forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MaFest: Ground Zero
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

sawitch
Advanced Member

Serbia
40350 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/05/2010 : 19:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Apsolutno se slazem...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/05/2010 : 20:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
I ja.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 19/05/2010 : 21:24:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Libellus bi mozda trebao pokrenuti kakav forum

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 19/05/2010 : 21:27:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

Nesto mi se cini da je ova ideja prilicno realisticna... Cak sta vise

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/05/2010 : 23:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bob Rok

quote:
Originally posted by zeljko

Nesto mi se cini da je ova ideja prilicno realisticna... Cak sta vise

Ako moze Darkwood sto ne bi i Libellus
Go to Top of Page

Garfield_Mo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1258 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 19/05/2010 : 23:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Garfield_Mo's Homepage  Send Garfield_Mo a Private Message  Reply with Quote
Nisam pretjerano pratio rasprave i slicno, uglavnom mogu reci da za Gastona imam same pohvale.Nedavno sam u stripovima i covjek mi izlazi u susret na sve moguce nacine.I covjeku skidam kapu, a dveribada ne znam, ali mislim da nije ok da se prica protiv drugih i blati.

Gastone samo nastavi ...

http://www.mostrip.ba/

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 20/05/2010 : 12:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

[quote]Originally posted by Zagor-te-nay

Šta dodat novo osim da je Berni je ispa največa iskusnjara, stara pustinjska lija...tek sad vidim koliko je isprid sviju...ne jebe nikoga, da šta da, niko nezna šta radi, nemoš saznat ni oče li obični j*ebeni klasik nastavit s j*benim vampirom ej,boli ga k*urac...sad tek vidim da san bija slip. Berni je igrač, svaka čast. Osta je na taj "ko vas jebe" način zaštićen od svih ovih napada i igara...

Ma daj molin te! Kad prošle godine nisu izašli oni kurci u HC-u koliko ljudi ih je uzimalo(ja ne) ,a zamisli iskusnjare - čovjek se ne udostoji napisati niti jednu jedinu riječ na ovom forumu od kojih kupaca - by the way takoreći živi. valda je nešto pošlo ukrivo, ali ej, mogao je "iskusnjara" barem poslati po nekom neku poruku ovdje, nego ništa. Takav čovjek ne može zaslužit poštovanje nikakvo!Preloše kako god okreneš i zato će se znatno više pamtiti ove dvije ljudine koji su primjeri pravih pristojnih izdavača.
[/quot

Slažem se s tebom, šta da ti kažem. Šta je,je.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 23/05/2010 : 02:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message  Reply with Quote
Ionako me nije bilo previse na forumu zadnjih dana,mjeseci. Sve izreceno od strane Gastona, Dade, Whiskey-a, Ace, itd...je u potpunosti na mjestu i razumijem i opravdavam njihov potez.
Bilo je lijepo druziti se s vama na forumu tih davnih godina kad je ovdje ipak prevladavao entuzijazam i ljubav prema stripu a manje zavist i sitnosoptveni interesi (cini li mi se ili sam Dveribeda opisao upravo?).
Da ne duzim, sve je vec receno i ovo bi bio moj zadnji post na ovom forumu i pozdrav svim dragim prijateljima koje sam ovdje upoznao.

--< samo opusteno, izuzev u medjunozju >--
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 23/05/2010 : 19:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Ovo nevalja nikako sto se desilo,pogotovo sto su mi drage sve tri osobe:Gaston,Dado i Dveribad.
Iskreno se nadam da nece ostati ova negativna atmosfera,kad je doslo do problema mora da postoji nacin da se taj problem i rijesi.
Ako je neko u mogucnosti da pomogne to bi mu bio veliki sevap(dobro dijelo).
Ja ne prihvatam ovakav zavrsetak i strpljivo cu cekati da to bude bolje jer ove 3 osobe zasluzuju malo bolju zavrsnicu nego ovo.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/05/2010 : 23:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
A, eto mafest prošao, Gaston i Dado cijelo vrijeme bili dobre volje, i u gužvi, sve prošlo bez problema.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47184 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/05/2010 : 23:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
a zašto bi i bilo problema? mafest je uvik bija odličan festival
i takav če i ostat.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2933 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 24/05/2010 : 08:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Aukcija me je najviše impresionirala. Svaka čast organizatorima.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Mozen
New Member

Croatia
142 Posts

Member since 28/02/2009

Posted - 24/05/2010 : 12:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mozen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Ovo nevalja nikako sto se desilo,pogotovo sto su mi drage sve tri osobe:Gaston,Dado i Dveribad.
Iskreno se nadam da nece ostati ova negativna atmosfera,kad je doslo do problema mora da postoji nacin da se taj problem i rijesi.
Ako je neko u mogucnosti da pomogne to bi mu bio veliki cevap (dobro dijelo).

Za veliki ćevap svi ćemo pomoći. Ja osobno i za srednji.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 31/05/2010 : 02:36:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Ne znam bas na sto ciljas ovo srednji cevap,ali mislim da su sve 3 osobe u vezi sa osobama suprotnog s pola,tako da bas i ne bi mogao pomoci.
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000