forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Oceni film: Everything You Always Wanted to Know A
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 89

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 26/06/2010 : 20:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Ako se dobro sjecam premijera je kod nas bila usred neke sume, bas prilicno filmu :) a ako nisam nesto pobrkao, na premijeru su svirali i Laibach. :)))
Sam film dosta ok kao ideja, isto odlicno snimljeno... a o ""nastavku"" je steta gubiti rijeci.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 26/06/2010 : 23:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
A neznam, nekakva jedinica se može pokloniti.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/06/2010 : 14:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by supermark

nastavak nema uopće nikakve veze sa jedinicom
a i 100 puta je lošiji

Nastavak je isprdak i pokusaj da se zgrne lova na filmu koji logicno nema nastavka .

naravno da je pokusaj da se zgrne lova, kao i sa svim drugim, ali je vise nego solidan za jedan "normalan" film. Dobro je sto su uzeli drugi pravac i nisu kopirali ideju prvog filma, kao sto je obicaj u ovom zanru. Nastavak ima dobru atmosferu, super soundtrack i nekoliko iznenadjujucih scena.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/06/2010 : 14:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ne bih rekao da je solidan, prije da je teska gluparija
da strasan nije nemoram ni govoriti
a soundtracka se ne sjecam, mozda si tu u pravu
ali ti si prvi za kojeg cujem da je rekao da mu je film ista valja
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 27/06/2010 : 17:17:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Blair witch project
Two thumbs down.
Meni je film bezveze....

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8335 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 27/06/2010 : 22:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
2/10

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 28/06/2010 : 08:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
slazem se sa berenom, ovo je film koji se gleda samo jedanput.
+ sam ga gledao pod dejstvom nekih stvarcica... totalni trip!

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/06/2010 : 10:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Blair witch project je bio poprilično revolucionaran film u svoje vrijeme, a kasnija navala sličnih kopija (od kojih su neke bile stvarno izvrsne, pamtim jedan švedski na istu foru)samo je rezultat pozitivne histerije koja je pratila film. Danas se tadašnje dvojbe oko toga da li je film istinita priča ili ne mogu činiti smiješnima, ali vješta kampanja i još uvijek ne toliko rasprostranjeni inernet učinili su svoje(sjetimo se iste polemike oko toga da li su i X - files istiniti ili ne, tamo negdje 1995. Propaganda čini čuda.) Snimljen za "litru i vodu" donio je svojim tvorcima veliku zaradu, a sama podvrsta "dokumentarnog horroa & co" i dan danas daje gledljive filmove.
Nastavak nikada nisam ni pogledao, ali evo baš sam ga skinuo sa neta pa možda večeras...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 28/06/2010 : 11:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Smetlje.Strah u svojoj najobichnijoj formi,bez uzbudjenja,prozaichno...

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/06/2010 : 12:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SnotMan

Strah u svojoj najobichnijoj formi

Baš zato i vrijedi
Naravno, ne kažem da druge forme ne vbaljaju niti da je ova najbolja, ali taj film je bio dobrodošla promjena u svoje vrijeme

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 28/06/2010 : 13:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Dobro,preokupljen sam raznoraznim istrazhivanjima,literaturom etc. da bih sada mogao da u kratko opishem konkretan stav prema strahu kao triggeru bilo chega,o ukusima se jedino i raspravlja pa bi samo da dodam-klasici su imali bolji pristup tome od ''revolucionarnog''(znam da ne mislish da to je)blare witch-a....

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13530 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/06/2010 : 14:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ona crvenokosa iz drugog dela je jedino sto valja u oba filma.

