forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Lost S6 - Tek za...9 Meseci
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

debeli_bg
Starting Member

Serbia
87 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 14/05/2010 : 20:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send debeli_bg a Private Message  Reply with Quote
Prosto obozavam objasnjenja iz zadnje epizode.Ostrvo je magicno zato sto je magicno.
Ajd izguracemo nekako i ove zadnje tri epizode.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 14/05/2010 : 20:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Već u 5.sezoni (sredinom) sam shvatio da nikad neće biti toliko odgovora na ta pitanja, no naravno, neka ključna trebaju biti, nečega je ipak bilo u ovoj epizodi...

Jednu stvar trebamo shvatiti, a to da odgovori tipa "Porijeklo stare, otoka" i sl. vjerovatno neće biti odgovorena. Zapravo i sama stara je dobro rekla da odgovor na svako pitanje dovodi te do novih pitanja...

I isto tako, razumijem zašto je dano manje odgovora nego što je itko očekivao (ja sam ih uvijek do sredine 5.sezone više želio no...), ne treba misliti da je Lost 100% završen. Normalno, sigurno je da se radi o zadnjoj sezoni (i nemoguće je da bude više) ali hvala bogu, uvijek postoje ti tzv. "spin-offovi". A po tom pitanju radi cijelog koncepta Losta ostavljeno je dosta prostora... Možeš napraviti spin-off o otoku, Dharmi... Naravno, nije sad ovo nekakvo suludo vjerovanje ili nadanje s moje strane, već samo jedna mogućnost koja će uvijek postojati kako god bilo.

--

Početkom 6.sezone Josh Holloway je rekao nešto u stilu da i sam nije siguran da će se i po završetku showa znati tko je good i bad guy. Iako je jedno vrijeme i to bilo upitno kroz par epizoda se isprofiliralo da je Crni bad guy. No moram priznati nakon jučerašnje epizode ne doživljavam ga više takvim. Obzirom na sve što mu se događalo...

Ono što zapravo jest dvojbeno je li stara Smokey ili Protector ili 3.strana. Teško je reći jer i za jedno i za drugo imaš kontra odgovore. Ako je bila smokey kako je onda laganini probodena, a opet onaj "rusvaj" u selu napraviti baš i nije lakše. Makar za nekoga tko je protector, možda je imala neke ovlasti ili sl.pizdarija da je ipak to mogla napraviti. Opet, Smokey cijelo vrijeme želi otići, dok ona ne. Opet, možda se ona jednostavno pomirila time da je Smoke monster i zato da je Crni preodređen za to, pa zato nemože ići...

Postoji naravno i 3.strana a to je da je ona inkarnacija otoka ili što već neznam kako bi to rekao. Što mi možda i najbolje odgovara... A i seriji bi, jer onda ne trebaš postaviti pitanje "A što prije". Jer nema prije.

Moram priznati da ni meni baš nije Janney nije sjela kao majka, a i Claudia pogotovo kao onaj duh - kakvo-takvo izdanje. Očekivao sam više kod toga...

Pellegrino i Weillviver su već ipak uigrana kombinacija, to je bolje izgledalo... Klinci su mi isto bili ok.

Drago mi je da su za Kotač više-manje odgovorili, pitanje je sad samo kad je on bi postavljen, ali to me iskreno i manje zanima... Adam i Eve isto odgovoreno (eto, trebalo je čekati samo 6.sezona za ovaj odgovor :=D) Kako je Smokey nastao ipak možemo reći isto ostavilo neke mogućnosti. Najvjerovatnije je vezano uz ono kad stara Jacobu kaže da ako završiš unutra da je gore nego umrijeti, tako da vjerovatno Crni kad je doplutao tamo, tijelo je otpalo ("He took my body") a kako nije mogao napustiti otok radi tog pravila, duša završila kao smokey... Normalno, kako se ipak radi o njemu, preuzeo je oblik svog tijela. Opet može tu biti npr da je taj Smokey od pamtivijeka unutra zarobljen blablablla... Ali ovo je možda najbolji odgovor. Iako, ima zgodnih stvari za pročitati na Lostpediji...

I da, što se tiče izvora, vjerovatno se "dan-danas" nalazio "tu negdje" blizu Templea, kojeg je vjerovatno Jacob izgradio budući da je znao da može biti "Lijekovita".

