forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Libellus obavijest
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/05/2010 : 21:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Kao i do sad, obavijesti vezane za libellus i nase kupce otvaram u ovakvom topicu.
Mada ova obavijest nije o novim izdanjima, projektima, akcijama i slicno ali smatram da je dovoljno bitna
za sve one koji kupuju i prate nasa izdanja preko ovog foruma.
Naime odlucio sam se povuci iz aktivnog sudjelovanja na ovome forumu, kao kolekcionar
te kao vlasnik i jedan od urednika Libellusa, i ovo je moj zadnji post.
Samim time ovdje prestaju najave nasih izdanja i bilo kakve obavijesti koje su vezane za Libellus.
Svi koji budu imali pitanja u vezi Libellusa mogu naravno sve pitati na info@libellus.hr
a sve drugo nevezano za libellus oni koji su sa mnom u kontaktu ionako imaju moj mail ili telefon.
Informacije i novosti oko libellusa moci cete proctati i na nasoj web adresi www.libellus.hr
A mi cemo dati sve od sebe da sto prije omogucimo i druge nacine komunikacije s onima koji prate nasa izdanja.
Ovime se zelim zahvaliti i svim nasim citateljima na podrsci svih ovih godina.

Razloge ovakve odluke nije tesko dokuciti, oni se mogu iscitati kako iz zadnjega Gastonov posta
tako i iz mnogih postova koje smo bili prisiljeni pisati, posebice zadnjih nekoliko mjeseci.
Komunikacija u kojoj je moguce da nas netko nazove lazovima, lopovima i cime sve ne, bez ikakvih dokaza
a zauzvrat mi trebamo dokazati da to nismo, meni vise ne treba, niti imam snage i volje ciniti to i dalje.
Optuzbe i sumnje vezane za humanitarnu aukciju kap je koja je prelila casu.
A odluka poput nase ne donosi se preko noci. I vjerujem kako ce mnogi reci da to nismo trebali uciniti
zbog onih ljudi koji postuju to sto radimo, no ovo nije zbogom tim ljudima vec zbogom onim ljudima koji
pljuju po nama, sumnjaju u sve sto radimo, vrijedjaju nas i omalovazavaju bez da postoji sansa da ce to prestati.
Jer umjesto da se od takvih trazi da dokazu svoje tvrdnje nas se poziva
da s onim koji nas proziva to rijesimo izmedju sebe.
A mi nikoga ne napadamo, nikoga ne prozivamo, nikoga ne vrijedjamo, i ne postoji nikakav sukob nas i tog nekoga,
vec postoje iskljucivi napadi na nas, vrijedjanje i omalovazavanje.

Ne smatram sebe ili Gastona nista boljom osobom od nekoga drugoga ili vaznijim odnosno vrijednijim
clanom ovoga foruma od vecine clanova, i forum ce nastaviti raditi jednako s nama ili bez nas,
no vjerujem da ce nasi iskreni prijatelji i poznanici shvatiti da ovo za nas vise nema smisla
kao sto nema smisla ni da mi dalje ostanemo na ovom foumu uz sve ovo sto nam se dogadjalo.
Ni kao kao kolekcionari ni kao ljudi koji pisu o Mafestu i/ili o Libellusu.
Svaki put kad napisem nesto o Libellusu pitam se sto ce se sad pojaviti, zasto cu ponovo biti lopov,
zasto cu ponovo biti nepravedno optuzen?
Ako probamo organizirati neku akciju, ona se omalovazava, naziva ju se prodajom zaliha i obmanom,
iako je rijec o akciji na nova izdanja. Dabogda i mene tako obmanjivali kad mi daju nizu cijenu za nesto
sto sam ionako zelio i mislio kupiti. Bezbroj puta sam procitao o tome kako mi mlatimo pare, deremo kupce,
nabijamo cijene i slicno. Jako je tesko citati o tome kad se istvoremeno u stvarnosti moras boriti
s placanjem racuna, s novim sredstvima koje stavljas iz vlastita dzepa da bi izdavastvo moglo nastaviti raditi
onako kako je zacrtano. Jednostavno se covjeku smuci. Smuci od toliko zloce i zavisti koja se siri,
a nemas nacina da je ignoriras ili sprijecis.
Kad su nas prozivali oko zarade i deranja kupaca nekoliko puta sam nudio da tko zeli moze se meni javiti
i dat cu mu uvid u knjige. Mislite da se netko javio?
Naravno da nije nitko. Jer takve ljude ne zanima uopce pravda i postenje, oni nekoga uzmu na zub
iz svoje zavisti i o njemu sire dezinformacije, blate ga, pljuju, bez da ih zanima ikakav argument,
dokaz i cinjenica koje su suprotne njihovom uvjerenju.
A nisam covjek kojem je svejedno kad ga netko nazove lopovom.
Nikome postenom ne moze biti svejedno i ne moze to ignorirati.
Ni vi koji ovo citate nebiste mogli, jer uvijek je lakse drugome reci nego i sam tako postupiti.

