Author |
Topic  |
Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts
Member since 22/11/2007 |
|
nemo
stripovi.com kum

Croatia
343 Posts
Member since 22/11/2001 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21720 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 13/05/2010 : 22:32:53
|
quote: Originally posted by mladjo
Dveribade pogriješio si.
Ne, ovo je najbolji post danas |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 13/05/2010 : 23:13:54
|
Dveribad je udaljen sa foruma. Iako ovo "dežurni napadači" i "Teoretičari zavjere" nikada neće prihvatiti - odluku sam proveo na vlastitu inicijativu. I nitko ne stoji niti se skriva iza nje. Ako netko smatra da nisam dobro postupio - neka slobodno krivi mene. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 13/05/2010 : 23:48:13
|
Dveribad je udaljen sa foruma. Iako ovo "dežurni napadači" i "Teoretičari zavjere" nikada neće prihvatiti - odluku sam proveo na vlastitu inicijativu. I nitko ne stoji niti se skriva iza nje. Ako netko smatra da nisam dobro postupio - neka slobodno krivi mene.
evo sad mislim da ga nisi trebao izbaciti,to je trebalo D A V N O ,sad i nema smisla, i nadam se da nečeš imati probleme zbog toga. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 13/05/2010 : 23:49:48
|
quote: Originally posted by sawitch
Sta li ce gazda reci na ovaj ban...
A šta bi rekao??? Markos se do sada nije nikada mešao u naše odluke, iako sa nekim nije bio saglasan. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
Posted - 13/05/2010 : 23:52:25
|
Ako netko smatra da nisam dobro postupio - neka slobodno krivi mene.
Nisi dobro postupio, pošto je šteta već načinjena. A ja sam postupio još gore. Nisam reagovao kad je trebalo, sad je kasno za sve.
I još jednom se izvinjavam Gastonu i Dadu zbog toga. Ako je neko kriv, onda sam to ja, i to kažem ovde javno. |
|
Edited by - manhunter on 14/05/2010 00:19:51 |
 |
|
bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 13/05/2010 : 23:54:47
|
quote: Originally posted by manhunter
Ako netko smatra da nisam dobro postupio - neka slobodno krivi mene.
Nisi dobro postupio, pošto je šteta već načinjena. A ja sam postupio još gore. Nisam reagovao kad je trebalo, sad je kasno za sve. I još jednom se izvinjavam Gastonu i Dadu zbog toga. Ako je neko kriv, onda sam to ja, i to kažem ovde javno.
da ,šteta je več učinjena i što je najgore nepovratna. |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 14/05/2010 : 00:00:54
|
To su stvari koje se tiču glavnih aktera ove svađe (ili kako god seto zove), bez obzira ko je ovdje kriv a ko prav, htio bih reći da se velika većina članova ovog foruma pokazala ko PIČKE od ljudi.. Dok je Gaston postavio post bilo je oko 70-tak čitanja i NITKO nije imao hrabrosti napisat jedan jedini post više od sat vremena - točno mi je to upalo u oko! Kad je lagano krenulo sa linčom, većina se počela osjećat nedodirljivo i zaštićeno, pa hajmo, udri.. Može vas samo bit sram zbog toga! FUJ koja hrpa licemjera i sitnih duša.. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
Posted - 14/05/2010 : 00:07:09
|
quote: Originally posted by Vjeko1980 Dok je Gaston postavio post bilo je oko 70-tak čitanja i NITKO nije imao hrabrosti napisat jedan jedini post više od sat vremena
Može vas samo bit sram zbog toga! FUJ koja hrpa licemjera i sitnih duša..
Ja sam ostavio post čim sam pročitao šta je Gaston napisao. Izvinjavam se što je to bilo 1h20min posle postavljanja topica.
