forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MaFest: Ground Zero
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 13/05/2010 : 22:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

Go to Top of Page

nemo
stripovi.com kum

Croatia
343 Posts

Member since 22/11/2001

Posted - 13/05/2010 : 22:24:59  Show Profile Show Extended Profile  Send nemo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sloba

quote:

ovo je definitivno najbolji post danas:)))

www.igorstiskalov.com
www.mankis.hr
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21720 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/05/2010 : 22:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Dveribade pogriješio si.

Ne, ovo je najbolji post danas

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/05/2010 : 23:13:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dveribad je udaljen sa foruma.
Iako ovo "dežurni napadači" i "Teoretičari zavjere" nikada neće prihvatiti - odluku sam proveo na vlastitu inicijativu.
I nitko ne stoji niti se skriva iza nje.
Ako netko smatra da nisam dobro postupio - neka slobodno krivi mene.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 13/05/2010 : 23:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
na koliko je izletio

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41096 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/05/2010 : 23:37:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sta li ce gazda reci na ovaj ban...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 13/05/2010 : 23:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Iako ovo "dežurni napadači" i "Teoretičari zavjere" nikada neće prihvatiti - odluku sam proveo na vlastitu inicijativu.

evo sad mislim da ga nisi trebao izbaciti,to je trebalo D A V N O ,sad i nema smisla, i nadam se da nečeš imati probleme zbog toga.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/05/2010 : 23:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Sta li ce gazda reci na ovaj ban...

A šta bi rekao??? Markos se do sada nije nikada mešao u naše odluke, iako sa nekim nije bio saglasan.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/05/2010 : 23:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisi dobro postupio, pošto je šteta već načinjena.
A ja sam postupio još gore. Nisam reagovao kad je trebalo, sad je kasno za sve.

I još jednom se izvinjavam Gastonu i Dadu zbog toga.
Ako je neko kriv, onda sam to ja, i to kažem ovde javno.

Edited by - manhunter on 14/05/2010 00:19:51
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 13/05/2010 : 23:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Nisi dobro postupio, pošto je šteta već načinjena.
A ja sam postupio još gore. Nisam reagovao kad je trebalo, sad je kasno za sve. I još jednom se izvinjavam Gastonu i Dadu zbog toga.
Ako je neko kriv, onda sam to ja, i to kažem ovde javno.

da ,šteta je več učinjena i što je najgore nepovratna.
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 14/05/2010 : 00:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
To su stvari koje se tiču glavnih aktera ove svađe (ili kako god seto zove), bez obzira ko je ovdje kriv a ko prav, htio bih reći da se velika većina članova ovog foruma pokazala ko PIČKE od ljudi.. Dok je Gaston postavio post bilo je oko 70-tak čitanja i NITKO nije imao hrabrosti napisat jedan jedini post više od sat vremena - točno mi je to upalo u oko! Kad je lagano krenulo sa linčom, većina se počela osjećat nedodirljivo i zaštićeno, pa hajmo, udri..
Može vas samo bit sram zbog toga! FUJ koja hrpa licemjera i sitnih duša..
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/05/2010 : 00:07:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980
Dok je Gaston postavio post bilo je oko 70-tak čitanja i NITKO nije imao hrabrosti napisat jedan jedini post više od sat vremena

Ja sam ostavio post čim sam pročitao šta je Gaston napisao. Izvinjavam se što je to bilo 1h20min posle postavljanja topica.

I da, i ja sam napisao nešto o sramoti.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 14/05/2010 : 00:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

To su stvari koje se tiču glavnih aktera ove svađe (ili kako god seto zove), bez obzira ko je ovdje kriv a ko prav, htio bih reći da se velika većina članova ovog foruma pokazala ko PIČKE od ljudi.. Dok je Gaston postavio post bilo je oko 70-tak čitanja i NITKO nije imao hrabrosti napisat jedan jedini post više od sat vremena - točno mi je to upalo u oko! Kad je lagano krenulo sa linčom, većina se počela osjećat nedodirljivo i zaštićeno, pa hajmo, udri..

jedina sitna dusa si ovdje ti sa svojim prijateljem koji je sve zakuhao... Bogu fala da su ti jasno napisali da nisi dobrodosao na mafestu... jer ti jos eto jadan ne znaas tko je kriv, ajmeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no, nista cudno. sjecam se kad si srao u duetu protiv libellusova "lihvarenja s cijenama"...
sve nam je gaston javio kad ce napisati, pa smo procitali 1.6 sekundi nakon postavljanja... kakve umobolnosti...
ajde, idi u kut i uzivaj u plodovima svog prijatelja... na mafestu bogme neces...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/05/2010 : 00:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Okej, nakon prospavane noci te mirnog i trezvenog promisljanja,