--

Gledao sam malo po forumima, reakcije su više negativne, "zbunjujuće" ali koliko god to često ponavljali L&C a to da je Lost njihova priča u pravu su. Valjda je to njihovo pravo...

Stvari tipa "Sve su zapetljali, 6.sezona su nas mučili, pa nek nam sve objasne" i sl. (a bilo je toga dosta ovih dana) su smiješne. Kome su oni dužni? Pa sili li te netko da gledaš Lost?

Koliko god sad bilo kritičara nešto više nakon ove epizode, očito je da većina baš i nije shvatila kako Lost funkcionira. Lost kod neke stvari ponudi odgovore (a što je najbolje, svjedok sam kod ove sezone da i kad dobiju odgovor, onda to nije to, kako sad to može tako...). Tako će vjerovatno i serija završiti, da će ostaviti ponovno neka pitanja, ali to je jednostavno Lost, i po tome sigurno ostavlja jedan veliki trag u povijesti TV serija...

Evo malo sam se raspisao (nešto i skopirao s drugog foruma što sam prije napisao), trebalo je dušu otvoriti

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 14/05/2010 : 22:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Krajem 5. sezone sam shvatio da serija ne ide u smjeru kojim bih ja želio. SPOILER Kad je Faradej došao na ideju da detonira bombu kako bi poništio sve što se do tada desilo i kako bi avion bezbjedno sletio u LA, prevrnuo mi se stomak od muke.
Od tog momenta sve ide na gore. Mislio sam da će u 6. sezoni krenuti da raspliću klupko i da nude odgovore na pitanja koja su ostala iz prethodnih sezona ali sam se prevario. Svaki odgovor je bio samo uvod u novo pitanje, a bogme i o kvalitetu datih odgovora bi se moglo itekako pričati. Šlag na tortu je bila ova poslednja epizoda, gdje smo dobili više pitanja nego odgovora i to 2 epizode prije kraja serije , a odgovori su blago rečeno smiješni. SPOILER Magični "izvor", magično vino, magični odnosi u porodici, ma sve je prosto magično. Zar je moguće da su nas vukli za nos svih ovih godina i davali nam gomilu pitanja, a kad treba da se na njih odgovori, preko serije nam poruče: svaki odgovor je samo uvod u novo pitanje i zdravo. Očigledan nedostatak dobrih ideja i nemogućnost da se izvuku iz zamke koju su sami postavili. Svaka im čast.

Makikatalinic
quote:
Stvari tipa "Sve su zapetljali, 6.sezona su nas mučili, pa nek nam sve objasne" i sl. (a bilo je toga dosta ovih dana) su smiješne. Kome su oni dužni? Pa sili li te netko da gledaš Lost?

Stvarno mi ovakav stav nije jasan. Dužni su gledaocima. Nisu seriju pravili da bi je oni gledali, već da bi je gledale desetine miliona ljudi širom svijeta. A dobar dio tih ljudi je gledao seriju zbog njene mitologije i SPOILER na kraju sve se svede na porodične odnose i magiju. Bravo

Ali da ne bude sve negativno, nije još kraj serije i ja se nadam da će se barem malo iskupit za sve ovo i dati nam dostojan kraj. Ali kako god da bude, ne mogu mi oduzeti sjajne prve 4. sezone.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...

Edited by - Beren on 14/05/2010 22:16:43
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 14/05/2010 : 22:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

utisci povodom across the sea
volio bih reci da sam skontao puno, al ne, nisam

btw ko je po vama sljedeci zastitnik
Reyes, Ford ili Shepard

Rekoh i ranije, mislim da tu nema neke dileme. Ako bude potrebe za zaštitnikom (jer vidimo da je u altu ono pod vodom, a ne znamo kakva je veza izmedju 2 svijeta) Jack je jedini pravi pretendent za to mjesto.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 15/05/2010 : 11:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
@Beren

Ok, stoji to da je to serija za gledaoce a ne za njih, ali kažem da oni imaju pravo na priču kakvu oni žele, i kažem, nisu nikom dužni raditi priču kako netko drugi želi, ako ti se ne sviđa, nećeš gledati, ako ti se sviđa gledat ćeš, nema tu neke sad prevelike mudrosti... I ponavljam, sigurno da su L&C ostavili dosta prostora u seriji možda i s namjerom za nekakve buduće spin-offove (nije nemoguće).

