Author |
Topic  |
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 18/05/2010 : 13:09:24
|
uh sta pokrenuh sa svojim pitanjem nenamjerno poletih kako ugledah riknu pa kontam mozda budu tvrde poslije vidjoh kolika je cijena
razumio sam i slazem se da je cijena ok  |
feka |
 |
|
alterdm
New Member

Serbia
108 Posts
Member since 09/10/2005 |
Posted - 18/05/2010 : 13:16:08
|
quote: Originally posted by delboj
Mene zanima da li će tu biti skenova naslovnih nekih starih izdanja.
U planu je da se odradi kvalitetno skeniranje naslovnica svih edicija izašlih na ovim prostorima, sa detaljnim spiskovima itd... Samo treba puno vremena, pa će to ići po fazama, ali krajnji rezultat treba da bude kompletna enciklopedija strip izdavaštva sa ex-YU prostora. Radi se i strip shop, za online naručivanje, vremenom treba da se omogući i upotreba kartica za plaćanje itd...
|
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16393 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 18/05/2010 : 13:16:19
|
više se nemože otvoriti....piše u izradi ? |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 18/05/2010 : 13:17:42
|
quote: Originally posted by alterdm
U planu je da se odradi kvalitetno skeniranje naslovnica svih edicija izašlih na ovim prostorima, sa detaljnim spiskovima itd... Samo treba puno vremena, pa će to ići po fazama, ali krajnji rezultat treba da bude kompletna enciklopedija strip izdavaštva sa ex-YU prostora. Radi se i strip shop, za online naručivanje, vremenom treba da se omogući i upotreba kartica za plaćanje itd...
A recenziranje?  |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
 |
|
alterdm
New Member

Serbia
108 Posts
Posted - 18/05/2010 : 13:19:18
|
quote: Originally posted by Bob Rok
A recenziranje? 
Samo kontrolisano, neće moći baš svako da ostavlja recenzije, već će ih pisati "odabrani"  |
 |
|
Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts
Member since 11/03/2009 |
Posted - 18/05/2010 : 13:20:55
|
Znaci ja ulazim u tu grupu   |
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube. |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16393 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 18/05/2010 : 13:21:35
|
quote: Originally posted by Djole
Biće i privju prvih sedamdesetak strana prvog broja kad bude bila najava - samo polako. ;)
jedva čekam...cijena vam je super ...prodano   |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17415 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 18/05/2010 : 13:38:39
|
Čak i ovih prije Drugog svjetskog rata? |
 |
|
alterdm
New Member

Serbia
108 Posts
Posted - 18/05/2010 : 13:49:29
|
Čak i ovih prije Drugog svjetskog rata?
Da, svega što je ikada izlazilo na ovim prostorima. Naravno nema baš ni Sloba sve što je ikada izašlo , ali u planu je da se sve to nabavi i odradi, zato i kažem da će to sve biti u fazama, jer pričamo o velikom broju izdanja i nisu baš sva tako lako dostupna.
Planovi su megalomanski, ali dugoročni, svesni smo da neće sve moći odmah... |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17415 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21620 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 18/05/2010 : 14:14:22
|
Izdavačka kuća Darkvud počinje da mi liči na srpsku mešavinu Fibre/Libellusa. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 18/05/2010 14:14:55 |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21620 Posts
Posted - 18/05/2010 : 14:25:51
|
Mislim na kvalitet izdanja.Stvarno se vidi da je uložen ogroman trud.Valjda je tako kada se nešto radi i iz ljubavi. I hvala Bogu da Gea nije u HC-u. |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 18/05/2010 : 14:27:53
|
quote: Originally posted by anto
Mislim na kvalitet izdanja.Stvarno se vidi da je uložen ogroman trud.Valjda je tako kada se nešto radi i iz ljubavi. I hvala Bogu da Gea nije u HC-u.
misliš ....i radi iz ljubavi radi i iz ljubavi stavlja neke druge prioritete na prvo mjesto |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21620 Posts
Posted - 18/05/2010 : 14:34:11
|
quote: Originally posted by rommel
Mislim na kvalitet izdanja.Stvarno se vidi da je uložen ogroman trud.Valjda je tako kada se nešto radi i iz ljubavi. I hvala Bogu da Gea nije u HC-u.
misliš ....i radi iz ljubavi radi i iz ljubavi stavlja neke druge prioritete na prvo mjesto
 A zar danas neko radi iz ljubavi, pa tek onda iz drugih razloga? |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 18/05/2010 : 14:40:03
|
 A zar danas neko radi iz ljubavi, pa tek onda iz drugih razloga?
Ja sam na bolovanju iz ljubavi prema takvoj vrsti posla gde lezis a neko te ipak placa   |
 |
|
vronski 2
Senior Member

