Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
1Euro
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/1euro1.jpg)
12544 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
Magico_Vento
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/05b62ce8074cdeacfed48f1dc911a325.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
Posted - 23/06/2010 : 18:20:31
|
Morao sam da se logujem samo da te pozdravim ![](icon_smile_approve.gif)
Hoces li ikad otvoriti topic a da nije glup i da ima smisla?
Cuj 4 strane mikija i sta sad apel za ljude da stavljaju mikija na aukcije?![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
Nemam potpis... |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
REJS
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Pictur742 - Copy.jpg)
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
velka031
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17043 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
|
giant
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/detroit.gif)
Slovenia
898 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 30/06/2010 : 21:25:56
|
Tamo, gde ja živim inače nije bilo stripova bog zna koliko....pa sam zato ređe dobijao stripove, koje nisam čitao. A kod Mikija mi smetalo ono na kraju svake sveske: "nastaviće se...." Nisam jednostavno znao, KAD ću dobiti taj nastavak...Najbolji je Mark: u jednom stripu jedna priča....![](icon_smile.gif) |
Invincible shield |
Edited by - giant on 30/06/2010 21:27:47 |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
|
pknezevic
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](avatars/w601091850600.769.jpg)
Bosnia and Herzegovina
151 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 05/07/2010 : 18:44:34
|
quote: Originally posted by 1Euro
Šta je to? Na aukcijama od kapetana Mikija ima samo 4 strana,za 5 sati bit če samo tri strana ponude. Ako pogledam na Kita Telera ima 20+ strana,Mister No ima 25 strana,....a kod kapetana Mikija samo 4 strana. Ajde ljudi davajte stripove od kapetana Mikija na aukcije,sto mu gromova. Svi se nešto zezate kako je kapetan Miki loš strip i bla bla a svi nešto čuvate ove stripove. Recimo Mister No je još kasnije bio izdat od Kapetana Mikija a ima 25 stranica ponude.Kit Teller koji je sličan po profilu kapetanu Mikiju ima 20+ strana ponude,.....ajde u akciju i stavite stripove od kapetana Mikija,sada je pravo vrijeme za zaradu......Ja sam video da tamo nas ima nekoliko koji onda u kasne sate pratimo da nam netko ne preuzme stripove,evo baš ja nisam dežurao pa su mi ispred nosa maznuli nekoliko primjeraka,na taj način sam več dva puta izgubio ZS 504 npr![](icon_smile_disapprove.gif) ![](icon_smile_disapprove.gif) ![](icon_smile_disapprove.gif) Ajde bacite nam novu kost,mi smo gladni!! Dajte nove stripove od kapetana mikija na aukcije!
ratko ti je postavio čitav komplet u glanc stanju pa pripremi novčanik i rješi se problema |
|
pknezevic
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Bosnia and Herzegovina
151 Posts
Posted - 05/07/2010 : 20:33:18
|
hm da.........pa tu če cijena sigurno biti 7000+ kuna. Pa ja bi kupio taj komplet da ga je stavio na vreme,šta ču sad kada mi fali 20 brojeva. Bit če zanimljivo pratiti ovu aukciju i koliku če cijenu postiči taj komplet. Ja se nadam kako če netko platiti taj komplet recimo 10000 kuna onda bi ljudi vidjeli kakvo blago leži u kapetanu mikiju i svi bi ga počeli sakupljati i tada bi se i pronašli ovi preprodavači i stavljali ga na aukcije pa bi i ja mogao nabaviti onih 20 koji mi još fale. Gledajte na taj komplet ko na investiciju! Vjerojatno kapetan miki neče biti reprintovan i bit če teško skupiti ga,vidite i sami kako ga ljudi ne stavljaju na aukcije,tu i tamo se netko pronađe.Hvala bogu došao je i pajini antikviteti!!!! pa se može i od njega kupovati!!!!!!! to sam i ja htio da bude što više prodavača koji imaju kapetana mikija pa da svatko može skupiti komplet. Jang i Porter su rekli kako takav komplet košta 1000+ eura (sad čemo vidjeti jel to istina) pa za deset godina,jer neče biti reprinta onda če takav komplet koštati možda 2000 eura. Ono što me veseli jeste kada vidim da kupci sa kojima se natječem kod onih rijetkih kapetan mikija da su to sve različiti nickovi što znači da nas ima barem 10 različitih koji sada sakupljamo kapetana mikija,znači nisam ja jedini! Zanimljivo je to da se npr Porin Komplet ili Horus komplet loše prodaje,ali zlatna serija drži cijenu,nema skoro kapetana mikija pod 30 kuna!
