Author |
Topic  |
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 14/05/2010 : 21:11:15
|
quote: Originally posted by teller
Koji je idiot taj MARKOS!!!!!!! Rešio se konkurencije žestoke na sajtu, ponukan brojnim razprodanim Libellusovim izdanjima, i sada sve koji ga okrivljiju da je svojim mlačnim držanjem podupirao podlosti Dveribada, naziva idiotima.... Izdao je Kena(da ga nije on, izdao ga bi Dado2 do kraja)postavio sajt i preuzeo zasluge za oživljavanje strip scene...da se mene pita Makarske on nebi vidjeo, sreča njegova da sam kulturan i smiren, jer bi mu drugčije nabio njegov Pakao u gušu... koristim svoj zadnji post(očekujem doživotno banovanje)i žao mi svake minute koju sam proveo na njemu, žao mi nekih dragih forumaša ali kad se setim ko ga upravlja(čast moderatorima) dobijem napad povračanja... Kriza je, prodaja je pala pa su sva sredstva dozvoljena da se udalji konkurencija. Ja ču Libellus od sada podržavati još bržom kupovinom njihovih izdanja(jebe...š Fibru)... Možda taj Radić iz www.sto mu gromova.com i nije tako loš kako ga Markos prikazuje... Neke stvari dobijaju novi obraz...Vidimo se u Makarskoj ako tamo ne bude generala Marcosa, a ako dođe,možda dolazim i ja pa da....moglo bi bit zanimljivo ovog ljeta izpod Biokova...Dođite ljudi.
Ne mogu da uticem ali ako ti nesto znaci eto meni si ok lik i ostani da se zajebavamo A ne verujem da ce Dade dozvoliti da ostanemo bez informacija bar u vidu najava i nadam se mogucih komentara i pitanja uz najave na libellus.hr Ovde se radujem i informisem o Lavirintu,Phoenix Pressu,Darkwoodu,BG,SA... |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41119 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 14/05/2010 : 21:14:39
|
quote: Originally posted by anto
Pa zar Teller nije lekar ?
Vidi se da nemas pojma, on je spammer godine...  |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21737 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 14/05/2010 : 21:25:33
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Koji je idiot taj MARKOS!!!!!!! Rešio se konkurencije žestoke na sajtu, ponukan brojnim razprodanim Libellusovim izdanjima, i sada sve koji ga okrivljiju da je svojim mlačnim držanjem podupirao podlosti Dveribada, naziva idiotima.... Izdao je Kena(da ga nije on, izdao ga bi Dado2 do kraja)postavio sajt i preuzeo zasluge za oživljavanje strip scene...da se mene pita Makarske on nebi vidjeo, sreča njegova da sam kulturan i smiren, jer bi mu drugčije nabio njegov Pakao u gušu... koristim svoj zadnji post(očekujem doživotno banovanje)i žao mi svake minute koju sam proveo na njemu, žao mi nekih dragih forumaša ali kad se setim ko ga upravlja(čast moderatorima) dobijem napad povračanja... Kriza je, prodaja je pala pa su sva sredstva dozvoljena da se udalji konkurencija. Ja ču Libellus od sada podržavati još bržom kupovinom njihovih izdanja(jebe...š Fibru)... Možda taj Radić iz www.sto mu gromova.com i nije tako loš kako ga Markos prikazuje... Neke stvari dobijaju novi obraz...Vidimo se u Makarskoj ako tamo ne bude generala Marcosa, a ako dođe,možda dolazim i ja pa da....moglo bi bit zanimljivo ovog ljeta izpod Biokova...Dođite ljudi.
Ne mogu da uticem ali ako ti nesto znaci eto meni si ok lik i ostani da se zajebavamo A ne verujem da ce Dade dozvoliti da ostanemo bez informacija bar u vidu najava i nadam se mogucih komentara i pitanja uz najave na libellus.hr Ovde se radujem i informisem o Lavirintu,Phoenix Pressu,Darkwoodu,BG,SA...
Teller, kao što kaže Tex, i meni si vrlo drag lik, jedan od najsimpatičnijih i najdražih na forumu, i žao mi je što ovako nešto pišeš.Nadam se da ćeš se smiriti i biti onaj stari
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 14/05/2010 : 21:28:25
|
uh, kako žestoko cronoxu,kad je Dveribad sipao uvrede...nigdje vas nije bilo...dobro bili ste ali ste čekali kaj bu šef kazao, razumem vas potpuno, moderatori tu nisu nikakav problem, problem je general Marcos i njegov ljub...avni ajmo reč odnos sa Dveribadom...kad se treba rešit konkurencije koja ima več skoro 150 razprodanih izdanja svi su potrčki dobrodošli....uspjeli ste jih izgurati šefe ali niste znali da onog debelog/suhog voli toliko ljudi,tj.,voli njihova izdanja a to je i bit problema... ja da sam u udrugi Mafesta generala Marcosa tamo nebi htio vidjeti, može on dolazit ali tada neću ja,što i nije neki važan faktor ali neću dolazit jer bi vašem generalu nabio Mausa u grlo, jer me ne topicu izpod nazvao idiotom... možda i jesam ali mu ne dajem to pravo da me on naziva...pa makar bio šef strip sajta.... sramota za jednog naduvanka, ko da je on izmislio strip.Šta se čeka....još nisam banovan...HOČU BAN,OVAJ SAJT JE POSTAO BOLESTAN A VIRUS ŠIRI NADUVANKO VELIKI... LJUDI, NEZNAM ZA VAS ALI JA BI DA U IME PODRŽKE D/D NAPUSTIMO SAJT DOK SE ODGOVORNI(marcos,dveribad)NE IZPRIČAJU JAVNO DEČKIMA IZ LIBELLUSA, DVERIBAD ZA GOMILU UVREDA KOJE JE ŠIRIO NA RAČUN DADE A ŠEF JER JE TO ŠUTKE TRPIO I TAKO HTIO-NE HTIO PODRŽAVAO. Toliko od tellera...zbogom...možda nekad negdje....ko zna.
