forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 kompet, cijena prava sitnica :)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 16/06/2010 : 23:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
bachy, ne opterečuj se sa falcifikatorima i/ili švercerima.
samo im mahni i reci pffffff.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 16/06/2010 : 23:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Saće i jope još koja uvreda,prijetnja,pičkaranje,oproštaj sa forumom i ondak kilit na topik.Dajte malo promijenite scenarij!

Wtf?
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1756 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 16/06/2010 : 23:11:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
Mašem i...

pffffffffffffff

Zlikovski el valja? a?

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1756 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 16/06/2010 : 23:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

Saće i jope još koja uvreda,prijetnja,pičkaranje,oproštaj sa forumom i ondak kilit na topik.Dajte malo promijenite scenarij!

Daj ti koji novi...

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 16/06/2010 : 23:19:44  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bachy

Mašem i...

pffffffffffffff

Zlikovski el valja? a?

valja!

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1756 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 16/06/2010 : 23:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlikovski

quote:

Mašem i...

pffffffffffffff

Zlikovski el valja? a?

valja!

Kad idemo na pivo?

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 16/06/2010 : 23:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
da neko skenira, obradi, naštampa cijelu zs i lms kolekciju i još nađe nekog koga zajebe i proda mu je kao original ja mu odmah kupujem još jednu... nekih 250000 stranica posla....sitnica
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/06/2010 : 00:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Mašem i...

pffffffffffffff

Zlikovski el valja? a?

valja!

Kad idemo na pivo?

Kad ja dođem do Pule.Mislim da bi trebo idući tjedan(krajem tjedna,javim se).Nekada davno u osnovnoj sam išao na nekakva takmičenja iz geografije,pa možemo organizirat nekakvo takmičenje nas dvojice,a ovaj dobrica zlikovski nek sastavi pitanja.ali ako si stvarno profesor geografije moraš mi dat 5 poena fore.Igramo do 10.Prvu rundu plaćam ja jer mi radiš reklamu na ovakav način.

Inače,moj mobitel ti je 098/346-242.
Ne znam tvoj poriv mojeg proganjanja po forumu i ostalim aukcijama,ali se sjećam otvaranja tvojeg topic-a zbog jednog stripa na aukcijama.Istina,stavio sam te na crnu listu kupaca jer si mi poslao hrpe poruka i vršiš pritisak zbog jednog stripa.Nakon toga sam ti strip poslao i poklonio ti ga.Ispravi me ako griješim.Nakon toga si ostao na toj crnoj listi i ja to nisam popravljao.Tek nakon ovih učestalih napada i zlobnih podmetanja(npr.na aukcijama.hr si ostavio komentar par sati nakon završetka aukcije di si uvjeren 100% da su to piratska izdanja),što sam ja trebao zaključit?To nije zlobno,djetinjasto inatljivo,glupo?
Zašto nisi poslao mail da si na crnoj listi i pitao zbog čega?Ovo što ti radiš je nekakva osveta iz ljutnje?
Što se tiče ovog "djetinjasti usranko",dobro,malo je pretjerano i uvredljivo,ali obrati pažnju i na svoje bezrazložne napade.Kako hoćeš,ako te to baš toliko pogodilo,ispričavam ti se,a ako baš želiš možemo nastavit i u svadljivom tonu.
Što se tiče muda,imam ih,ali su mala.
Na kraju,ako i stvarno misliš da je moguće identično falsificirat te stare stripove,a da se ne radi o ljutnji,to je sigurno nemoguće.Nema nikakve šanse da to netko izvede.Čak ne znam zašto si napisao da prodajem pojedine stripove po 3-4 tisuće primjeraka,vjerojatno si mislio na lms 4,a takav strip nikada nisam stavio na aukcije u ocijeni 5.Nikada niti jedan.Pregledaj moje aukcije.
Eto Denis,mislim da sam ti sve rekao.Napravi kako hoćeš.

Edited by - dveribad on 17/06/2010 00:24:07
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 17/06/2010 : 01:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
huh, mislim da bi bio problem napravit identičnu kopiju svih stripova ZS i LMS :)

quote:
Originally posted by lwood
pogodija si.za dobit licencu za šaljenje moraš meni uplatit 157 €
i podnit pismeni zahtjev u 666 kopija

meni uplaćuješ pola svote od 157 € jer je ovo moja tema :)

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1756 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 17/06/2010 : 06:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:

quote:

quote:

Mašem i...

pffffffffffffff

Zlikovski el valja? a?

valja!

Kad idemo na pivo?

Kad ja dođem do Pule.Mislim da bi trebo idući tjedan(krajem tjedna,javim se).Nekada davno u osnovnoj sam išao na nekakva takmičenja iz geografije,pa možemo organizirat nekakvo takmičenje nas dvojice,a ovaj dobrica zlikovski nek sastavi pitanja.ali ako si stvarno profesor geografije moraš mi dat 5 poena fore.Igramo do 10.Prvu rundu plaćam ja jer mi radiš reklamu na ovakav način.