I nije sve svedeno na magiju... Onaj source je samo priča o nekakvom svjetlu, više-manje je jasno da je to "srce" otoka jer ima najveću količinu elektromagnetima u sebi, i radi toga taj otok tu jest... I oko toga je ključ. Jasno da će neke stvari ostati misteriozne i magične, ali evo kažem, tu se vidi, i kad dobiješ odgovor, odmah neka prigovaranja zašto je tako. Tako je i pomiri se sa time. Nikad neće svi biti sretni s odgovorom.

Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 15/05/2010 : 12:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
Totalno me je razočarao Lost. Morali su dati odgovore na mnoga pitanja. Očigledno toga neće biti. Ne razumijem ljude koji i dalje neće da vide kako je ova serija otišla u lošem pravcu. S...e

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 15/05/2010 : 13:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

@Beren

Ok, stoji to da je to serija za gledaoce a ne za njih, ali kažem da oni imaju pravo na priču kakvu oni žele, i kažem, nisu nikom dužni raditi priču kako netko drugi želi, ako ti se ne sviđa, nećeš gledati, ako ti se sviđa gledat ćeš, nema tu neke sad prevelike mudrosti... I ponavljam, sigurno da su L&C ostavili dosta prostora u seriji možda i s namjerom za nekakve buduće spin-offove (nije nemoguće).

I nije sve svedeno na magiju... Onaj source je samo priča o nekakvom svjetlu, više-manje je jasno da je to "srce" otoka jer ima najveću količinu elektromagnetima u sebi, i radi toga taj otok tu jest... I oko toga je ključ. Jasno da će neke stvari ostati misteriozne i magične, ali evo kažem, tu se vidi, i kad dobiješ odgovor, odmah neka prigovaranja zašto je tako. Tako je i pomiri se sa time. Nikad neće svi biti sretni s odgovorom.

E vidiš, upravo je u ovome problem. Kad su vidjeli koliko ljudi je počelo da gleda Lost zbog misterija, počeli su da ih fabrikuju sve više i više, upravo zbog toga što im je to povećavalo gledanost. I sada, kada to treba da objasne i povežu, mi dobijamo poluodgovore i nove misterije, ili moramo da slušamo priče kako ne možemo da očekujemo odgovore jer je ovo ipak lost. To je očigledan znak nemogućnosti da se sve poveže u funkcionalnu cjelinu i potvrda da su mnoge misterije bile same sebi svrha i da nisu imali plan kako da ih uklope u veliku sliku.

Edited by - Beren on 15/05/2010 13:49:14
Go to Top of Page

alterdm
New Member

Serbia
108 Posts

Member since 09/10/2005

Posted - 15/05/2010 : 16:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send alterdm a Private Message  Reply with Quote
Da sprečim pokušaje samoubistva zbog Losta

http://www.aintitcool.com/node/45089

Nema spoilera, tako da je slobodno za čitanje, ali oni koji su videli pretposlednju epizodu kažu da bi i ona mogla biti deo onog velikog finala, jer daje odgovore na puno pitanja, u suštini zahuktava se i to po svemu sudeći žestoko. Tako da ne bih ja još plakao, već bih sačekao kraj, pa tek onda doneo ocenu.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 15/05/2010 : 19:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

quote:
Originally posted by makikatalinic

@Beren

E vidiš, upravo je u ovome problem. Kad su vidjeli koliko ljudi je počelo da gleda Lost zbog misterija, počeli su da ih fabrikuju sve više i više, upravo zbog toga što im je to povećavalo gledanost. I sada, kada to treba da objasne i povežu, mi dobijamo poluodgovore i nove misterije, ili moramo da slušamo priče kako ne možemo da očekujemo odgovore jer je ovo ipak lost. To je očigledan znak nemogućnosti da se sve poveže u funkcionalnu cjelinu i potvrda da su mnoge misterije bile same sebi svrha i da nisu imali plan kako da ih uklope u veliku sliku.

I sami su priznali da neke odgovore nisu mogli uvrstiti u seriju jer nisu znali kako, tako da to nije nešto novo...

Ja sam samo se osvrnuo na tu "dužnost". Niti su oni nama dužni odgovore, niti smo mi dužni njih gledati. I ja sam nekim stvarima nezadovoljan, no raspliće se kako sam očekivao pa možda ne dijelim razočaranje nekih.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 15/05/2010 : 19:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
I sami su priznali da neke odgovore nisu mogli uvrstiti u seriju jer nisu znali kako, tako da to nije nešto novo...

