forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Dodatne slike kompleta(+slike pojedinih stripova)*
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 09/05/2010 : 22:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:
Originally posted by Porter

Stvarno su lijepi stripovi,nadam se da ces nekog usreciti a Bogami i olaksati.

Ti bi mogao bit dovoljno mjerodavan za procjenu vrijednosti ovih kompleta po aukcijama.Da probamo zbrojit kada bi ih prodavali pojedinačno?Do kojeg bi iznosa došli npr. kod Zagora?

Evo ti cijenovnik Lunov Magnus Stripa pa racunaj sebi

4- 800€(ovaj primjerak na aukcijama)
7,10,17,21,22- 200 € komad
.....
....
Ukupno4200 € LMS.

ZS 13 300 €
ostalih 7 dvocifrenih 150 € komad
Ukupno: ovih osam 1350 €
..........
.............

Ako si stavio 10 000 € cijenu rezerve to je tu negdje za ovaj komplet.
S time da bi se moglo navuci vise kod pojedinacne prodaje,zbog kolekcionarske strasti i zudnje.
Recimo brojevi od 200 -400 i kusur idu od 25-40€ komad.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 10/05/2010 : 00:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Prodigy

Kakve su to rez. cijene?
Jel to ono - ništa ne prodajem,samo se kurchim!

Sasvim normalne cijene.Ako pratiš aukcije,zbrojiš iznose,vidjet ćeš da nije nikakvo k......

Slikano je na nekoliko zamolbi,pa da ne šaljem svakome pojedinačno,stavio sam ovdje.Bit će tog još puno jer sam odlučio da neću otvarat stripoteku,pa ću većinu tih stripova stavit na aukcije.Količina je svakako fascinirajuća.Jedino će mi trebat vremena za slaganje i slikanje,ali nije žurba.Da ih ne želim prodat,ne bi ih stavljao na aukcije.Skupo? Je,ali ništa pretjerano.

Jel mogu ja ove slike sacuvati na kompu,cisto da se nekim klincima nekad hvalim kakve sam kolekcije imao

A,da,..necu ih zloupotrebiti

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 10/05/2010 : 00:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Što reći osim da nemam riječi. I ako može savjet kako ovako sačuvati stripove?

Uh,to je malo duža priča.Uglavnom,ako ih želiš spremit nakon čitanja ili kupuješ stripove u dva primjerka,jedan dio zapakiraš u novine i staviš u kutiju.Moraju bit okrenuti na hrbat i po mogućnosti da su u tamnoj prostoriji.Uglavnom,nije to nekakav veliki problem,ali je duga priča.Obavezno koristit čvrstu kutiju(kao što su npr.bananske kutije)......
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 10/05/2010 : 00:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bachy

Unaprijed oprostite na neznanju: Kada je ove godine Mafest?
Naime u prilici sam da se prvi put dovučem do Makarske pa...

Imaš topic o tom na fodforumu "stripovi".Sve piše....
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 10/05/2010 : 00:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:

quote:
Originally posted by Prodigy

Kakve su to rez. cijene?
Jel to ono - ništa ne prodajem,samo se kurchim!

Sasvim normalne cijene.Ako pratiš aukcije,zbrojiš iznose,vidjet ćeš da nije nikakvo k......

Slikano je na nekoliko zamolbi,pa da ne šaljem svakome pojedinačno,stavio sam ovdje.Bit će tog još puno jer sam odlučio da neću otvarat stripoteku,pa ću većinu tih stripova stavit na aukcije.Količina je svakako fascinirajuća.Jedino će mi trebat vremena za slaganje i slikanje,ali nije žurba.Da ih ne želim prodat,ne bi ih stavljao na aukcije.Skupo? Je,ali ništa pretjerano.

Jel mogu ja ove slike sacuvati na kompu,cisto da se nekim klincima nekad hvalim kakve sam kolekcije imao

Koga,klince?
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 10/05/2010 : 00:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imam zamolbu za tebe,ako uhvatiš vremena?Možeš li mi na PM poslat-kako si ti postavio nekoliko slika na istu aukciju.Ja jednostavno nisam uspio,a ubiše me ljudi sa pitanjima o dodatnim slikama.Molim te,ako zaista uhvatiš jedan dan malo vremena,pokušaj mi to pojasnit.Ubiše me ove slike,a moram za par sati na put.
Nije obaveza,jer ionako neću moć sada dva dana do kompjutora,ali bih ti zaista bio zahvalan za ubuduće.Hvala ti unaprijed i častim večerom kada navratim do Beograda.
Pozdrav.