1/10
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/06/2010 : 19:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Blair witch project je bio poprilično revolucionaran film u svoje vrijeme, a kasnija navala sličnih kopija (od kojih su neke bile stvarno izvrsne, pamtim jedan švedski na istu foru)samo je rezultat pozitivne histerije koja je pratila film. Danas se tadašnje dvojbe oko toga da li je film istinita priča ili ne mogu činiti smiješnima, ali vješta kampanja i još uvijek ne toliko rasprostranjeni inernet učinili su svoje(sjetimo se iste polemike oko toga da li su i X - files istiniti ili ne, tamo negdje 1995. Propaganda čini čuda.) Snimljen za "litru i vodu" donio je svojim tvorcima veliku zaradu, a sama podvrsta "dokumentarnog horroa & co" i dan danas daje gledljive filmove.
Nastavak nikada nisam ni pogledao, ali evo baš sam ga skinuo sa neta pa možda večeras...

Koliko znam, glumci iz filma su stvarno bili u toj šumi, i stvarno su sve sami snimali. Nije bilo kontakta sa spoljnim svetom, svakog dana su dobijali instrukcije kud treba da prođu i do kog mesta, a tamo ih je opet čekalo nešto hrane, baterije za kamere i nove instrukcije. I tako više dana.

Meni je film odličan, prvi put mi nije bio tako ubedljiv, možda što sam ga gledao u sred dana na "običnom televizoru, a nekog vremena sam ga gledao noću, na velikoj plazmi i home cinema ozvučenjem. Strava!!!!

Drugi deo je ok, gledao sam i gluplje horore (saw,i know what you did, scream, ring, da pobrojim one najpoznatije.). Ništa posebno, ali gledljivo.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 28/06/2010 19:46:54
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/06/2010 : 19:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

možda što sam ga gledao u sred dana na "običnom televizoru, a nekog vremena sam ga gledao noću, na velikoj plazmi i home cinema ozvučenjem.

150 cm?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/06/2010 : 19:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
7/10

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/06/2010 : 19:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Meni je film odličan, prvi put mi nije bio tako ubedljiv, možda što sam ga gledao u sred dana na "običnom televizoru, a nekog vremena sam ga gledao noću, na velikoj plazmi i home cinema ozvučenjem. Strava!!!!

Drugi deo je ok, gledao sam i gluplje horore (saw,i know what you did, scream, ring, da pobrojim one najpoznatije.). Ništa posebno, ali gledljivo.
[/quote]

zanimljiv uvjet da film bude dobar

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/06/2010 : 20:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

možda što sam ga gledao u sred dana na "običnom televizoru, a nekog vremena sam ga gledao noću, na velikoj plazmi i home cinema ozvučenjem.

150 cm?

Ma samo se hvali da ima plazmu

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 28/06/2010 : 20:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja sam cuo samo za Mini Plazmu

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/06/2010 : 20:31:01  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

zanimljiv uvjet da film bude dobar

Nikakav to uslov nije, i više je došla do izražaja home cinema, tek tada se čuju neke stvari koje prvog puta uopšte nisam primetio.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/06/2010 : 20:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

150 cm?

128.

I prestani više da se hvališ.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/06/2010 : 20:32:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

quote:

150 cm?

Ma samo se hvali da ima plazmu

Ma kakvi, sam imam LCD, ovo je bilo ranije.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/06/2010 : 22:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
sad se hvali da ima LCD i plazmu
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/06/2010 : 22:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
sve je to od Moderatorske plaće
Dok mi novi modovi radimo za crkavicu od par hiljada eura mjesečno, šefovi se časte tehnikom gdje stignu
Al ajde da ne spamam više...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/06/2010 : 12:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
David Lynchov:
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/06/2010 : 12:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
meni odlican!!!!!

u prvom redu izuzetno dirljiv, pa tek onda sve ostalo. u sustini, nema nista bolje od dobro sprovedene ideje o istinskim vrednostima i lepoti i pokvarenosti ljudskih bica. osnovna ideja je onako bas dilandogovska - spolja cudovista, iznutra ljudi, i obrnuto.

malo mi je film netipican za Linca, ali to je irelevantno za bilo kakvo ocenjivanje.

10

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page
Page: of 89 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000