Pa to je i glavni razlog mog reagovanja. Kad su misterijama povećavali gledanost serije, naravno da im nije smetalo da ih nemilice izmišljaju, ali kad treba da se odgovori na njih, onda su gledaoci krivi, jer zaboga, traže odgovore. Mene kao gledaoca ne treba da zanima što oni nisu znali kako da uklope odgovore u seriju i kako da sve povežu. Nudi mi se misterija kao mamac, ja prihvatim mamac očekujući valjan odgovor, ali odgovora nema i normalno je da sam ljut. To je sasvim prirodno i opravdano razmišljanje jednog fana serije. Ali me čudi to što mnogi ljudi koji vole seriju olako prelaze preko toga, eto npr. ti prvi.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 16/05/2010 : 12:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa to je i glavni razlog mog reagovanja. Kad su misterijama povećavali gledanost serije, naravno da im nije smetalo da ih nemilice izmišljaju, ali kad treba da se odgovori na njih, onda su gledaoci krivi, jer zaboga, traže odgovore. Mene kao gledaoca ne treba da zanima što oni nisu znali kako da uklope odgovore u seriju i kako da sve povežu. Nudi mi se misterija kao mamac, ja prihvatim mamac očekujući valjan odgovor, ali odgovora nema i normalno je da sam ljut. To je sasvim prirodno i opravdano razmišljanje jednog fana serije. Ali me čudi to što mnogi ljudi koji vole seriju olako prelaze preko toga, eto npr. ti prvi.

Već sam napisao zašto ipak mogu sve to probaviti. Zato jer će se Lost pokušati "iscrpiti" koliko god se može, ipak je to "zlatna koka" ne? Izaći će ona Lost enciklopedija koja će imati neke odgovore i sad si misli koliko će se započetak samo na tome još zaraditi. 3.put ću ponoviti, uvijek postoji šansa za spin-offom, imaš Dharmu gdje su mnoga pitanja ostala otvorena, pa i otok... Lost kad završi ne mora nužno biti gotov, ako shvaćaš što hoću reći.

I razlog zašto još ne spominjem te neodgovorene misterije je zato što serija nije gotova :-)

Kad bude gotova, budem u toku tih dana napisao ona pitanja koja nisu, a trebala su dobiti odgovor =)

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/05/2010 : 12:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Već sam napisao zašto ipak mogu sve to probaviti. Zato jer će se Lost pokušati "iscrpiti" koliko god se može, ipak je to "zlatna koka" ne? Izaći će ona Lost enciklopedija koja će imati neke odgovore i sad si misli koliko će se započetak samo na tome još zaraditi. 3.put ću ponoviti, uvijek postoji šansa za spin-offom, imaš Dharmu gdje su mnoga pitanja ostala otvorena, pa i otok... Lost kad završi ne mora nužno biti gotov, ako shvaćaš što hoću reći.

Naravno da je Lost zlatna koka. Možda si pročitao da će u toku finala reklamni prostor od 30 sekundi koštati skoro milion dolara i to sve govori.
OK, postoji mogućnost nekog spin offa, ali to je samo mogućnost.

quote:
I razlog zašto još ne spominjem te neodgovorene misterije je zato što serija nije gotova :-)

Gore sam i ja napisao da nije još sve gotovo i da se nadam da će se barem malo iskupiti do kraja serije, inače bi već osuo drvlje i kamenje na autore

quote:
Kad bude gotova, budem u toku tih dana napisao ona pitanja koja nisu, a trebala su dobiti odgovor =)

Bojim se da će lista biti podugačka

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 16/05/2010 : 17:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Naravno da je Lost zlatna koka. Možda si pročitao da će u toku finala reklamni prostor od 30 sekundi koštati skoro milion dolara i to sve govori.
OK, postoji mogućnost nekog spin offa, ali to je samo mogućnost.

I da, sigurno će i glumci profitirati iz svega ovoga budući da će se svaki njihov korak gledati "pod povećalom"...

Malo vezano uz to, nadam se da će se ona ideja Terry O´ Quinna realizirati gdje bi on i Emerson koliko sam skužio glumili plaćene ubojice a opet žive miran obiteljski život...

