forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Beli Put PRESS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 136

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/06/2010 : 23:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dessa

quote:
Originally posted by Beli Put PRESS

quote:

Koliko stripova možemo da očekujemo do kraja ove godine?

Ne manje od 5 i ne više od 50

Ako bi se našli negde na zlatnoj sredini, to bi bilo između 25 i 30. Zadovoljan sam!!

Ovo "ne manje od 5" mi sjajno zvuči...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 08/06/2010 23:37:21
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/06/2010 : 00:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Kada bi izdali ove godine barem jednog Torgala i još jedan integral , bio to Gospodari ječma ili sl., što se mene tiče puna kapa.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 09/06/2010 : 01:03:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Kad bi tih 5 bilo 5 Pričera, što se mene tiče puna kapa :P
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 09/06/2010 : 09:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Kad bi tih 5 bilo 5 Pričera, što se mene tiče puna kapa :P

Ili još bolje 6 Pričera.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 09/06/2010 09:03:43
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 09/06/2010 : 09:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

quote:

quote:

Ako bi se našli negde na zlatnoj sredini, to bi bilo između 25 i 30. Zadovoljan sam!!

najverovatnije su mislili pet svezaka ili pet albuma.
stoga....bice jedan integral i jedan trejd.

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 09/06/2010 : 09:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
album ILI trejd, htedoh reci

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 09/06/2010 : 09:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

meni isto

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 09/06/2010 : 15:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

quote:

quote:

quote:

quote:

meni isto

I meni.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 09/06/2010 : 17:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

INTEGRAL ili trejd, htedeš reći.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 09/06/2010 : 18:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

quote:
Originally posted by Lord Vader89

INTEGRAL ili trejd, htedeš reći.

uhhh....point taken, koliko vidim

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 18/06/2010 : 21:11:50  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
Molba za drugove iz Belog puta - nadam se da mi necete zameriti koji dan probijanja termina za kvartalnu kupovinu. Imam nekih obaveza u BG-u uskoro pa cekam da me put nanese i do kluba citalaca.
Hvala

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 19/06/2010 : 00:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Sta je sa onim potpisanim primercima 100 metaka, jel ce biti neki paket od 3-4 komada ili .. ?
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1922 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 19/06/2010 : 12:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
Gaston 1 , Torgal 5, .... i ....
Koja su to jos dva izdanja BP u 2010 ?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40268 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/06/2010 : 12:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Torgal 5!? A sta je sa prvim i drugim???

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 19/06/2010 : 13:02:23  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Torgal 5!? A sta je sa prvim i drugim???

na kraju balade!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/06/2010 : 17:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feniks

LIDŽ 2, Hogar 2, Hellblazer 3, Propovednik 4...
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 19/06/2010 : 17:19:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by feniks

LIDŽ 2, Hogar 2, Hellblazer 3, Propovednik 4...

Actually, Sledeci Hellblazer bi trebao da bude "Fear and Loathing", sto je 8. trejd, ne 3.
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/06/2010 : 18:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
3. je kod nas, a koji je po redu ne znam.
Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 19/06/2010 : 23:39:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
Zapravo, sledechi trejd Hellblazera koji che izachi, ako se ne varam grdno, biche Azarelov i Korbenov Hard Time iliti Teshka Robija.

Nakon njega bi trebalo da sledi superobimni Enisov "Bloodlines", koji ide izmedju Dangerous Habits i Fear and Loathing, mada me tu vech nemojte 100% drzhati za rech.

"There is no Devil, it's just God when he's drunk"

-- Tom Waits
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 20/06/2010 : 00:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Meni reče Gil-Galad, koji se, čini mi se, razume u Johna Constantina, da će sledeći Fear and Loathing. Sad, moguće je da si ti u pravu. Znači skaču 100 epizoda unapred od Dangerous Habits? Bezveze.

Edited by - Grujah. on 20/06/2010 00:01:26
Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 20/06/2010 : 00:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
Pazi, ovo ovde ti kazhem ja, koji pre mesec i po predadoh Belom Putu prevod HB : Teshka Robija, tako da bih se u ovom sluchaju kladio na mene... ;)

E sad, Hard Time je srechom, iako setup Azarelove Americhke sage, sjajna self-contained filthy HBO-like zatvorska supernatural drama, i biche zahvalnija za upuchivanje novih chitalaca u lik i delo Dzhona Konstantina nego prethodna dva objavljena trejda Belog Puta (a ne shkodi ni to shto je ovaj put crtach iole znan na ovim prostorima, koji je pritom znatno poboljshanje u odnosu na Vila Simpsona i Dzhona Ridzhveja, a i kolor je moderniji i prijatniji za oko i shtampu).