I da, i ja sam napisao nešto o sramoti. |
|
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 14/05/2010 : 00:14:26
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
To su stvari koje se tiču glavnih aktera ove svađe (ili kako god seto zove), bez obzira ko je ovdje kriv a ko prav, htio bih reći da se velika većina članova ovog foruma pokazala ko PIČKE od ljudi.. Dok je Gaston postavio post bilo je oko 70-tak čitanja i NITKO nije imao hrabrosti napisat jedan jedini post više od sat vremena - točno mi je to upalo u oko! Kad je lagano krenulo sa linčom, većina se počela osjećat nedodirljivo i zaštićeno, pa hajmo, udri.. Može vas samo bit sram zbog toga! FUJ koja hrpa licemjera i sitnih duša..
jedina sitna dusa si ovdje ti sa svojim prijateljem koji je sve zakuhao... Bogu fala da su ti jasno napisali da nisi dobrodosao na mafestu... jer ti jos eto jadan ne znaas tko je kriv, ajmeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no, nista cudno. sjecam se kad si srao u duetu protiv libellusova "lihvarenja s cijenama"... sve nam je gaston javio kad ce napisati, pa smo procitali 1.6 sekundi nakon postavljanja... kakve umobolnosti... ajde, idi u kut i uzivaj u plodovima svog prijatelja... na mafestu bogme neces... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 14/05/2010 : 00:15:51
|
quote: Originally posted by Gaston
Okej, nakon prospavane noci te mirnog i trezvenog promisljanja,
Kao čovjek dao bih Vam savjet da prospavate još jednu noć. Možda će se stvari ujutro činiti bolje. |
|
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 14/05/2010 : 00:17:52
|
oni se vise NECE javiti niti procitati ista ovdje. ajde prihvatite to. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Posted - 14/05/2010 : 00:29:01
|
quote: Originally posted by Curunir
To su stvari koje se tiču glavnih aktera ove svađe (ili kako god seto zove), bez obzira ko je ovdje kriv a ko prav, htio bih reći da se velika većina članova ovog foruma pokazala ko PIČKE od ljudi.. Dok je Gaston postavio post bilo je oko 70-tak čitanja i NITKO nije imao hrabrosti napisat jedan jedini post više od sat vremena - točno mi je to upalo u oko! Kad je lagano krenulo sa linčom, većina se počela osjećat nedodirljivo i zaštićeno, pa hajmo, udri.. Može vas samo bit sram zbog toga! FUJ koja hrpa licemjera i sitnih duša..
jedina sitna dusa si ovdje ti sa svojim prijateljem koji je sve zakuhao... Bogu fala da su ti jasno napisali da nisi dobrodosao na mafestu... jer ti jos eto jadan ne znaas tko je kriv, ajmeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no, nista cudno. sjecam se kad si srao u duetu protiv libellusova "lihvarenja s cijenama"... sve nam je gaston javio kad ce napisati, pa smo procitali 1.6 sekundi nakon postavljanja... kakve umobolnosti... ajde, idi u kut i uzivaj u plodovima svog prijatelja... na mafestu bogme neces...
Čuj picek, ja zbog tebe nit dolazim nit ne dolazim, jer te uopće ne poznajem! Njihovi odnosi me se uopće ne tiču, neka to rješavaju kako znaju i umiju, moj post ide ovakvim amorfnim masama koji su jaki i hrabri kad su u gomili i obrušavaju se na pojedinca.. Nemoj meni trpat u usta nekakve izjave o "lihvarenju", jer znam kaj sam napisao, koje je moje miščjenj.. To ću i ponovit ako treba, mogu svakog pogledat u oči bez problema..
Ukoliko nisam dobrodošao na Mafestu slobodno neka mi neko mjerodavniji od tebe to kaže.. |
Edited by - Vjeko1980 on 14/05/2010 00:29:49 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
Posted - 14/05/2010 : 00:33:44
|
Vjeko, pošto si prvi krenuo sa uvredama, prvo i poslednje upozorenje. Ako imaš problema lične prirode sa nekim forumašima, reši to van foruma. Toliko.