Zelio bih se iz srca zahvaliti i onom dijelu ljudi, prijatelja i poznanika koji su nas podrzali,
koji su shvatili o kakvom je proganjanju iz topica u topic ovdje rijec, o kakvim lazima i glupostima
koje samo zlobnome umu mogu pasti na pamet.
Hvala i onim prijateljima i ljudima koji nas nisu javno podrzali ali su slali mailove ili sms-ove s porukama podrske.
No smatram da takav nacin i nije bas najbolji, jer ako ste prijatelji ili poznanici i s nama i s onime tko nas napada,
najpostenije je da ono sto o njemu mislite kazete direktno njemu a ne nama.
Kao sto je jednako posteno da kazete nama ako smatrate da smo u necemu pogrijesili ili nesto krivo radimo.
Jer ovako mi to malo ispada kao da vidite da me netko na cesti napada, ali vi se necete mijesati jer poznate napadaca
a osim toga i sami bi mogli dobiti batine ako se okrene i protiv vas, ali cete mi sutra ujutro uredno
donijeti voce i kolace u bolnicu i govoriti kako vam je zao.
Oprostite mi ali ja smatram da takav odnos nije bas najbolji.
Po meni jedini ispravan put je da mi kazete ako nesto krivo radim, ako nesto nije u redu,
ali ako smatrate da je nesto u redu da onda to isto kazete, da drzite svoj stav, da se ne okrecete
i ne govorite kako se necete mijesati.
Ja nisam savrsen, imam mane, cinim greske.
Onaj tko mi je iskreni prijatelj pomoci ce mi da te mane otklonim i greske umanjim ili ispravim.
Ali ce i stati iza mene kad vidi da sam nepravedno i neosnovano napadnut, pa makar napadac bio njegov najrodjeniji brat.
To je moj stav, i trudit cu se uvijek na taj nacin zivjeti i razmisljati.
Nikome nista ne zamjeram, samo mi je malo zao.

