forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Darkwood: TARZAN - knjige 1 i 2
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 12/05/2010 : 16:30:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by rommel

šteta je tu odustali oni ne odustali ...

Nemoj tako,ja verujem da ce i princeza da dozivi izdanje dostojno takvog stripa

Nemas ti pojma koliko dugo vec traje agonija pokusaja pregovaranja sa Englezima oko Modesti, naravno bezuspesno. Sto ne znaci da cemo odustati

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/05/2010 : 18:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sloba

quote:

quote:

Nemas ti pojma koliko dugo vec traje agonija pokusaja pregovaranja sa Englezima oko Modesti, naravno bezuspesno. Sto ne znaci da cemo odustati

Eto jos razloga za podrsku Darkwoodu
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 12/05/2010 : 18:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ja si već osmislio epitaf (ako mi itko i bude dignuo nadgrobnu ploču) - ovdje leži onaj koji je okasnio sa Modesty...
nekako me to najbolje opisuje:)

i onda će proći tex (jer tex i stara kamila su vječni) i komentirati "Dabogda oka ne sklopio"

Edited by - rommel on 12/05/2010 19:02:00
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 12/05/2010 : 19:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

necu da vam nesto prebacujem, Tarzan kao klasik je ok, ali mogli bi izdavati svjezije/modernije stvari ukoliko zelite da privucete siru strip publiku, a ne samo sladokusce, jer tih je malo
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 12/05/2010 : 19:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
nikakav problem, evo ja bih se tu nasao kao nova privucena strip publika

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 12/05/2010 : 19:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

necu da vam nesto prebacujem, Tarzan kao klasik je ok, ali mogli bi izdavati svjezije/modernije stvari ukoliko zelite da privucete siru strip publiku, a ne samo sladokusce, jer tih je malo

Mislis Zagora?

Kol'ko je ovo dobro uradjeno izdanje! Katastrofa kolko je dobro! Mada, realno, ja sam takvo izdanje i ocekivao od Slobe i ekipe. Mozda su za nijansu prevazisli moja ocekivanja i to po pitanju dizajna.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 12/05/2010 : 19:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Rendzeri, kad procitate Tarzana (Karson ce sigurno, on voli C(c)ita ), javite utisci

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.

Edited by - Bob Rok on 12/05/2010 19:51:11
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/05/2010 : 19:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

Rendzeri, kad procitate Tarzana (Karson ce sigurno, on voli C(c)ita ), javite utisci

Dogovoreno. Carson nece moz da ga procita,ne moz on ovolki strip da drzi u ruke,jedino na sto da ga turi i da okrece stranice
Znas li koliko je golem? Veci od giganti
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 12/05/2010 : 19:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Bob Rok

Dogovoreno. Carson nece moz da ga procita,ne moz on ovolki strip da drzi u ruke,jedino na sto da ga turi i da okrece stranice
Znas li koliko je golem? Veci od giganti

Ako zna dnevnik da cita, i sa ovo ce se snadje Samo da ne pomesa, pa da ne pocne da zakljucuje ocene na prevodioca

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 12/05/2010 : 20:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dzimi Gitara

Gledam ova dva albuma i razmišljam nešto, kako li bi izgledale kolekcionarske knjige Zagora, da je njihov tadašnji urednik imao odrešene ruke, kao što ih je imao urednik ova dva izdanja.

Ufff Gde se bre seti to sad da kažeš
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40309 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/05/2010 : 20:51:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro je i rekao... Ovog Tarzana kada uporedis sa onim Zagorovim knjigama je kao kada bi poredio onaj mercedes, dvosed, sav od belog zlata sa ficom u koju je ubacen motor od lamburdzinija...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 12/05/2010 : 20:55:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
Upravo tako. A Sloba je tada dao sve od sebe, da Zagorove knjige isto izgledaju kao lambordžini. Nadam se da je sada svima jasno koliko su mu ruke bile vezane.

http://kamenje.blogspot.com/
https://stalker.rs/

https://www.facebook.com/Stalker-izdava%C4%8Dka-ku%C4%87a-139197274650766/
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/05/2010 : 21:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Upravo tako. A Sloba je tada dao sve od sebe, da Zagorove knjige isto izgledaju kao lambordžini. Nadam se da je sada svima jasno koliko su mu ruke bile vezane.

Niko nije ni sumnjao u to,al' eto sta je tu je.
Daj bar Modesty da nekad vidimo u ovakvom izdanju i u ovakvom formatu
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/05/2010 : 21:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:

Gledam ova dva albuma i razmišljam nešto, kako li bi izgledale kolekcionarske knjige Zagora, da je njihov tadašnji urednik imao odrešene ruke, kao što ih je imao urednik ova dva izdanja.