Curunire, ne otežavaj mi ovaj dan još više, pliz. |
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 14/05/2010 : 00:35:54
|
oni se vise NECE javiti niti procitati ista ovdje. ajde prihvatite to.
Pazi, ozbiljni smo ljudi. I nema potrebe da mi govoriš da nešto moram prihvatiti. Ono što mislim može se pročitati i iščitati iz mojih postova i drugih radnji. Reagirao sam odmah čim sam upalio kompjuter, oko osam navečer. Neke stvari na ovom forumu će se definitivno popraviti i stoga apeliram da se prospava još jedna noć.možda se ujutro neke stvari učine drukčije nego prethodno jutro. |
|
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Posted - 14/05/2010 : 00:36:12
|
quote: Originally posted by manhunter
Vjeko, pošto si prvi krenuo sa uvredama, prvo i poslednje upozorenje. Ako imaš problema lične prirode sa nekim forumašima, reši to van foruma. Toliko.
Curunire, ne otežavaj mi ovaj dan još više, pliz.
Ok, pošteno.. Moje opaske (ili kako ti kažeš uvrede) su ipak bile općenitog tipa.. A očito se, onaj koji je nakon toga mene direktno izvređao, sam prepoznao.. Toliko..
|
 |
|
darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 14/05/2010 : 00:37:50
|
Čuj picek, ja zbog tebe nit dolazim nit ne dolazim, jer te uopće ne poznajem! Njihovi odnosi me se uopće ne tiču, neka to rješavaju kako znaju i umiju, moj post ide ovakvim amorfnim masama koji su jaki i hrabri kad su u gomili i obrušavaju se na pojedinca.. Nemoj meni trpat u usta nekakve izjave o "lihvarenju", jer znam kaj sam napisao, koje je moje miščjenj.. To ću i ponovit ako treba, mogu svakog pogledat u oči bez problema..
Ukoliko nisam dobrodošao na Mafestu slobodno neka mi neko mjerodavniji od tebe to kaže..
čuj Ti picek,nemoraš spominjati amorfne mase...
isto tako mogu ja tebi reč da si prava amofrna gomila pošto ti je trebao gotovo cijeli dan da "smogneš hrabrosti" da staneš u ovu nekakvu obranu dveribada al takva izjava nema nikakve osnove u logičkom zaključivanju
i nije on nikakva linč masa nego dobiva što je zaslužio svojim postupcima,vrlo jednostavno i bez ikakvih primisli...
licemjerni su oni koji od njega sada,neznam,pokušavaju napravit mučenika odjednom
sve činjenice su jasne,ako ih ti drukčije interpretiraš tvoj problem
što je posrao to će i pojesti a posro je puno amorfne zlobne mase |
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 14/05/2010 : 00:39:54
|
jedina sitna dusa si ovdje ti sa svojim prijateljem koji je sve zakuhao... Bogu fala da su ti jasno napisali da nisi dobrodosao na mafestu... jer ti jos eto jadan ne znaas tko je kriv, ajmeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no, nista cudno. sjecam se kad si srao u duetu protiv libellusova "lihvarenja s cijenama"... sve nam je gaston javio kad ce napisati, pa smo procitali 1.6 sekundi nakon postavljanja... kakve umobolnosti... ajde, idi u kut i uzivaj u plodovima svog prijatelja... na mafestu bogme neces...