Ja tek sad videh ovo...
Odgovorio ti Markos...
Ovde sam ja pojasnio (na donjem postu):
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=36922
Hahaha, sitnica je ovo, hvala, podelicemo racun ako bude vecere:)

Pozdrav!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 10/05/2010 : 13:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koga,klince?
[/quote]
Klince necu,a klinke 17-18 godina bi moglo

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12494 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 10/05/2010 : 14:25:56  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Pitanje za Dveribada:

-jel imaš ti i neke lošije očuvane komplete stripova koji nisu glanceri ili -5 i te stvari nego su šta ja znam 3,2,...ili takve stripove bacaš?
Jer nismo svi kolekcionari i neki samo želimo pročitati stripove pa nam je svejedno za glancere,..... zbog toga pitam
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 10/05/2010 : 22:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

Pitanje za Dveribada:

-jel imaš ti i neke lošije očuvane komplete stripova koji nisu glanceri ili -5 i te stvari nego su šta ja znam 3,2,...ili takve stripove bacaš?
Jer nismo svi kolekcionari i neki samo želimo pročitati stripove pa nam je svejedno za glancere,..... zbog toga pitam

Ne,stripove ne bacam.Tu i tamo nešto poklonim.Da,imam i slabije očuvanih stripova,negdje oko 4,4-.Postoje i kompleti u tom stanju,samo mi navedi na što konkretno misliš.?
Jedini je problemčić što ja nastojim stripove prodat na aukcijama,ovako javno.Bit će uskoro puno tog na aukcijama,ali napiši mi na kakve konkretno komplete misliš,na koje edicije i koje junake?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 10/05/2010 : 22:58:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Stvarno su lijepi stripovi,nadam se da ces nekog usreciti a Bogami i olaksati.

Ti bi mogao bit dovoljno mjerodavan za procjenu vrijednosti ovih kompleta po aukcijama.Da probamo zbrojit kada bi ih prodavali pojedinačno?Do kojeg bi iznosa došli npr. kod Zagora?

Evo ti cijenovnik Lunov Magnus Stripa pa racunaj sebi

4- 800€(ovaj primjerak na aukcijama)
7,10,17,21,22- 200 € komad
.....
....
Ukupno4200 € LMS.

ZS 13 300 €
ostalih 7 dvocifrenih 150 € komad
Ukupno: ovih osam 1350 €
..........
.............

Ako si stavio 10 000 € cijenu rezerve to je tu negdje za ovaj komplet.
S time da bi se moglo navuci vise kod pojedinacne prodaje,zbog kolekcionarske strasti i zudnje.
Recimo brojevi od 200 -400 i kusur idu od 25-40€ komad.

Alene,ti si nevjerojatan lik.Jel bi mi možda mogao poslat 8 brojeva od 1-39.Probat ću sa tim brojevima koje odabereš igrat loto!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26834 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/05/2010 : 23:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
i jel se prodalo i za koliko?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 11/05/2010 : 00:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Kad smo vec kod lota evo ti jedan fazon iz mog djetinstva.
Mislim da sam tad imao 14 godina,bila je subota probudio sam se i ispunio loto.
Tada je bilo izvlacenje mislim u 20.00 sa Suzanom Mancic i bilo je 7 brojeva u igri.
Nazvao sam ujaka u Sarajevo i zamolio da odigra 7 brojeva koje sam mu rekao,za 6 brojeva sam bio siguran a za 7-mi sam rekao da nisam 100%.
Takodje sam nazvao tetku u Rijeci i ponovio istu pricu.
Rekao sam brojeve i djevojci ali ona nije odigrala ali ih je zapisala.
Tako krece poslije par sati direktno izvlacenje,sjedim sa ocem rahmetli i gledamo.
Ide lagano sportski:1 pogodag,2 pogodak 3,4,5,6 pogodtci i 7 kad mi je vec malkice srce zalupalo promasaj nije do mene rekao sam svima da sam nesiguran za 7.broj .
Uglavnom svi smo se malkice oparili posto je bilo dosta 6-ca a ujak ubo 6+1 i kupio yuga a mene castio 3 sedmice u Baskom polju.