7 dana zbog vrijedjanja i klevete. Necu te odmah stavljati na listu, posto si rekao da je to tvoj posljednji post. Ukoliko se ipak predomislis i zelis da ostanes na forumu(sto bi licno meni, a vjerujem i mnogim drugima bilo drago), javi mi se za sedam dana na e-mail sto sam ti poslao, pa cemo skinuti ban.
 |
Edited by - King Warrior on 14/05/2010 21:35:34 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41119 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29701 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 14/05/2010 : 21:41:38
|
quote: Originally posted by sawitch
King, daj nemoj zajebavati da ces ga banovati... Skidaj to... Malo osecaja...
ja imam prijedlog savića za moderatora  |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 14/05/2010 : 21:42:05
|
dobio je samo sedam dana, jos sam mu napisao da mi je drag, sta hoces vise?! Toliko ljepih rijeci odjednom nisam jos nijednoj zeni rekao! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 14/05/2010 : 21:45:58
|
quote: Originally posted by King Warrior
dobio je samo sedam dana, jos sam mu napisao da mi je drag, sta hoces vise?! Toliko ljepih rijeci odjednom nisam jos nijednoj zeni rekao!
znači priznaješ gay sklonosti? 
|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 14/05/2010 : 21:48:56
|
quote: Originally posted by lwood
dobio je samo sedam dana, jos sam mu napisao da mi je drag, sta hoces vise?! Toliko ljepih rijeci odjednom nisam jos nijednoj zeni rekao!
znači priznaješ gay sklonosti? 
ma jok, ja ne nosim speedo gacice ko neki drugi forumasi |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 14/05/2010 : 21:49:13
|
quote: Originally posted by anto
Pa zar Teller nije lekar ?
Vidi se da nemas pojma, on je spammer godine... 
Tesko ce je odbraniti pored onog astercoke ili kako se vec zove, onog sto otvara topike od 100 godina, covek je legenda! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 14/05/2010 : 21:50:43
|
Vidi se da nemas pojma, on je spammer godine...  [/quote]Tesko ce je odbraniti pored onog astercoke ili kako se vec zove, onog sto otvara topike od 100 godina, covek je legenda! [/quote]
ma acestroke je ok,al čovik nije visija na forumu pa otkrija dosta toga šta ga zanima.  ne vidin neki problem |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 14/05/2010 : 21:52:52
|
Tesko ce je odbraniti pored onog astercoke ili kako se vec zove, onog sto otvara topike od 100 godina, covek je legenda! [/quote]
ma acestroke je ok,al čovik nije visija na forumu pa otkrija dosta toga šta ga zanima.  ne vidin neki problem [/quote]pa neka otkriva na drugom mestu, samo jos on fali ovde sa njegovim idejama... |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 14/05/2010 : 21:54:15
|
Tesko ce je odbraniti pored onog astercoke ili kako se vec zove, onog sto otvara topike od 100 godina, covek je legenda!
quote:
ma acestroke je ok,al čovik nije visija na forumu pa otkrija dosta toga šta ga zanima.  ne vidin neki problem
Zavist  |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
Edited by - Bob Rok on 14/05/2010 21:54:28 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 14/05/2010 : 21:54:49
|
šta ti sad acestroke smeta? zanima ga pa šta? jel ovo forum za stripove ili za proizvodnju leda?  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 14/05/2010 : 21:55:37
|
ma acestroke je ok,al čovik nije visija na forumu pa otkrija dosta toga šta ga zanima.  ne vidin neki problem [/quote] Zavist  [/quote]
krivo si kvota al nema veze. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 14/05/2010 : 21:55:44
|
quote: Originally posted by Bob Rok
Tesko ce je odbraniti pored onog astercoke ili kako se vec zove, onog sto otvara topike od 100 godina, covek je legenda!
quote:
ma acestroke je ok,al čovik nije visija na forumu pa otkrija dosta toga šta ga zanima.  ne vidin neki problem
Zavist 
Da tebi i tom astercoku zaista zavidim, toliko mudrosti na jednom mestu... |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 14/05/2010 : 21:56:36
|
šta ti sad acestroke smeta? zanima ga pa šta? jel ovo forum za stripove ili za proizvodnju leda? 
ti ocigledno nisi vidjeo onu recenziju na sajtu koja je trebala biti profina sudbina/djelo zivota  |
Edited by - King Warrior on 14/05/2010 21:57:10 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 14/05/2010 : 21:57:37
|
šta ti sad acestroke smeta? zanima ga pa šta? jel ovo forum za stripove ili za proizvodnju leda? 
ti ocigledno nisi vidjeo onu recenziju na sajtu koja je trebala biti profina sudbina/djelo zivota 
slabo san to pratija,al kad uvatin vrimena moraču pogledat |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 14/05/2010 : 22:00:12
|
Renky, kamo si ga sad? Uvek cemo imati temu MUUUUUUUUUUUrabilis  .
Steta, nedostajaces mi, s kim cu sad poprckujem Zagor posednuti-opsednuti  |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
Edited by - Bob Rok on 14/05/2010 22:00:31 |
 |
|
Topic  |
|