Meni Gaston nista nije javio a gluperda koja sad ovde pametuje je ista ona koja uvek ide da sere nesto i protiv mene u momentu kad sam izbacen i ne mogu da odgovorim. Verovatno je junacina sedela za monitorom sa stopericom u rukama u dveribadovom krilu. I onda zajedno odbrojavali 3,2,1,krecemo...SAD! Niko se ne javlja. Pa zar neko radi,ima porodicne obaveze,odlazi ujutru po novine i burek   U neverici trljaju oci. Sat vremena je proslo i niko se ne javlja da stane u njihovu odbranu   Libellus je propao! Sjebali smo ih! E pa munem idiote Jedva cekam novu turu LB jer su najbolji izdavac sa najboljim lektorom (Curunir,ovo sam dodao na kraju da bih dobijao besplatne informacije od tebe o novim izdanjima ) |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Posted - 14/05/2010 : 00:42:28
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Meni Gaston nista nije javio a gluperda koja sad ovde pametuje je ista ona koja uvek ide da sere nesto i protiv mene u momentu kad sam izbacen i ne mogu da odgovorim. Verovatno je junacina sedela za monitorom sa stopericom u rukama u dveribadovom krilu. I onda zajedno odbrojavali 3,2,1,krecemo...SAD! Niko se ne javlja. Pa zar neko radi,ima porodicne obaveze,odlazi ujutru po novine i burek   U neverici trljaju oci. Sat vremena je proslo i niko se ne javlja da stane u njihovu odbranu   Libellus je propao! Sjebali smo ih! E pa munem idiote Jedva cekam novu turu LB jer su najbolji izdavac sa najboljim lektorom (Curunir,ovo sam dodao na kraju da bih dobijao besplatne informacije od tebe o novim izdanjima )
  Dobar dobar.. "Sjebali smo Libellus" Kriste, smiluj se.. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 14/05/2010 : 00:43:48
|
poznavajući gastona i dadu,ne vjerujem da će se vratiti...prijašnja klanja dveribada i njih dvojice glede libellusa ne želim komentirat iz čistog razloga šta ja ne znam šta su njih dvojica toliko zla učinila da ih ratko jebe u zdrav mozak...neke njihove interne stvari i svađe koje su se dogodile van foruma nisu moja stvar,a i zašto bi,a to sam skužio čitajući između redaka,pa onda ono glede srš-a u zagrebu...mene to ne intersira,ipak,s druge strane,poznavajući svu trojicu,ima tu nešto šta očito samo njjih troje znaju...šta opet ne znači da ih ratko onako može gadit,pa makar bio u pravu...nije to način,ovako javno na forumu...zato sam mu rekao stotinu puta,nemoj na forumu,jebi ih kad ih vidiš,ako imaš zašto,ne mora svatko znati...prošlih mjeseci nisam bio toliko aktivan na forumu,šta ne znači da nisam možda i mogao reagirati i upozoriti ratka,ali,bilo mi je nevjerovatno čitajući sve to,i dan danas ne mogu pojmit zašto je išao ne đonom nego konjskim kopitom na njih...pa ja sam ratka za puno manje pizdarije tri puta izbacio...za nekoga izbaciti trajno,tu je markosova zadnja i ja ne mogu protiv nje...meni je jako žao šta su se njih trojica zakrvili,žao mi je šta gaston i dado više neće biti na forumu,ali što ja tu mogu napraviti...i kako je rekao jedan moj prijatelj:ne treba se birati strana,nego osuditi nešto što jednostavno nije istina"... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 14/05/2010 : 00:44:24
|
quote: Originally posted by bubo
Dveribad je udaljen sa foruma. Iako ovo "dežurni napadači" i "Teoretičari zavjere" nikada neće prihvatiti - odluku sam proveo na vlastitu inicijativu. I nitko ne stoji niti se skriva iza nje. Ako netko smatra da nisam dobro postupio - neka slobodno krivi mene.
evo sad mislim da ga nisi trebao izbaciti,to je trebalo D A V N O ,sad i nema smisla, i nadam se da nečeš imati probleme zbog toga.
Odavno prijatelju,odavno. Nije on napravio stetu samo LB vec i drugima koje je umesao u sve to A videce se da sam u pravu. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 14/05/2010 : 00:48:47
|
a šta ćemo se sad ode klat,koji vam je...jebote,tko nije za gastona i za dadu,ajmo ga pribit na križ,tko je za ratka,taj je kurvin sin...dajte pazite šta pišete,i bez vriđanja...pero misli onako,mate misli onako,pa nije jednoumlje,ako vjeko tako misli,to je njegova stvar... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Topic  |
|