Isto tako nista ne zamjeram ni Markosu. Sve sto sam imao vec prije sam mu rekao.
Ja bih u nekim situacijama vjerojatno postupio drukcije, no razliciti smo ljudi sto nije nikakvo zlo.
I neke stvari koje je on dopustio prema sebi osobno, ja sam smatrao da mu je to lose za njega i da to ne treba dopustati.
Ali ne treba zaboraviti da je ovo njegova kuca i ako se ja ne osjecam dobro u njegovoj kuci zbog svega sto mi se dogadja,
a on poziva mene i onoga tko me napada da to rijesimo vani, iako ja nikog nisam napadao, proganjao, vrijedjao,
ili pravio probleme, iako vidi da taj netko ne zeli ni cuti argumente i pojasnjenja, onda se ja tim pozivom da to
rijesimo vani osjecam izjednacen s ovim tko nas napada i nadam da i Markos mene razumije da ja u takvoj situaciji
nemam mogucnosti, izbora ili nacina da ostanem u njegovoj kuci.
Ne zamjeram ni moderatorima nista. Oni su ipak skucenih mogucnosti kad je rijec o nekim situacijama gdje su upleteni
ljudi koje i Markos poznaje. Nezgodno je biti moderator i prezentirati nekakav red i zakon koji bi trebao biti
jednak za sve, a u zbilji ne mogu to tako i provoditi.
Je ne mogu vise ostati na mjestu gdje ce jedna pravila vrijediti za Curunira,
a za puno ruznije stvari za nekog drugog nece vrijediti uopce.
Ne mogu dopustiti da se opet netko poput Tex Willera dovede u situaciju da kaze nesto neprimjereno
izmedju ostalog braneci i moju cast i obraz, i da se zbog toga izbaci, ali onaj tko je uzrok svemu ostane...
Ne mogu to gledati i citati vise i zao mi je ako to netko ne razumije.

Svima ovdje zelim sve najbolje u zivotu i puno lijepih stripova i sretnih trenutaka.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 13/05/2010 : 21:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message
Sve najbolje druze , takodje.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/05/2010 : 21:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
Ti si valjda svjestan da je ovo upravo ono sto je on (ili vise njih) htio????
steta! ali dobro. jasno mi je da sve ima svoje granice.
oduvijek sam vikao da je parola ilitiga geslo vecine na forumu "bit cu jeben i posten". to je tocno ovo "necu se nikome zamjerati".
e pa ne ide to tako, gospodo. uglavnom ispadnete jebeni. nadam se da cete brzo svrsiti... zauvijek.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 13/05/2010 : 21:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Meni je najviše na kraju svega žaj šta se sve ovo odvija pred sam Mafest, uz samu činjenicu šta je njegov integritet napadnut.

Još jednom fala i Dadi i Gastonu, bili ste očito i predugo i previše korektni prema svima, a nažalost, svit je takav da se dobrota ne cijeni. Prepozna se, ali pokušava uništit, zacrnit i pretvorit u groblje mutnje i sivila, da bi se ostala čađa lakše opravdala.

Glavni sajt Libellusa je i dalje tu, i mislin da je velika većina bila dugo razmažena stalnim update-njem na forumu. Moj eventualni prijedlog bi bija da stavite samo nova izdanja u izdavačkom izlogu, ali pod opciju "sticky", tako bi se izbjegle provokacije, a onaj koga nešto zanima ima vaš mail.

Pozdrav i vidimo se na Mafestu, nadam se iskreno nasmijanih lica.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8225 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 13/05/2010 : 21:51:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
šteta, stvarno mi je žao da ste tako odlučili
svoje mišljenje sam napisao u gastonovom topiku i isto je i ovdje
sve vam stoji, imate pravo, razumijem, i ja bih popizdio
ali previše je zamjerati forumašima da se nisu aktivno uključili u rasprave i branili vas
nije to ničija dužnost ni obveza
jer vi ste sve uvijek objasnili i argumentirano odbacili optužbe

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 13/05/2010 : 21:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message
Ovo vam je potez protiv sebe. Ovdje golema većina dobijam prve informacije o izlascima stripova, o rasprodanosti pojedinih izdanja.

Ovo činite iz opravdane ljutnje i revolta, ali nažalost samo na vlastitu štetu. Mislim na financijsku, jer o njoj ovise postojanost izlaženja starih i izdavanje nova izdanja.

Morate riješiti da na primjereno brz način informacije o vašim izdanjima dođu na ovaj forum.

Nije nužno da sudjelujete baš na široko, ali radi sebe i nas nastavite bar s najavama, pa makar i šturim.

I razmislite još jednom o svemu, jer imate veliku podršku. Kad čovjek nema informaciju, ne kupuje i ispada da vas je napustio. Spriječite to.

