nekad davno do je fanzin bio aktivan imao sam tamo dvi epizode Bartolomea, a sad cu stavit jos dvi (ujedno i zadnje). Bas me zanima da li je itko zapamtio prve dvi epizode...
uh, ubi me upload...hvala na komplimentima a sta se tice John Wayna - pa radnja se ne desava u neko odredjeno vrijeme, moze bit i postapokalipticna buducnost gdje jos uvijek zivi kolektivno sjecanje na Dzona ;)
uh... da nije malo previse sjencenja a premalo detalja? ako si obican amater i ne bavis se stripom, onda je i vise nego dobro za jednog "normalnog" crtaca.
Sve je jako dobro. @davide, zanima me da li koristiš neki filter (u photoshopu). Iz iskustva znam da ima jedan koji nudi slična riješenja. No, u svakom slučaju kao što rekoh jako lijepo izgleda.:) Dopada mi se taj stil.:)
Rico je pogodija - AI live trace, @ King Warior : kad san ovo crta bija san amater vise nisam, radeci za StripGen san se obogatija i posta slavan, @all_ba pokusavao sam crtat ovakvim stilom uz koristenje fotografije za referencu a nju san propusta kroz PS pa odatle taj filing