Evo i novih knjiga iz biblioteke Martina Mysterea.
Martin Mystere Biblioteka knjiga 37 – TRAGOVI NAZCA 132 stranice cijena 85 kuna / posebna cijena 75 kn cijena za MaFest 65 kn
Martin Mystere Biblioteka knjiga 38 – U ZEMLJI DOGONA 134 stranice, 2 kol. naslovnice cijena 95 kuna / posebna cijena 85 kn cijena za MaFest 75 kn
Martin Mystere Biblioteka knjiga 39 – ČETVRTA DIMENZIJA 108 stranica cijena 80 kuna / posebna cijena 70 kn cijena za MaFest 60 kn
Martin Mystere Biblioteka knjiga 40 – OPERACIJA DORIAN GRAY 172 stranice cijena 95 kuna / posebna cijena 85 kn cijena za MaFest 75 kn
Cijena za Mafest vrijedi iskljucivo na Mafestu, a nakon MaFesta izdanja idu u uobicajenu prodaju, dakle od 24. 05. Posebna cijena se odnosi na prodajnu cijenu u prva dva mjeseca. Ta akcija trajat ce do 24.07.2010. Nasa izdanja po posebnim cijenama mozete pronaci kod: Strip Klub Libellus - Zagreb Striparnica Babilon - Djakovo Strip Knjizara Palach - Rijeka Strip Klub Darkwood - Beograd - za cijene u Srbiji pitati direktno kod njih, kad izdanja budu u prodaji.
Veliko hvala Goranu Marinicu, Curuniru, Dekari, Melini, Mirni, Igoru i Vedranu na odlicnoj suradnji u svim ovim prekrasnim knjigama.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Vapaji napokon urodili plodom Aleluja Odlične cijene za Mafest da je bar malo češće
Napokon i MM.Po običaju super priče.Malo robotića iz naske, Sirusijanci i Operacja Dorian Grey Sad ću s guštom odigrat i igru napokon za PC Operacja Dorian Grey
Ovo mi je najdraža i najlipše dizajnirana Bonelli kolekcija. Još kad bi Mr.A uložija malčice truda pa da nisu desetminutne naslovnice... Al' jbga... Libellus je tada bija mlad i zelen
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Vapaji napokon urodili plodom Aleluja Odlične cijene za Mafest da je bar malo češće
Napokon i MM.Po običaju super priče.Malo robotića iz naske, Sirusijanci i Operacja Dorian Grey Sad ću s guštom odigrat i igru napokon za PC Operacja Dorian Grey
Legendarne priče, ko zna koliko sam ih puta pročitao... Eh da je ovog bilo kad sam prvi put kupovao te epizode. Mu, linije Nazce, zvijezda Sirius i izvanzemaljci astronauti, Mr. Jinx. Četvrta dimenzija mi je najslabija, a još ktome je crta Bagnoli/Henry.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
super, super nema kraja mojoj sreći... __________________________________________________________________________________________________________________________________________ 41 godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Taman posla da ne bude Dosad su uvek ispostovali sve,verujem da ce i s Martijem to biti slucaj. Posebno ako se uzme u obzir da 40 knjiga MM ili nekog drugog junaka idu uveliko na stetu MM po broju epizoda. Treba ga i ubrzati Sad ce Curunir da me psuje