Inače,moj mobitel ti je 098/346-242.
Ne znam tvoj poriv mojeg proganjanja po forumu i ostalim aukcijama,ali se sjećam otvaranja tvojeg topic-a zbog jednog stripa na aukcijama.Istina,stavio sam te na crnu listu kupaca jer si mi poslao hrpe poruka i vršiš pritisak zbog jednog stripa.Nakon toga sam ti strip poslao i poklonio ti ga.Ispravi me ako griješim.Nakon toga si ostao na toj crnoj listi i ja to nisam popravljao.Tek nakon ovih učestalih napada i zlobnih podmetanja(npr.na aukcijama.hr si ostavio komentar par sati nakon završetka aukcije di si uvjeren 100% da su to piratska izdanja),što sam ja trebao zaključit?To nije zlobno,djetinjasto inatljivo,glupo?
Zašto nisi poslao mail da si na crnoj listi i pitao zbog čega?Ovo što ti radiš je nekakva osveta iz ljutnje?
Što se tiče ovog "djetinjasti usranko",dobro,malo je pretjerano i uvredljivo,ali obrati pažnju i na svoje bezrazložne napade.Kako hoćeš,ako te to baš toliko pogodilo,ispričavam ti se,a ako baš želiš možemo nastavit i u svadljivom tonu.
Na kraju,ako i stvarno misliš da je moguće identično falsificirat te stare stripove,a da se ne radi o ljutnji,to je sigurno nemoguće.Nema nikakve šanse da to netko izvede.Čak ne znam zašto si napisao da prodajem pojedine stripove po 3-4 tisuće primjeraka,vjerojatno si mislio na lms 4,a takav strip nikada nisam stavio na aukcije u ocijeni 5.Nikada niti jedan.Pregledaj moje aukcije.
Eto Denis,mislim da sam ti sve rekao.Napravi kako hoćeš.

Stvarno čudno! Poslao sam ti jedno 3 - 4 maila u kojima te pitam zašto ne mogu sudjelovati na tvojim aukcijama (u rasponu od kad sam na stripovi.com). Ni na jedan mi nisi odgovorio! Ovo za jedan strip koji si mi poklonio je istina i na tome ti hvala. Ovo da te proganjam po aukcijama, hmmmm ne znam kako bih to protumačio jer kako sam ja mogao znati koji ti je nick na aukcije.hr! I već me zbilja pomalo vrijeđaš tim svojim sumnjama koliko imam godina! Zapisat ću tvoj broj moba i nazvati danas predvečer kad se vratim sa posla (jer danas imamo priredbu u školi)!

Kažeš da sam ti samo napravio reklamu, pa kako ne bih, svi koji me poznaju znaju da volim pomagati, pogotovo kad su stripovi u pitanju! A pošto tebi ne mogu pokloniti ni jedan strip, odnosno ne trebaš niti jedan - napravio sam ti malu publikaciju eto a da nisam ni znao!

Javim ti se danas i dogovorimo se kad ćemo se naći u Puli!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/06/2010 : 09:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

a čujem da ti je i kita malecka

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 17/06/2010 : 12:55:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

a čujem da ti je i kita malecka

samo se nemoj izdati i reči od koga si to čuo

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 17/06/2010 : 13:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by DeeCay

Eto, gotova aukcija! I predmet sad nije prodan, budući da nije dostignuta rezervna cijena? Ili?

Nije prodan,ali je odlična reklama za stripove.Vjerojatno će bit u novinama jer su ljudi iznenađeni vrijednošću strip kompleta.Inače,najskuplje prodani ovaj komplet je bio 35000 eura,barem ono što sam ja vidio i čuo,odnosno-bio prisutan prilikom realizacije.Istina,svaki strip je bio perfektno očuvan.Zvuči suludo,ali je tako,bez obzira koliko se bilo tko isčuđavao.
I sad će netko reć da strip nije umjetnost?Svašta!

E ovo mi je jako zanimljivo.Haj budi drug pa mi ,ako ne zelis javno,posalji preko pp gdje je taj komplet.rado bih uzeo odmor sedmicu dana i otisao kod tog covjeka da to vidim ocima svojim.To mi je san iz djetinjstva,vidjeti takav komplet,mislim u takvom stanju.Naravno,samo originalni komplet
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 17/06/2010 : 14:54:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

quote:

quote:

Eto, gotova aukcija! I predmet sad nije prodan, budući da nije dostignuta rezervna cijena? Ili?