Inace o ovakvim stvarima se ne prica ali eto kad si spomenuo loto nisam mogao
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 11/05/2010 : 00:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Zaboravih,poslacu ti i brojeve na PM pa ih pici dok ne ulete u najgorem slucaju mozes prodati jednu kolekciju i to je to
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 11/05/2010 : 01:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad smo vec kod lota evo ti jedan fazon iz mog djetinstva.
Mislim da sam tad imao 14 godina,bila je subota probudio sam se i ispunio loto.
Tada je bilo izvlacenje mislim u 20.00 sa Suzanom Mancic i bilo je 7 brojeva u igri.
Nazvao sam ujaka u Sarajevo i zamolio da odigra 7 brojeva koje sam mu rekao,za 6 brojeva sam bio siguran a za 7-mi sam rekao da nisam 100%.
Takodje sam nazvao tetku u Rijeci i ponovio istu pricu.
Rekao sam brojeve i djevojci ali ona nije odigrala ali ih je zapisala.
Tako krece poslije par sati direktno izvlacenje,sjedim sa ocem rahmetli i gledamo.
Ide lagano sportski:1 pogodag,2 pogodak 3,4,5,6 pogodtci i 7 kad mi je vec malkice srce zalupalo promasaj nije do mene rekao sam svima da sam nesiguran za 7.broj .
Uglavnom svi smo se malkice oparili posto je bilo dosta 6-ca a ujak ubo 6+1 i kupio yuga a mene castio 3 sedmice u Baskom polju.

Inace o ovakvim stvarima se ne prica ali eto kad si spomenuo loto nisam mogao

......ostatk priče znamo!..poslije je nastala pjesma od Pušenja "Yugo 45"!

Nikada nisam igrao loto,ali ću iskoristit one brojeve.Nisi ti slučajno pogodio onu kartu!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 11/05/2010 : 01:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Ma kartu sam slucajno pogodio,pocetnicka sreca.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 11/05/2010 : 01:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde...a kako si pogodio ovu rezervnu cifru?Jel to zbog čitanja DD...ŠESTO ČULO??
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12494 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 11/05/2010 : 11:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pitanje za Dveribada:

Ne,stripove ne bacam.Tu i tamo nešto poklonim.Da,imam i slabije očuvanih stripova,negdje oko 4,4-.Postoje i kompleti u tom stanju,samo mi navedi na što konkretno misliš.?
Jedini je problemčić što ja nastojim stripove prodat na aukcijama,ovako javno.Bit će uskoro puno tog na aukcijama,ali napiši mi na kakve konkretno komplete misliš,na koje edicije i koje junake?

Pa najprije hvala na odgovoru,jer ti si meni stvarno legenda sa ovoliko stripova i to i drago mi je da si uzeo malo vremena da mi odpišeš.
Pa mene zanimaju stripovi od Kita Tellera ali se bojim da ne bi imao čak dovoljno novca za -4,....stvarno sam mislio na kupus stripove,može biti bez naslovnica,ili dodatka kao što je lon volf,svemirski patroldžija,....važno mi je da pročitam priču.Ali možda bi stvarno bilo najbolje da ja napravim neki "the best off" pa ti onda javim,na PM one brojeve koje bi trebao,tada bi možda uzeo i bolje očuvane,no tek toliko da ti odgovorim na pitanje da se zanimam za stripove Kita Tellera.
Inače stvarno si za mene legenda pa ču i ja pokušati da sakupim glancer komplet Kapetana Mikija,to če mi biti izzazov.
Inače Kapetan Miki mi nije neki strip ali mislim da je imao najmanje stripova od svih pa če ga vjerovatno biti najlakše sakupiti a pošto je i počeo kasno mislim da je bio prvi broj oko 460+ broja mislim da i neče imati takvu cijenu?
Pitanje za Portera:

-koliko vrijedi glancer komplet Kapetana Mikija (po tvom mišljenju)
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 11/05/2010 : 11:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
možda 10% ovog Zagorovog...ili čak manje
Kod Mikija je puno reprinta u ZS
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 11/05/2010 : 13:40:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Jang ti je odgovorio 1 €uro,nekih 1000 €.
Inace imas Karabina Slim,Dzudas oni su jeftiniji.
Posto nema bas puno brojeva u serijalu,inace je najeftinija solucija kupovati Malog Rendzera od Van Ghoga a najbolje su napravljeni.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 11/05/2010 : 13:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ajde...a kako si pogodio ovu rezervnu cifru?Jel to zbog čitanja DD...ŠESTO ČULO??

Ma kakvo sesto culo,naso sam dobrog suhog mesa pa mi proradile mozdane vijuge .
Nije tesko pogoditi posto vec 8 godina pratim razvoj cijena stripova,onda citam i ucestvujem na aukcijama.
Kod tebe su najbolji stripovi i najjace cijene budu,jednog dana ces i ti prodati svoje kolekcije tako da ce euforija lijepo ocuvanih stripova polako splaknuti jer takvih vise na aukcijama nece biti mnogo.Onda ce polako poceti da idu i stripovi sto su ocuvani za 4 jer danas samo vidis ponude na 5-ce i glancere poneka 4-ka.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12494 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 11/05/2010 : 14:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jang ti je odgovorio 1 €uro,nekih 1000 €.
Inace imas Karabina Slim,Dzudas oni su jeftiniji.
Posto nema bas puno brojeva u serijalu,inace je najeftinija solucija kupovati Malog Rendzera od Van Ghoga a najbolje su napravljeni.

ok puno ti hvala.
a za Karabinu Slima nisam znao da je on imao svoj strip?
Ja sam mislio da je on kao dodatak u stripovima,.....nešto kao Roki džo,Makis,Denis,Lon Volf,Traper Keri,....
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 12/05/2010 : 23:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
dobije li se kakvo jamstvo da su u pitanju originali, da nema lažnjaka ili reprinta među ovim "starinama"?

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/05/2010 : 00:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pitanje za Dveribada:

Pa najprije hvala na odgovoru,jer ti si meni stvarno legenda sa ovoliko stripova i to i drago mi je da si uzeo malo vremena da mi odpišeš.
Pa mene zanimaju stripovi od Kita Tellera ali se bojim da ne bi imao čak dovoljno novca za -4,....stvarno sam mislio na kupus stripove,može biti bez naslovnica,ili dodatka kao što je lon volf,svemirski patroldžija,....važno mi je da pročitam priču.Ali možda bi stvarno bilo najbolje da ja napravim neki "the best off" pa ti onda javim,na PM one brojeve koje bi trebao,tada bi možda uzeo i bolje očuvane,no tek toliko da ti odgovorim na pitanje da se zanimam za stripove Kita Tellera.
Inače stvarno si za mene legenda pa ču i ja pokušati da sakupim glancer komplet Kapetana Mikija,to če mi biti izzazov.
Inače Kapetan Miki mi nije neki strip ali mislim da je imao najmanje stripova od svih pa če ga vjerovatno biti najlakše sakupiti a pošto je i počeo kasno mislim da je bio prvi broj oko 460+ broja mislim da i neče imati takvu cijenu?
Pitanje za Portera:

-koliko vrijedi glancer komplet Kapetana Mikija (po tvom mišljenju)

Javi mi adresu.Ako ti stripovi trebaju samo za čitanje,navedi šta i koji serijali.Nakon slaganja kompleta,sastavim ti što mogu i poklanjam.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/05/2010 : 00:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlikovski

dobije li se kakvo jamstvo da su u pitanju originali, da nema lažnjaka ili reprinta među ovim "starinama"?

Ne,na žalost.Vidiš po slikama da su svježe odštampani.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 13/05/2010 : 00:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zaboravih,poslacu ti i brojeve na PM pa ih pici dok ne ulete u najgorem slucaju mozes prodati jednu kolekciju i to je to

.....hvala!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000