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/05/2010 : 21:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Mislim da su O´ Quinn i Emerson najviše profitirali od učešća u ovoj seriji. Svima su pokazali koliko su dobri glumci i radujem se svakom njihovom narednom projektu.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 17/05/2010 : 09:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim da su O´ Quinn i Emerson najviše profitirali od učešća u ovoj seriji. Svima su pokazali koliko su dobri glumci i radujem se svakom njihovom narednom projektu.

Apsolutno, pogotovo zajedničkom =)

Emerson je zapravo nešto više profitirao obzirom da je praktički iz ničeg došao, dok je Terry ipak imao "Stepfathera" iza sebe...

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 18/05/2010 : 02:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ipak se nadam da ce kraj serije bit nekako mracan... bilo bi glupo da se sve zavrsi kako treba - covjek u crnom umre (MIB), svi glavni tipovi da budu 'ok' u onoj drugoj dimenziji, i da na kraju dobijemo lijepu dugu nad ostrvom ... to bi stvarno bilo sranje.
Ja bi volio da vidim kako onaj MIB konacno napusti ostrvo, i na kraju, na primjer, idemo 5 ili 10 godina unaprijed sa pricom. Stoji MIB ispred gomilom ljudi, i sa svojom desnom rukom obecava da ce pratiti sva pravila kao sledeci Americki presjednik... ne mora biti bas tako, ali nesto slicno, sa pesimiskom temom pri kraju, koja govori da zlo nastavlja svoju vladu, i da je to potrebno u svijetu za ljudski progres.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 18/05/2010 : 11:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Ipak se nadam da ce kraj serije bit nekako mracan... bilo bi glupo da se sve zavrsi kako treba - covjek u crnom umre (MIB), svi glavni tipovi da budu 'ok' u onoj drugoj dimenziji, i da na kraju dobijemo lijepu dugu nad ostrvom ... to bi stvarno bilo sranje.
Ja bi volio da vidim kako onaj MIB konacno napusti ostrvo, i na kraju, na primjer, idemo 5 ili 10 godina unaprijed sa pricom. Stoji MIB ispred gomilom ljudi, i sa svojom desnom rukom obecava da ce pratiti sva pravila kao sledeci Americki presjednik... ne mora biti bas tako, ali nesto slicno, sa pesimiskom temom pri kraju, koja govori da zlo nastavlja svoju vladu, i da je to potrebno u svijetu za ljudski progres.

He,he to s predsjednikom bi bila fora (ili sa sefom neke megakompanije, dodje na isto)...al s druge strane, ja MIBa nisam dozivio kao utjelovljenje zla....po mojoj interpretaciji zapravo je sam otok cisto zlo...

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/05/2010 : 20:39:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Nekako sve ide svojim ustaljenom redom, tajne se nadograđuju, višeznačno elaboriraju i polagano razrađuju. Završetak će isto biti u takvom štihu, dvoznačan, nejasan i otvoren za vlastita objašnjenja i tumačenja. Ništa se nije promijenilo, Jacobova majka je umrla prije nego ima je objasnila neke stvari, ako i ona nije bila samo jedna u nizu figura kroz tisućljeća. Mračan bi kraj svakako dobro došao, mislim da su scenaristi više umjereni optimisti tako da vjerujem u neku jin-jang ravnotežu dobra/zla na samom kraju.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 18/05/2010 : 20:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Da, ovaj tjedan i to je to. Bit će čudno poslije.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 19/05/2010 : 00:08:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Evo jos veceras, i onda finale u Nedelju, i gotovo... u neku ruku ce mi nedostajat, ali ipak cu bit zadovoljan da vise necu imat tu obavezu da gledam svake sedmice... imacu vremena da citam vise :)

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 19/05/2010 : 15:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Odlicna epizoda sinoc ... puno je rjeseno, ali jos nesto ce se rjesit u Nedelju... bas me interesuje sta ce se desit kad MIB i Jack se nadju licem u lice

Go to Top of Page

debeli_bg
Starting Member

Serbia
87 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 20/05/2010 : 03:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Send debeli_bg a Private Message  Reply with Quote
Ipak ocekujem neki veliki obrt na kraju serije.
Mada amerikanci su poznati po tome da se loze na srecne zavrsetke.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/05/2010 : 11:37:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Posle ovako glupave epizode, bez obzira kakvo finale bilo, mogu slobodno da kažem Lost - rest in peace.

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1523 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 20/05/2010 : 15:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
And I thought that guy had a God complex before

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 20/05/2010 : 18:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
". . . maybe this is happening for a reason"

Povratak Lockea :)

Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000