I´m too old for this shit.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 13/05/2010 : 22:02:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Kao i Gastona, i Dadu podrzavam u njegovoj odluci. Iskreno mi je zao svih prijatelja LL ( ukljucujuci i mene samog ) sto ce ostati uskraceni za odredjeni vid informacija i uopste za komunikaciju, ali ja Libellusovcima stvarno ne mogu nista zameriti na ovakvom potezu.

Puno pozdrava D&D, maltretiracemo vas mailovima za info.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!

Edited by - Kit Carson on 13/05/2010 22:03:38
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 13/05/2010 : 22:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
Šteta, nisam imao nikakve primjedbe na najave.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2028 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 13/05/2010 : 22:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dzimi Gitara's Homepage  Send Dzimi Gitara a Private Message
Heh, slabo pratim forum, ali video sam da se neke nesuglasice rastežu već dugo. Žao mi je što sve mora tako da se završi i što više neće biti vaših dragocenih obaveštenja. Želim vam sreću i uspeh (i Dadi i Dadi :). Družićemo se i dalje na okupljanjima. :)

http://kamenje.blogspot.com/
https://stalker.rs/

https://www.facebook.com/Stalker-izdava%C4%8Dka-ku%C4%87a-139197274650766/
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 13/05/2010 : 22:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Dado, zelim ti sve najbolje.
Citamo/vidimo se na nekom drugom mjestu.

Edited by - King Warrior on 13/05/2010 22:05:53
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 13/05/2010 : 22:06:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
quote:
Originally posted by drogsy

Šteta, nisam imao nikakve primjedbe na najave.

I ja sam isto već bio navikao na najave, a što se tiče Dadinog i Gastonovog odlaska, moram se složiti da je opravdan, jer u topicu 'Humanitarna akcija' sam pročitao optužbe i laži najgore vrste. Žalosno je kako ljudi imaju sve manje vjere u velikodušnost i poštenje drugih...

Edited by - Panon on 13/05/2010 22:09:11
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7970 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 13/05/2010 : 22:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
dado,ipak je ovo ispravna odluka.sad ko ima nesto protiv libellusa dobice kontra-prc.
pozdravljam te,i zelim da cujem za jos gomile izdanja,preko mailova.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/05/2010 : 22:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
uuu, sad bi mog'o i da naplacujem izvesne poverljive infose

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 13/05/2010 : 22:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

ja se ponadao da ce i tebe povesti sa sobom
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2364 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 13/05/2010 : 22:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message
Žalosno je da i na ovom našem forumu postoje dvostruka pravila.

Osobno ne poznajem nikog od „aktera“ ali ono što sam mogao iščitati iz postova Dade i Gastona
je uglavnom bilo susretljivost, zezancija, dobronamjernost, strpljenje…

Bez obzira na zasluge i kredite koje ne'ko ima vezano za strip scenu, mislim da se nikome ne smije dozvoliti
onako konstantno prosipanje netrpeljivosti i tendencioznosti po forumu ( pa čak i po aukcijama ).
Iskreno, mene ovdje zasluge i slično i ne zanimaju, u postanju na forumu sva'ko bi trebao poštovati
neki komunikacijski minimum, a one koji ni to ne mogu ispoštovati trebalo je upozoriti i udaljiti.

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 13/05/2010 : 22:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

Cekaj dok ovo vidi d veri bad.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 13/05/2010 : 22:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Dado, zelim ti sve najbolje.
Citamo/vidimo se na nekom drugom mjestu.

e jebiga sad,odlučiste tako i ništa vas ne može razuvjeriti

a hebemu,onda se bar nadam da će i onog klipana banirati el bi ovo značilo da je jadan ovaj svijet u kojem te netko namjerno tlači i provocira i pljuje a ne odgovara za svoja djela...

najiskrenije bi bilo da vam se onda omoguči bar sticky u izdavačkom izlogu kako je netko spomenuo
apeliram na Markosa u svezi toga, kad je već situacija ispala ovakva da bar anuliramo koliko je moguće posljedice za strip scenu

samo vas molim KO BOGA nastavite istim ENTUZIJAZMOM i TEMPOM kao dosada!!!
i omogučite na svom sajtu NEKI OBLIK KOMUNIKACIJE kako sam predložio već

nemojte da nas sve unazadi jedna zlobna duša i njegovih par držaća svijeća...

ne želim reć ništa više negoli:
do uskorog ponovnog viđenja i čitanja kao što je bilo dosad!