Kao čovjek dao bih Vam savjet da prospavate još jednu noć.
Možda će se stvari ujutro činiti bolje.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 14/05/2010 : 00:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
oni se vise NECE javiti niti procitati ista ovdje.
ajde prihvatite to.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 14/05/2010 : 00:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

jedina sitna dusa si ovdje ti sa svojim prijateljem koji je sve zakuhao... Bogu fala da su ti jasno napisali da nisi dobrodosao na mafestu... jer ti jos eto jadan ne znaas tko je kriv, ajmeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no, nista cudno. sjecam se kad si srao u duetu protiv libellusova "lihvarenja s cijenama"...
sve nam je gaston javio kad ce napisati, pa smo procitali 1.6 sekundi nakon postavljanja... kakve umobolnosti...
ajde, idi u kut i uzivaj u plodovima svog prijatelja... na mafestu bogme neces...

Čuj picek, ja zbog tebe nit dolazim nit ne dolazim, jer te uopće ne poznajem!
Njihovi odnosi me se uopće ne tiču, neka to rješavaju kako znaju i umiju, moj post ide ovakvim amorfnim masama koji su jaki i hrabri kad su u gomili i obrušavaju se na pojedinca..
Nemoj meni trpat u usta nekakve izjave o "lihvarenju", jer znam kaj sam napisao, koje je moje miščjenj.. To ću i ponovit ako treba, mogu svakog pogledat u oči bez problema..

Ukoliko nisam dobrodošao na Mafestu slobodno neka mi neko mjerodavniji od tebe to kaže..

Edited by - Vjeko1980 on 14/05/2010 00:29:49
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/05/2010 : 00:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Vjeko, pošto si prvi krenuo sa uvredama, prvo i poslednje upozorenje.
Ako imaš problema lične prirode sa nekim forumašima, reši to van foruma. Toliko.

Curunire, ne otežavaj mi ovaj dan još više, pliz.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/05/2010 : 00:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

oni se vise NECE javiti niti procitati ista ovdje.
ajde prihvatite to.

Pazi, ozbiljni smo ljudi. I nema potrebe da mi govoriš da nešto moram prihvatiti. Ono što mislim može se pročitati i iščitati iz mojih postova i drugih radnji. Reagirao sam odmah čim sam upalio kompjuter, oko osam navečer. Neke stvari na ovom forumu će se definitivno popraviti i stoga apeliram da se prospava još jedna noć.možda se ujutro neke stvari učine drukčije nego prethodno jutro.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 14/05/2010 : 00:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Vjeko, pošto si prvi krenuo sa uvredama, prvo i poslednje upozorenje.
Ako imaš problema lične prirode sa nekim forumašima, reši to van foruma. Toliko.

Curunire, ne otežavaj mi ovaj dan još više, pliz.

Ok, pošteno.. Moje opaske (ili kako ti kažeš uvrede) su ipak bile općenitog tipa.. A očito se, onaj koji je nakon toga mene direktno izvređao, sam prepoznao..
Toliko..
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 14/05/2010 : 00:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čuj picek, ja zbog tebe nit dolazim nit ne dolazim, jer te uopće ne poznajem!
Njihovi odnosi me se uopće ne tiču, neka to rješavaju kako znaju i umiju, moj post ide ovakvim amorfnim masama koji su jaki i hrabri kad su u gomili i obrušavaju se na pojedinca..
Nemoj meni trpat u usta nekakve izjave o "lihvarenju", jer znam kaj sam napisao, koje je moje miščjenj.. To ću i ponovit ako treba, mogu svakog pogledat u oči bez problema..

Ukoliko nisam dobrodošao na Mafestu slobodno neka mi neko mjerodavniji od tebe to kaže..