Nije prodan,ali je odlična reklama za stripove.Vjerojatno će bit u novinama jer su ljudi iznenađeni vrijednošću strip kompleta.Inače,najskuplje prodani ovaj komplet je bio 35000 eura,barem ono što sam ja vidio i čuo,odnosno-bio prisutan prilikom realizacije.Istina,svaki strip je bio perfektno očuvan.Zvuči suludo,ali je tako,bez obzira koliko se bilo tko isčuđavao.

E ovo mi je jako zanimljivo.Haj budi drug pa mi ,ako ne zelis javno,posalji preko pp gdje je taj komplet.rado bih uzeo odmor sedmicu dana i otisao kod tog covjeka da to vidim ocima svojim.To mi je san iz djetinjstva,vidjeti takav komplet,mislim u takvom stanju.Naravno,samo originalni komplet

Pa pozvao sam te da navratiš do mene kada budeš u prolazu prema kući.Imaš moj broj mobitela i ako ti je stvarno to želja iz djetinjstva,nije nikakav problem.Možeš vidjet sve što je kod mene i kod još nekih poznatih kolekcionara.Javi mi kada si na odmoru,uzmi par dana i budi moj gost pa ćemo obić par ljudi sa vrhunskim kolekcijama stripova.
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 17/06/2010 : 15:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by bihac-una

quote:

quote:

Pa pozvao sam te da navratiš do mene kada budeš u prolazu prema kući.Imaš moj broj mobitela i ako ti je stvarno to želja iz djetinjstva,nije nikakav problem.Možeš vidjet sve što je kod mene i kod još nekih poznatih kolekcionara.Javi mi kada si na odmoru,uzmi par dana i budi moj gost pa ćemo obić par ljudi sa vrhunskim kolekcijama stripova.

,nisam zaboravio tvoj poziv,navraticu svakako,cim odvojim koji dan za Zagreb.Idem u nedjelju nekim poslom u Bosnu,ali nazalost nemam vremena za Zagreb i ostalo.A druga stvar,treba se pripremiti za taj izlet,nije to tako jednostavno "samo gledati",treba nesto i kupiti,jel!?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47234 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/06/2010 : 15:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiderman

huh, mislim da bi bio problem napravit identičnu kopiju svih stripova ZS i LMS :)

quote:
Originally posted by lwood
pogodija si.za dobit licencu za šaljenje moraš meni uplatit 157 €
i podnit pismeni zahtjev u 666 kopija

meni uplaćuješ pola svote od 157 € jer je ovo moja tema :)

ka šta piše u pajinom albumu:
"i Paja će da dobije svoj deo,ali u batinama "

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 17/06/2010 : 16:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
mene zanima da li se takvi stripovi ( mislim na te prastare glancere ) ikad vade iz vrećica?

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47234 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/06/2010 : 16:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
samo kad idu na analizu

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1756 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 17/06/2010 : 16:28:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
Živio dogovor!

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 17/06/2010 : 16:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote

Citirano iz:
Mladen Tomorad
Filozofski fakultet u Zagrebu
Pregledni članak
UDK: 930.24(32):930(497.5)
Historiografski problemi kronologije staroegipatske povijesti
u hrvatskim povijesnim znanostima i nastavi povijesti

Danas se uobičajeni postupak utvrđivanja apsolutne starosti materijala određuje uz pomoć radioaktivnog ugljika 14C. Sama metoda sastoji se od mjerenja radioaktivnogizotopa ugljika 14C, koji je prisutan u svim organskim tvarima, a mjeri se njegova
količina koja je ostala prisutna u samom organskom ostatku koji proučavamo.
Međutim, ovaj postupak ujedno ograničava utvrđivanje relativne starosti samo onihpredmeta koji u sebi sadrže ugljik, odnosno organske materije. Na ovaj način moguse datirati predmeti izrađeni od drveta, biljaka, kosti i sličnih materijala.

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17821 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 17/06/2010 : 19:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
pa to je barem općepoznato

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 17/06/2010 : 20:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

pa to je barem općepoznato

definiraj općepoznato! Koliko ljudi iz tvog okruženja zna za radioaktivni ugljik 14 C i za što se on koristi?
Tvoja nulta hipoteza bi bila da većina ljudi iz tvog okružja zna za tu metodu , makar i ovako površno kako sam je ja gore citirao?

Edited by - Ignus on 17/06/2010 20:16:35
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 17/06/2010 : 21:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Ignus,ovo što činiš,to ti je znanstveni spam...

Wtf?
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 17/06/2010 : 21:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

Ignus,ovo što činiš,to ti je znanstveni spam...

a zašto bi ja bio nježniji od moje mentorice? Metodika je ono što razdvaja znanost od pustih tlapnji!

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 17/06/2010 : 22:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Promašio si forum,ma kakav forum,kompletan site...

Wtf?
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000