Ne znas sta je gore. Il da citaju, il da ignorisu. A kad zena pocne da cita stripove, to je vec znak za uzbunu. Ne valja kad zena nadje nesto interesantnije od muza...
Klinci su mi još mali,al ponekad se dohvate stripova i naprave od jednog više primjeraka. A žena ni korice nepogleda. Al bez obzira na sve,ručak moram skuhat.
Netko se tu nedavno prenemagao kako mu ide na zivce sto njegovi ukucani ne dijele njegovu sklonost ka stripu. Jasno, kad covjek nesto voli, zeli to obznaniti svijetu, zeli dobiti potvrdu okoline kako je on mega car koji je prepoznao nesto dobro i tome se priklonio. To kuzim.
Medjutim, sad ja gledam svoje ukucane, od kad sam dosao s Mafesta, zena ne pusta iz ruke Tehnoočeve, sin čita Klaru i stalno zanovijeta svojoj majci nek požuri jer i on želi čim prije do aluma, a kći mi ne da Pachu Pichu.
Sjedim dakle ko fikus, i samo čekam kad će me opomenuti da treba skuhati ručak.
Uživajte u slobodi i ne trkeljajte gluposti.
pachu pichu taj je jak... ja nažalost (na sreću) nemam gandovih iskustava moje nitko ne dira kao da je okuženo....sve dublje i dublje tonem u laži za sve što dovlačim kući....jednom mije netko rekao da će me to pokopat kad se sve sruši na mene - DAO ŽIVOT ZA STRIPOVE (ono više POD ali...) nije me briga što misle dok god ja tjeram po svome...ako ikad zažele mogu dobit sve ako ne meni opet dobro
Netko se tu nedavno prenemagao kako mu ide na zivce sto njegovi ukucani ne dijele njegovu sklonost ka stripu. Jasno, kad covjek nesto voli, zeli to obznaniti svijetu, zeli dobiti potvrdu okoline kako je on mega car koji je prepoznao nesto dobro i tome se priklonio. To kuzim.
Medjutim, sad ja gledam svoje ukucane, od kad sam dosao s Mafesta, zena ne pusta iz ruke Tehnoočeve, sin čita Klaru i stalno zanovijeta svojoj majci nek požuri jer i on želi čim prije do aluma, a kći mi ne da Pachu Pichu.
Ja pizdim na moju curu što ne čita stripove, čak sam joj i Dugački pozdrav uvalio da pročita, ali ništa, ne ide, ne ide... Sad više neču kukati!
Ja pizdim na moju curu što ne čita stripove, čak sam joj i Dugački pozdrav uvalio da pročita, ali ništa, ne ide, ne ide... Sad više neču kukati!
Od kako je sve ovo krenulo u Osijeku oko Striposa, magazina stripos br. 1, 2 i 3, te kolumne koju kolega i ja drljamo o stripu, zaključili smo da se ponekad osjećamo kao Jehovini svjedoci... Znate nađemo se i onda ostatku društva isprčamo sve ili gotovo sve što ih može, a i ne mora zanimati. Cura daje podršku čak i čita (Dylan Doga, naravno), ali ne ostavlja komentare na tekstove. TTT Sad smo objavili tri intervjua: Koredej, Mataković i Zimonić, na osječkom portalu (objavljeno je i na još jednom regionalnom portalu, tamo su prošli puno bolje), od ta tri intervjua jedino Zimonić ima dva komentara (jedan je moj...).
Ali kako reče netko gore neću kukati...
Pa, dobro možda malo, ako je negdje mjesto za to ondak je to ovdje...
kod mene isto svi ukucani citaju... cak i one najstarije generacije, i tako je bilo od kako znam za sebe... oni najvjerovatnije i jesu krivci sto sam poceo sa skupljanjem
kod mene samo ja čitam stripove , ponekad i brat godinama sam ima problema jer bi izgubija stripove, pa dok ih opet nabavim prođu miseci onda san uvea par pravila i striktno ih se držim: -nema posuđivanja (jer se nevrate) -nema dalje od sobe i WC-a (dalje od toga nemaju šta da rade)