čuj Ti picek,nemoraš spominjati amorfne mase...

isto tako mogu ja tebi reč da si prava amofrna gomila pošto ti je trebao gotovo cijeli dan da "smogneš hrabrosti" da staneš u ovu nekakvu obranu dveribada
al takva izjava nema nikakve osnove u logičkom zaključivanju

i nije on nikakva linč masa nego dobiva što je zaslužio svojim postupcima,vrlo jednostavno i bez ikakvih primisli...

licemjerni su oni koji od njega sada,neznam,pokušavaju napravit mučenika odjednom

sve činjenice su jasne,ako ih ti drukčije interpretiraš tvoj problem

što je posrao to će i pojesti
a posro je puno amorfne zlobne mase

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/05/2010 : 00:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Meni Gaston nista nije javio a gluperda koja sad ovde pametuje je ista ona koja uvek ide da sere nesto i protiv mene u momentu kad sam izbacen i ne mogu da odgovorim.
Verovatno je junacina sedela za monitorom sa stopericom u rukama u dveribadovom krilu. I onda zajedno odbrojavali 3,2,1,krecemo...SAD!
Niko se ne javlja. Pa zar neko radi,ima porodicne obaveze,odlazi ujutru po novine i burek
U neverici trljaju oci. Sat vremena je proslo i niko se ne javlja da stane u njihovu odbranu
Libellus je propao! Sjebali smo ih!
E pa munem idiote
Jedva cekam novu turu LB jer su najbolji izdavac sa najboljim lektorom(Curunir,ovo sam dodao na kraju da bih dobijao besplatne informacije od tebe o novim izdanjima)
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 14/05/2010 : 00:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

quote:

Meni Gaston nista nije javio a gluperda koja sad ovde pametuje je ista ona koja uvek ide da sere nesto i protiv mene u momentu kad sam izbacen i ne mogu da odgovorim.
Verovatno je junacina sedela za monitorom sa stopericom u rukama u dveribadovom krilu. I onda zajedno odbrojavali 3,2,1,krecemo...SAD!
Niko se ne javlja. Pa zar neko radi,ima porodicne obaveze,odlazi ujutru po novine i burek
U neverici trljaju oci. Sat vremena je proslo i niko se ne javlja da stane u njihovu odbranu
Libellus je propao! Sjebali smo ih!
E pa munem idiote
Jedva cekam novu turu LB jer su najbolji izdavac sa najboljim lektorom(Curunir,ovo sam dodao na kraju da bih dobijao besplatne informacije od tebe o novim izdanjima)

Dobar dobar..
"Sjebali smo Libellus" Kriste, smiluj se..
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/05/2010 : 00:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
poznavajući gastona i dadu,ne vjerujem da će se vratiti...prijašnja klanja dveribada i njih dvojice glede libellusa ne želim komentirat iz čistog razloga šta ja ne znam šta su njih dvojica toliko zla učinila da ih ratko jebe u zdrav mozak...neke njihove interne stvari i svađe koje su se dogodile van foruma nisu moja stvar,a i zašto bi,a to sam skužio čitajući između redaka,pa onda ono glede srš-a u zagrebu...mene to ne intersira,ipak,s druge strane,poznavajući svu trojicu,ima tu nešto šta očito samo njjih troje znaju...šta opet ne znači da ih ratko onako može gadit,pa makar bio u pravu...nije to način,ovako javno na forumu...zato sam mu rekao stotinu puta,nemoj na forumu,jebi ih kad ih vidiš,ako imaš zašto,ne mora svatko znati...prošlih mjeseci nisam bio toliko aktivan na forumu,šta ne znači da nisam možda i mogao reagirati i upozoriti ratka,ali,bilo mi je nevjerovatno čitajući sve to,i dan danas ne mogu pojmit zašto je išao ne đonom nego konjskim kopitom na njih...pa ja sam ratka za puno manje pizdarije tri puta izbacio...za nekoga izbaciti trajno,tu je markosova zadnja i ja ne mogu protiv nje...meni je jako žao šta su se njih trojica zakrvili,žao mi je šta gaston i dado više neće biti na forumu,ali što ja tu mogu napraviti...i kako je rekao jedan moj prijatelj:ne treba se birati strana,nego osuditi nešto što jednostavno nije istina"...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 14/05/2010 : 00:44:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bubo

quote:

evo sad mislim da ga nisi trebao izbaciti,to je trebalo D A V N O ,sad i nema smisla, i nadam se da nečeš imati probleme zbog toga.

Odavno prijatelju,odavno.
Nije on napravio stetu samo LB vec i drugima koje je umesao u sve to
A videce se da sam u pravu.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/05/2010 : 00:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
a šta ćemo se sad ode klat,koji vam je...jebote,tko nije za gastona i za dadu,ajmo ga pribit na križ,tko je za ratka,taj je kurvin sin...dajte pazite šta pišete,i bez vriđanja...pero misli onako,mate misli onako,pa nije jednoumlje,ako vjeko tako misli,to je njegova stvar...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000