavi / Crtež Fabio Civitelli 204 stranice / 2 naslovnice unutra cijena 115 kn / posebna cijena 105 kn cijena za MaFest 95 kn
Cijena za Mafest vrijedi iskljucivo na Mafestu, a nakon MaFesta izdanja idu u uobicajenu prodaju, dakle od 24. 05. Posebna cijena se odnosi na prodajnu cijenu u prva dva mjeseca. Ta akcija trajat ce do 24.07.2010. Nasa izdanja po posebnim cijenama mozete pronaci kod: Strip Klub Libellus - Zagreb Striparnica Babilon - Djakovo Strip Knjizara Palach - Rijeka Strip Klub Darkwood - Beograd - za cijene u Srbiji pitati direktno kod njih, kad izdanja budu u prodaji.
Gaston i ja se od srca zahvaljujemo Melini, Mirni, Doku, Curuniru, Dekari, Zlaji i Vedranu!
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
uff moram da priznam da Mister Noja kupim samo tu i tamo,iako mi je bio sjajan strip uvijek ali nekako sam ga stavio n astranski tir,kupim tu i tamo neki special ili maksi,... A ova Ananga i Grad Zločina,o čemu se radi ako može ukratko?
To bi možda kupio bar ovu Anangu što su svi tako oduševljeni
Aananga je vjerojatno najbolje crtani mister NO, usprkos svim Disovim i DiVittovim radovima u toj drogiranoj fazi Civitteli je crtao nenormalno kvalitetno. Stvarno genijalac. I zato jedva čekam neobjavljene priče gdje su također njegovi radovi
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-