Ufff Gde se bre seti to sad da kažeš

Bruce,ovo moras bar da vidis ako ne uzimas.
Nisam ukapirao iz najava koliko ovo moze da bude dobro,a ocekivao sam mnogo dobro izdanje. I pored ocekivanja sam ostao zapanjen
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40309 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/05/2010 : 21:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja jos nisam stigao da procitam, ali znam da mi se Tarzan svidja... Ne bih ga opalio vec mi se svidja strip... Ali ovo izdanje estetski izgleda savrseno.... A to je meni jako bitno.... Ocekivao sam dobro, mozda i najbolje ali ovo je premasilo sva moja ocekivanja... Dobro je da u ovo vreme imamo u Srbiji perfektan SC (Phoenix) i perfektan HC (Darkwood)... Valjda to znaci da bolji dani ne idu vec su konacno dosli...

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/05/2010 : 21:15:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Dobro je da u ovo vreme imamo u Srbiji perfektan SC (Phoenix) i perfektan HC (Darkwood)... Valjda to znaci da bolji dani ne idu vec su konacno dosli...

I dodao bih meni jako drag Lavirint,neka izdanja Systema i BP. Ma moze VC da se ugasi sutra,bice bolje kad sve krenu da rade ljudi koji vole strip
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 12/05/2010 : 21:28:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
Ma ok je i Veseli. Posle dugo vremena neko je pokrenuo kiosk izdanja (Stripoteka je izvan svih konkurencija :)) i drži se već pune dve godine svih termina. To je za svaku pohvalu. I oprema i dizajn svih tih kiosk izdanja su sasvim ok. Problem je što Veseljaci nisu shvatili da izdanja koja su namenjena za svega par stotina zaluđenika koji su spremni da za to daju 15ak evrića, moraju da budu izrađena tako da maksimalno ispoštuju novac kupaca. I to bi im se verovatno obilo o glavu, da u pitanju nisu Zagor i Dilan. A zaluđenici koji skuplaju Zagora i Dilana, najluđi su od svih zaluđenika.

Sve u svemu, dobro je da imamo dosta izdavača sa različitom ponudom. A što se tiče SC standarda, predlažem da sačekamo Geu, pa da onda donesemo sud šta je to perfektno SC izdanje.

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 12/05/2010 : 21:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ok je i Veseli. Posle dugo vremena neko je pokrenuo kiosk izdanja (Stripoteka je izvan svih konkurencija :)) i drži se već pune dve godine svih termina. To je za svaku pohvalu. I oprema i dizajn svih tih kiosk izdanja su sasvim ok. Problem je što Veseljaci nisu shvatili da izdanja koja su namenjena za svega par stotina zaluđenika koji su spremni da za to daju 15ak evrića, moraju da budu izrađena tako da maksimalno ispoštuju novac kupaca. I to bi im se verovatno obilo o glavu, da u pitanju nisu Zagor i Dilan. A zaluđenici koji skuplaju Zagora i Dilana, najluđi su od svih zaluđenika.

Sve u svemu, dobro je da imamo dosta izdavača sa različitom ponudom. A što se tiče SC standarda, predlažem da sačekamo Geu, pa da onda donesemo sud šta je to perfektno SC izdanje.

geu da!!!a pored nje,i mnostvo bonelli sc-a!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40309 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/05/2010 : 21:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Da, BP sam zaboravio, ne znam kako... Oni su takodje perfektni... a sto se mene tice VC je mogao da ima i mene kao kupca kolekcionarskog Zagora da ga je odradio kako valja.... Ali da ne tupimo pricu... Ovaj Tarzan je po meni postavio nove standarde u HC izdanju, kao i Caravan u SC-u..

Ali, verujem da ce Gea u najmanju ruku da bude u rangu Caravana...

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 12/05/2010 : 21:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ovaj....ako ste se nadivili dizajnu, kakav je strip

Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

1922 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 12/05/2010 : 21:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

Ma isto kao Zagor. Još jedan majmun koji skače s lijane na lijanu.
Šalim se, nisam još stigao da pročitam, imam ispit za par dana. Ali kontam da ovde i nije toliko poenta u samoj priči, koliko u prelepom Hogartovom crtežu. I u sjajnim dodacima.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40309 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/05/2010 : 21:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jebes strip kada je dizajn ovakav..

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 12/05/2010 : 21:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
da preformulisem pitanje ondak:
Ako ste se nadivili koricama, ima li nekog komentara na sadrzaj unutar istih
pa sad, na citaocu je da izabere sta mu odgovara

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/05/2010 : 22:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

U rangu dizajna
Meni se svidja ono sto sam letimicno pregledao i procitao. Ali,opet se tu radi o ukusima pa je pitanje koliko je moje(ili bilo cije) misljenje bitno.
Sto se tice tehnickog dela odlican je,sto se tice prevoda u njega ne sumnjam jer znam ko ga radi a crtez je fenomenalan
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 12/05/2010 : 22:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Tu si u pravu.
Ja ću kupiti prvu knjigu svakako da vidim šta je i malo podrške, ali ako je strip za današnje pojmove zastario, ne znam da li će me vući na čitanje.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.13 seconds. Snitz Forums 2000