Sledechi trejd, Bloodlines (a 99% sam siguran da je to sledechi), ti se direktno nadovezuje na Opasne Navike i Konstantinovu "frishku" ljubavnu vezu s Kit (tako da che dogadjaji iz Fear and Loathing/Tainted Love biti josh dramatichniji kada budu imali proper set-up) kao i na posledice koje che demonka Eli da snosi zato shto je shurovala s Konstantinom... U pitanju je storyline "Guys and Dolls" koji je nezvanichni prototip za Preacher-a. Tu su josh i "moderna" pricha o Jack the Ripper-u koja je zapravo ne-previshe-suptilna alegorija o britanskoj kraljevskoj porodici kao parazitima koji (gotovo bukvalno) sishu krvcu raji, i neupechatljiva dvodelna pricha The Pub Where I Was Born koja jedva da je vredna pomena, mada je prilichno u stilu nekih epizoda Dilan Doga.

Mislim da je neki okvirni plan da se ide paralelno sa dva najizvikanija (rechi najkvalitetnija je svakako mnogo diskutabilnije) autorska serijala u okviru Hellblazer-a : Enisov i Azarelov. Ukoliko imate neke muzichke zhelje po pitanju Hellblazer-a, moj savet vam je da se mejlom oglasite uredniku, redakciji, da znaju shta ljudi zhele da chitaju kada budu kupovali sledechu turu prava od DC-ja.

-- Tom Waits

Edited by - Rogan on 20/06/2010 00:26:49
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 20/06/2010 : 00:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
@Grujah, verovatno sam pomenuo da je DC izdavao Kostu tim redom: Sins, Habits, pa F & L, a Bloodlines je izashao tek kasnije.

Anyway, iako cemo ostati uskraceni za ostatak Delanovog runa na srpskom, svidja mi se itekako ovaj "dvostruki kolosek" i posebno to da ne bude rupa u Ennisovom runu. Ono... Kosta i Ellie srede Gabriela, pa je red da se sazna i zashto.

Hvala za info, Rogane! Bravo za BP ako je ovo tachno!
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 20/06/2010 : 01:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Jesi, napomenuo si, al ja sam stekao utisak da ti znaš da će i DP ići tako :)

Ja volem Gartha (zbog Pričera) tako da bih njega voleo najviše da vidim, ali i ovo je super, samo da izdaju nešto ove godine :)

Edit: aaa, Rogane, sad sam te izguglao i skontao ko si. Da, verovato si ti u pravu.
Edit2: Gil, spojluješ..

Edited by - Grujah. on 20/06/2010 01:09:23
Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 20/06/2010 : 01:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message  Reply with Quote
@Gil-galad - ja se iskreno nadam da che i BP (kao shto je i Vertigo odnedavno krenuo) da reprintuje ostatak Delanovog rada na serijalu eventually, ili makar da che chitaoci trazhiti da se otkupi/objavi nova (sjajna) OGNovela Hellblazer : Pandemonium, koja je self-contained, genijalno ilustrovana (Jock!!!) i (kao i vechina Delanovih dela) politichki angazhovana i umereno aktuelna.

@Grujah - Hellblazer nije bash najprodavaniji serijal Belog Puta, nazhalost, te bi se ovim potezom, pretpostavljam, mogli lakshe privuchi chitaoci koji kupuju Propovednika i 100 Metaka, koji imaju tu prednost da su finite, crtachki uniformni serijali koje je moguche kompletirati i imaju jasno definisan pochetak i kraj (dok je kod hellblazer-a nazhalost sve prilichno konfuzno i uneven, shto scenaristichki, shto crtachki, shto izdavachki.

-- Tom Waits
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 23/06/2010 : 14:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culfis

Molba za drugove iz Belog puta - nadam se da mi necete zameriti koji dan probijanja termina za kvartalnu kupovinu. Imam nekih obaveza u BG-u uskoro pa cekam da me put nanese i do kluba citalaca.
Hvala

Dogovoreno, dobrodošli!
Go to Top of Page
Page: of 136 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000