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 13/05/2010 : 22:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
pa naravno, odma' ste nas procitali. sve ovo je samo maska, a sad cemo (ja ubirem proviziju pa se ubrajam) zaradjivati i na obavijestima o nadolazecim izdanjima! pa goreg lopovluka vaseljena jos nije vidjela. sve ce ici preko racuna u svicarskim bankama, sto je moguce netransparentnije

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 13/05/2010 : 22:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
Originally posted by vice

Meni je najviše na kraju svega žaj šta se sve ovo odvija pred sam Mafest, uz samu činjenicu šta je njegov integritet napadnut.

Sve se dešava zato što je MaFest pred vratima jer ne bi imalo smisla išta pisati da su D&D samo sjedili na rukama zadnjih pola godine. Treba rasturiti onog koji radi, lako je s onim koji ne rade.
No, poslao sam mail Gastonu za buduće promocije MaFesta i ne vidim razlog zašto se ne bi isto moglo primjeniti na Libellus (a Lavirint to već aktivno radi za svoja izdanja): Facebook grupa, učlane se svi zainteresovani (a svi imamo facebook accounte) i vide najnovije vijesti još i brže nego na forumu. Plain and simple.
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 13/05/2010 : 22:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message
quote:
Originally posted by Dado
Svima ovdje zelim sve najbolje u zivotu i puno lijepih stripova i sretnih trenutaka.

Sreca u nesreci je da tvoje nestajanje sa ovog foruma meni barem nista ne znaci sto se druzenja tice, jer od foruma gora mesta ni ne znam za komunikaciju, ako se to tako moze nazvati, medju ljudima.

Umesto razmene informacija i zanimljivosti, godinama unazad dolazi i do razmene losih stvari, sto zbog nesporazuma, sto zbog zlih namera, kako kada.

Od radosti koju nam inicijalno strip svima donosi, nastadose mnoge zavere, spletke, interesi, zavisti, isplivase kompleksi, frustracije i na kraju ce se vecini sve i smuciti.

Cujemo se, po obicaju
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 13/05/2010 : 22:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
Originally posted by darkraver

a hebemu,onda se bar nadam da će i onog klipana banirati el bi ovo značilo da je jadan ovaj svijet u kojem te netko namjerno tlači i provocira i pljuje a ne odgovara za svoja djela...

Ma on više nema svrhe biti na forumu kad nema nikog napadat. Ili će se sad okrenuti na druge izdavače, šteta što nema drugih festivala koje može optužiti da lažu i kradu.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/05/2010 : 22:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ne znan šta bi reka.ali mislin da nije dobra odluka da odeš s foruma

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 13/05/2010 : 22:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Ja i dalje ne verujem da ce neko zbog nekakvog pisanija po internetu (!!!) napustiti mesto na kom su imali najbolju reklamu i ugroziti opstanak firme.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 13/05/2010 : 22:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Dado, šteta što nas napuštaš. Želim ti puno sreće i uspeha u daljem radu.

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

duck
Junior Member

409 Posts

Member since 26/01/2007

Posted - 13/05/2010 : 22:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send duck a Private Message
Ne znam zasto se sa foruma uvijek povuku upravo oni zbog kojih i dolazimo na ovaj forum, a ne iskompleksirani kriticari. Ista sudbina je bila i sa superpotrebnim topicom Veselog cetvrtka.
Ali otprilike slicna situacija je na apsolutno svim forumima.
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 13/05/2010 : 22:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
Aj bok.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000