forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 258

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 28/06/2010 : 16:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Shaka Zulu.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/06/2010 : 19:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ja gledam Spartacus - Blood and sand.. Ocena 3/10 za prvih 7 epizoda... Da nema onolike golotinje bila bi dvica...

Šteta... Moje je mišljenje o seriji potpuno suprotno.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/06/2010 : 19:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Super, moga bi onda večeras pogledati prvu epizodu.
Je li netko pogledao prvu epizodu The Gates?

Meni je ovo malkice kao Desperate Housewives s nadnaravnim settingom. Malo trilera, misterija i ovog momentalnog vampyre/werewolf hypea... Dopada mi se ova mala Rhona Mitra iz Underworlda Rise of The Lycans, povezanost je baš simbolična. Volim ovakve settinge...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/06/2010 : 19:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jack 50
Persons Unknown isto pratim od prve epizode, podsjeca malo na saw i lost, ali mi je malo glupo kad ih je toliko otetih a jos nije bilo nikakvog pokolja, a serija ce imati 13 epizoda kao harpers island prosle godine, iako hapers island je bila preluda serija tu je ubijeno po troje ljudi u svakoj epizodi

Pa dobro, pa nije smisao te serije što veći bodycount... Što vam je da toliko povezujete s ovim Harpers kad nema veze baš jedno s drugim?
Da nije bilo par Cube filmova, Saw 2, House of Nine, pa čak i Mindhuntersa, još bi i bilo nešto originalno. No dopada mi se što ne igraju na krv i prosuta crijeva, već na snalažljivost i interakciju među likovima koji baš i nisu manijakalni kao što je to slučaj s s likovima koji igraju u filmovima sa sličnim situacijama.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7343 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 29/06/2010 : 23:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by jack 50
Persons Unknown isto pratim od prve epizode, podsjeca malo na saw i lost, ali mi je malo glupo kad ih je toliko otetih a jos nije bilo nikakvog pokolja, a serija ce imati 13 epizoda kao harpers island prosle godine, iako hapers island je bila preluda serija tu je ubijeno po troje ljudi u svakoj epizodi

Pa dobro, pa nije smisao te serije što veći bodycount... Što vam je da toliko povezujete s ovim Harpers kad nema veze baš jedno s drugim?
Da nije bilo par Cube filmova, Saw 2, House of Nine, pa čak i Mindhuntersa, još bi i bilo nešto originalno. No dopada mi se što ne igraju na krv i prosuta crijeva, već na snalažljivost i interakciju među likovima koji baš i nisu manijakalni kao što je to slučaj s s likovima koji igraju u filmovima sa sličnim situacijama.

Zaboravljaš da je ova serija za glavni uzor uzela Lost i za cilj imala uletit taman dok je post-Lost hype prisutan. Tempiranje nije slučajno. I nema veze s Harperom, ali će se uvik uspoređivat jer je format serije identičan.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/06/2010 : 10:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:

Zaboravljaš da je ova serija za glavni uzor uzela Lost i za cilj imala uletit taman dok je post-Lost hype prisutan. Tempiranje nije slučajno. I nema veze s Harperom, ali će se uvik uspoređivat jer je format serije identičan.

Ne bih sad pametovao, no diže mi se kosa kad se spomene Harpers kao mjerilo serijala. I ostale serije "prije Harpera" su imale po 13 epizoda. Dr. Who, True Blood, prve koje mi padaju na pamet, mada su tematski drugačije od gorespomenutih.

A nasljednik Losta se definitivno još traži. Persons Unknown vjerojatno prolazi u manjem segmentu gledatelja nego Lost, ima neki touch niskobudžetnosti i neoriginalnosti ideje (zasad) i nekako mi nema tu težinu misterija.

Edited by - DeeCay on 30/06/2010 10:13:04
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/06/2010 : 16:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Odgledao tu prvu sezonu Spartacus - Blood and Sand, tesko sranje.. 3/10 ostaje ocena

Odgledao The Tudors sve i mogu reci da mi je posle Sopranovih najbolja serija, ocena 10/10

Ako nekom bude trebalo, preveo sam 7. i 8. epizodu cetvrte sezone, a danas cu da krenem 9. i ako stignem 10.

Pocinjem da gledam Mad men, videcemo sta ce od toga ispasti....

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/07/2010 : 10:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Preveo sam i devetu epizodu... http://titlovi.com

Sutra cu desetu i kompletna je...

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 01/07/2010 : 16:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Pa nisam znao da si ti prevodioc =D

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7343 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 01/07/2010 : 22:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by vice

quote:

Ne bih sad pametovao, no diže mi se kosa kad se spomene Harpers kao mjerilo serijala. I ostale serije "prije Harpera" su imale po 13 epizoda. Dr. Who, True Blood, prve koje mi padaju na pamet, mada su tematski drugačije od gorespomenutih.

A nasljednik Losta se definitivno još traži. Persons Unknown vjerojatno prolazi u manjem segmentu gledatelja nego Lost, ima neki touch niskobudžetnosti i neoriginalnosti ideje (zasad) i nekako mi nema tu težinu misterija.

Nisan mislija na sam broj epizoda, to šta je isti je čista slučajnost, već na sam format, a to je miniserija sa zaokruženom pričom, bez cliffhangera, koja je unaprid ka takva i planirana. Istina, HI je triba imat još sezona, al na foru Masters of Horror na globalnijoj razini, dakle svaka sezona druga horror priča nepovezana, čak bi nosila i drugo ime, tipa Harper's Cave ili Harper's Cabin, dakle naziv Harper je jedina zajednička stvar. Ispalo je kako je ispalo, al je definitivno ostavila trag, to se ne može poreć.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/07/2010 : 01:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ok, ok, nego reci mi, neko je ovdje ne tako davno despominjao neku seriju o duhovima, i nekom gradu ili nešto slično?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/07/2010 : 02:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Pa nisam znao da si ti prevodioc =D

Nekad davno bio, sada sam u penziji...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/07/2010 : 00:42:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Skinuo prvu sezonu Mad Men, odgledao 2 epizode i morao da obrisem... Ja takvu smaracinu nisam gledao odavno... Nisam mogao da cekam ni da vidim da li ce crvenokosu sisatu sekretaricu neko da odvali... Moram nesto drugo iskopati da gledam...

Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 08/07/2010 : 01:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Skinuo prvu sezonu Mad Men, odgledao 2 epizode i morao da obrisem... Ja takvu smaracinu nisam gledao odavno... Nisam mogao da cekam ni da vidim da li ce crvenokosu sisatu sekretaricu neko da odvali... Moram nesto drugo iskopati da gledam...

Istina. Ja isto odustao posle druge epizode.

Edited by - Grujah. on 08/07/2010 01:07:58
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 08/07/2010 : 12:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zato se Breaking Badu posvetia ako još nisi ;)

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/07/2010 : 23:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Skinuo Dextera pa cu pokusati sa tim da se zamajavam, ali iskreno, ne gleda mi se.. Nocas pocinjem prvu epizodu pa cu videti sta ce biti od tog...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/07/2010 : 23:45:19  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Skinuo Dextera pa cu pokusati sa tim da se zamajavam, ali iskreno, ne gleda mi se.. Nocas pocinjem prvu epizodu pa cu videti sta ce biti od tog...

Navucices se 100%.Od prve vec pocinje zanimljivo,od 5-6 vec ludilo.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/07/2010 : 00:03:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Na SyFy-u počela druga sezona Warehousea 13, a za koji dan počinje i 4. sezona Eureke..

Prva sezona Warehousea 13 završila je s cliffhangerom, a prva epizoda 2. sezone direktan je nastavak zadnje... Ekipa je dobila novog neprijatelja H.G. Wellsa za "kojeg" se ispostavilo da uopće nije ono što su mislili. Otkačeni novi izumi i poboljšana fizičko-humoristička kemija između dvoje glavnih likova...

Eureka... Zamislite grad u kojem žive sami genijalci, i genijalnost im je na istoj razini kao i rastresenost i djetinje ponašanje. Gradiću je trebao neki normalan, prosječan i to se pronašlo u novom policajcu i njegovoj kćeri. Otkačena serija, slične tematike kao i gornja... zapeo na drugoj sezoni, no pogledat ću je kad tad!

Edited by - DeeCay on 09/07/2010 00:04:08
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 09/07/2010 : 02:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Navucices se 100%.Od prve vec pocinje zanimljivo,od 5-6 vec ludilo.

Da, u suprotnom više nemora dolaziti u ovaj topic :D

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/07/2010 : 13:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ima jedan zanimljivi spoiler u vezi s novom sezonom Dextera, što je možda i malo neuobičajeno nakon onog krvavog finiša...

http://www.buddytv.com/articles/dexter/julia-stiles-to-join-dexter-se-36855.aspx

http://blog.zap2it.com/korbitv/2010/03/dexter-season-5s-main-story-has-been-decided.html

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/07/2010 : 14:32:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja odgledao pet epizoda.. Ide nekako, ali nisam ni malo odusevljen.. Deluje mi kao da je ludak pravio seriju.. Ne pitajte me zasto...

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7343 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 12/07/2010 : 14:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja odgledao pet epizoda.. Ide nekako, ali nisam ni malo odusevljen.. Deluje mi kao da je ludak pravio seriju.. Ne pitajte me zasto...

To je upravo ono čime serija i zrači, tako je neuobičajena, i jezivo genijalna. Izdrži bar do kraja 1. sezone, tek oko polovice sezone počinje ludilo, tako da te najbolje tek čeka.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/07/2010 : 15:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Odgledacu ja svakako prvu sezonu... Ali mora da se desi nesto dosta interesantno do kraja da bi me navelo da krenem i drugu...

btw, zna li ko jos neke dobre serije sa istorijskom tematikom?? Rim i Tjudori su mi vrh...

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 12/07/2010 : 15:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

btw, zna li ko jos neke dobre serije sa istorijskom tematikom?? Rim i Tjudori su mi vrh...

Shogun, Hornblower, Sharpe, Robin of Sherwood, Cadfael, "I, Claudius", Secret Army, Arthur of the Britons, China Beach, The Six Wives of Henry VIII, Elizabeth R, Foyle's War, The Adventures of Young Indiana Jones, Centennial...

http://en.wikipedia.org/wiki/Sh%C5%8Dgun_%28TV_miniseries%29
http://en.wikipedia.org/wiki/Hornblower_%28TV_series%29
http://en.wikipedia.org/wiki/Sharpe_%28TV_series%29
http://en.wikipedia.org/wiki/Robin_of_Sherwood
http://www.imdb.com/title/tt0108717/
http://en.wikipedia.org/wiki/I,_Claudius_%28TV_series%29
http://en.wikipedia.org/wiki/Secret_Army_%28television%29
http://en.wikipedia.org/wiki/Arthur_of_the_Britons
http://en.wikipedia.org/wiki/China_Beach
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Six_Wives_of_Henry_VIII_%28TV_series%29
http://en.wikipedia.org/wiki/Elizabeth_R
http://en.wikipedia.org/wiki/Foyle%27s_War
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Adventures_of_Young_Indiana_Jones
http://en.wikipedia.org/wiki/Centennial_%28miniseries%29

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41157 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/07/2010 : 16:35:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
ovaj smajli ti najvise pokazuje..

Go to Top of Page
Page: of 258 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.91 seconds. Snitz Forums 2000