Mene zanima da li će tu biti skenova naslovnih nekih starih izdanja.
U planu je da se odradi kvalitetno skeniranje naslovnica svih edicija izašlih na ovim prostorima, sa detaljnim spiskovima itd... Samo treba puno vremena, pa će to ići po fazama, ali krajnji rezultat treba da bude kompletna enciklopedija strip izdavaštva sa ex-YU prostora. Radi se i strip shop, za online naručivanje, vremenom treba da se omogući i upotreba kartica za plaćanje itd...
U planu je da se odradi kvalitetno skeniranje naslovnica svih edicija izašlih na ovim prostorima, sa detaljnim spiskovima itd... Samo treba puno vremena, pa će to ići po fazama, ali krajnji rezultat treba da bude kompletna enciklopedija strip izdavaštva sa ex-YU prostora. Radi se i strip shop, za online naručivanje, vremenom treba da se omogući i upotreba kartica za plaćanje itd...
A recenziranje?
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
A recenziranje?
Samo kontrolisano, neće moći baš svako da ostavlja recenzije, već će ih pisati "odabrani"
Čak i ovih prije Drugog svjetskog rata?
Da, svega što je ikada izlazilo na ovim prostorima. Naravno nema baš ni Sloba sve što je ikada izašlo , ali u planu je da se sve to nabavi i odradi, zato i kažem da će to sve biti u fazama, jer pričamo o velikom broju izdanja i nisu baš sva tako lako dostupna.
Planovi su megalomanski, ali dugoročni, svesni smo da neće sve moći odmah...
Poznajući Slobu uveren sam da je ogromno ljubavi uloženo i u Tarzana i u Geu jer on je čovek koji zaista voli strip! Sada se vidi kolika je šteta što nije ostao na čelu VČ jer sam uveren da bismo u ovom momentu imali bar još dva nova izdanja pored postojećih i da ss ne bi ni govorilo o mogućem gašenju pojedinih edicija. Naravno, ovim nikako ne želim da kažem da sadašnji ljudi u VČ rade loše, naprotiv... ;)
cini mi se da jedino ti govoris o gasenju pojedinih serija kod VC iz nekih patoloskih pobuda da se pokazes i budes primecen pred grupom ljudi koja te nikad nije videla u zivotu i koju ti nikad nisi video. niti ces videti.
pretpostavljam da je pitanje trenutka samo kada ces da pocnes slicno da radis i na ovom topiku.
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Loše ti se čini da samo ja govorim o gašenju pojedinih izdanja, ali sam samo ja to ovde i rekao dok ostali to pričaju u novinarskim krigovima. Uostalom period do kraja godine će pokazati ko je bio u pravu a nema svrhe da na ovom topicu to više pominjemo.
Tvoja lupetanja su maltene idiotska. Tipa taj i taj ce umreti i kad umre ispasces u pravu. Nego taj od kog dobijas te informacije (koje su tacne), e tog treba tuci, ne tebe.
Loše ti se čini da samo ja govorim o gašenju pojedinih izdanja, ali sam samo ja to ovde i rekao dok ostali to pričaju u novinarskim krigovima. Uostalom period do kraja godine će pokazati ko je bio u pravu a nema svrhe da na ovom topicu to više pominjemo.
ne ja mislim da nema svrhe da ti vise bilo sta najavljujes sto ima korene iz tvojih tzv. novinarskih krugova. zapravo, ja sve vise dobijam utisak da ti to sve sanjas svako malo, posto delujes veoma ubedjeno u to sto pricas. najbolji pokazatelj je tvoj moto "pokazace se ko je na kraju u pravu", koji ti je do sada svaki put udario u glavu.
sto se tice gasenja izdanja, nemoj drugima to da trpas u usta, jer sve je od tebe pocelo. ljudi su se pitali sto nema najave u odredjenim brojevima stripova, da bi ti jedva docekao da uletis sa "informacijama".
ne znam ni zasto pisem sve ovo, kad promena nikakvih nece biti, ali mi je valjda vise dosadilo da te gledam po izdavackim topicima sa svojim strucnim, proverenim i smislenim prognozama, eto.
aj uzdravlje!
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Ne znam samo sko se od januara 2011 ispostavi da sam bio u pravu da li će bar jedno izvinjenje ovde osvanuti ali baš me briga, ionako je 90 posto članova ovde poakzalo svoje vaspitanje raznim "uljudnim" komentarima na moj račun. Nema druge nego da opet začutim, ovaj put na dve nedelje, da se neke glave ovde ohlade jer čima ja kažem slovo a svi skoče na mene!
Ne znam samo sko se od januara 2011 ispostavi da sam bio u pravu da li će bar jedno izvinjenje ovde osvanuti ali baš me briga, ionako je 90 posto članova ovde poakzalo svoje vaspitanje raznim "uljudnim" komentarima na moj račun. Nema druge nego da opet začutim, ovaj put na dve nedelje, da se neke glave ovde ohlade jer čima ja kažem slovo a svi skoče na mene!
Dobro, vidjecemo. Ukoliko se do kraja 2010 ne ostvare tvoje tvrdnje, dobices dozivotni ban. a sada dosta o prorocanstvima, drzite se teme.