2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 18/05/2010 : 14:50:24
|
Poznajući Slobu uveren sam da je ogromno ljubavi uloženo i u Tarzana i u Geu jer on je čovek koji zaista voli strip! Sada se vidi kolika je šteta što nije ostao na čelu VČ jer sam uveren da bismo u ovom momentu imali bar još dva nova izdanja pored postojećih i da ss ne bi ni govorilo o mogućem gašenju pojedinih edicija. Naravno, ovim nikako ne želim da kažem da sadašnji ljudi u VČ rade loše, naprotiv... ;) |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 18/05/2010 : 14:53:21
|
cini mi se da jedino ti govoris o gasenju pojedinih serija kod VC iz nekih patoloskih pobuda da se pokazes i budes primecen pred grupom ljudi koja te nikad nije videla u zivotu i koju ti nikad nisi video. niti ces videti.

pretpostavljam da je pitanje trenutka samo kada ces da pocnes slicno da radis i na ovom topiku. |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
vronski 2
Senior Member

2381 Posts
Posted - 18/05/2010 : 15:01:10
|
Loše ti se čini da samo ja govorim o gašenju pojedinih izdanja, ali sam samo ja to ovde i rekao dok ostali to pričaju u novinarskim krigovima. Uostalom period do kraja godine će pokazati ko je bio u pravu a nema svrhe da na ovom topicu to više pominjemo. |
 |
|
kasper
Advanced Member

10914 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 18/05/2010 : 15:06:03
|
@vronski 2
Tvoja lupetanja su maltene idiotska. Tipa taj i taj ce umreti i kad umre ispasces u pravu. Nego taj od kog dobijas te informacije (koje su tacne), e tog treba tuci, ne tebe. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 18/05/2010 : 15:09:59
|
quote: Originally posted by vronski 2
Loše ti se čini da samo ja govorim o gašenju pojedinih izdanja, ali sam samo ja to ovde i rekao dok ostali to pričaju u novinarskim krigovima. Uostalom period do kraja godine će pokazati ko je bio u pravu a nema svrhe da na ovom topicu to više pominjemo.
ne ja mislim da nema svrhe da ti vise bilo sta najavljujes sto ima korene iz tvojih tzv. novinarskih krugova. zapravo, ja sve vise dobijam utisak da ti to sve sanjas svako malo, posto delujes veoma ubedjeno u to sto pricas. najbolji pokazatelj je tvoj moto "pokazace se ko je na kraju u pravu", koji ti je do sada svaki put udario u glavu.
sto se tice gasenja izdanja, nemoj drugima to da trpas u usta, jer sve je od tebe pocelo. ljudi su se pitali sto nema najave u odredjenim brojevima stripova, da bi ti jedva docekao da uletis sa "informacijama".
ne znam ni zasto pisem sve ovo, kad promena nikakvih nece biti, ali mi je valjda vise dosadilo da te gledam po izdavackim topicima sa svojim strucnim, proverenim i smislenim prognozama, eto.
aj uzdravlje! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
vronski 2
Senior Member

2381 Posts
Posted - 18/05/2010 : 15:11:12
|
Ne znam samo sko se od januara 2011 ispostavi da sam bio u pravu da li će bar jedno izvinjenje ovde osvanuti ali baš me briga, ionako je 90 posto članova ovde poakzalo svoje vaspitanje raznim "uljudnim" komentarima na moj račun. Nema druge nego da opet začutim, ovaj put na dve nedelje, da se neke glave ovde ohlade jer čima ja kažem slovo a svi skoče na mene! |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22357 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 18/05/2010 : 15:14:54
|
quote: Originally posted by vronski 2
Ne znam samo sko se od januara 2011 ispostavi da sam bio u pravu da li će bar jedno izvinjenje ovde osvanuti ali baš me briga, ionako je 90 posto članova ovde poakzalo svoje vaspitanje raznim "uljudnim" komentarima na moj račun. Nema druge nego da opet začutim, ovaj put na dve nedelje, da se neke glave ovde ohlade jer čima ja kažem slovo a svi skoče na mene!
Dobro, vidjecemo. Ukoliko se do kraja 2010 ne ostvare tvoje tvrdnje, dobices dozivotni ban. a sada dosta o prorocanstvima, drzite se teme. |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
vronski 2
Senior Member

2381 Posts