koji ti hvale |
|
pknezevic
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Bosnia and Herzegovina
151 Posts
Posted - 05/07/2010 : 21:36:55
|
quote: Originally posted by pknezevic
hm da.........pa tu če cijena sigurno biti 7000+ kuna. Pa ja bi kupio taj komplet da ga je stavio na vreme,šta ču sad kada mi fali 20 brojeva. Bit če zanimljivo pratiti ovu aukciju i koliku če cijenu postiči taj komplet. Ja se nadam kako če netko platiti taj komplet recimo 10000 kuna onda bi ljudi vidjeli kakvo blago leži u kapetanu mikiju i svi bi ga počeli sakupljati i tada bi se i pronašli ovi preprodavači i stavljali ga na aukcije pa bi i ja mogao nabaviti onih 20 koji mi još fale. Gledajte na taj komplet ko na investiciju! Vjerojatno kapetan miki neče biti reprintovan i bit če teško skupiti ga,vidite i sami kako ga ljudi ne stavljaju na aukcije,tu i tamo se netko pronađe.Hvala bogu došao je i pajini antikviteti!!!! pa se može i od njega kupovati!!!!!!! to sam i ja htio da bude što više prodavača koji imaju kapetana mikija pa da svatko može skupiti komplet. Jang i Porter su rekli kako takav komplet košta 1000+ eura (sad čemo vidjeti jel to istina) pa za deset godina,jer neče biti reprinta onda če takav komplet koštati možda 2000 eura. Ono što me veseli jeste kada vidim da kupci sa kojima se natječem kod onih rijetkih kapetan mikija da su to sve različiti nickovi što znači da nas ima barem 10 različitih koji sada sakupljamo kapetana mikija,znači nisam ja jedini! Zanimljivo je to da se npr Porin Komplet ili Horus komplet loše prodaje,ali zlatna serija drži cijenu,nema skoro kapetana mikija pod 30 kuna!
koji ti hvale
![](icon_smile_question.gif)
20 brojeva ti hvali,kojih |
|
pknezevic
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Bosnia and Herzegovina
151 Posts
Posted - 05/07/2010 : 23:08:58
|
imam 11 koji ti hvale,ali i ja pokušavam da sastavim komplet, trenutno sam na 50 komada. što je najgore imao sam sve dok sam bio puno mlađi ali sve otišlo pa sad ponovo sastavljam.ovi su mi vrlo dobro očuvani pa to traje malo duže. |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
pknezevic
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Bosnia and Herzegovina
151 Posts
Posted - 06/07/2010 : 14:47:01
|
quote: Originally posted by globinjo
to mi je uvijek bila misterija...hvali...
HVALI-FALI,grozno. toliko nejasnoće a tako malo slova. mora da se vuk prevrće u ..... , al dobro,biće bolje.![](icon_smile_disapprove.gif) |
|
pknezevic
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Bosnia and Herzegovina
151 Posts
Posted - 06/07/2010 : 19:00:52
|
quote: Originally posted by pknezevic
imam 11 koji ti hvale,ali i ja pokušavam da sastavim komplet, trenutno sam na 50 komada. što je najgore imao sam sve dok sam bio puno mlađi ali sve otišlo pa sad ponovo sastavljam.ovi su mi vrlo dobro očuvani pa to traje malo duže.
pa mogao bi mi prodati onih 11 kojih imaš...pa da najprije sastavimo moj komplet pa onda tvoj?
rado bi ti pomogao ali ko bude mene dočekao da prodajem.......neka gadna muka će mi morati biti iznad glave.opet imam curicu pa sumnjam da će stripovi da je zanimaju kad odraste tako da će i prodaja jednog dana doći na tapet ali trenutno ne.ja samo kupujem,biram primjerke tako kad naleti ono baš dobro očuvan kupim a duplo što imam poklonim . mikija do 2 godine unazad nisam ni imao niti me nešto posebno ni zanimao pored svega drugog što sam uzimao ali sam slučajno u stripovima na 2 naletio na 20 glancera i tako sam počeo i njega da skupljam. ostalo su isto super očuvani,nabavljeni od ratka,danijela,bo-a , columba,wekija ,ivana,ma znaš već kakve prodaju da ih ne hvalim previše. evo sad opet ratko i paja imaju ponudu pa sretno u nabavljanju istih. utnuše mi prsti. poz![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17043 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
mystere
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
100 Posts
Member since 04/04/2006 |
Posted - 07/07/2010 : 23:43:36
|
inače popravila se malo situacija kod kapetana mikija na aukcijama od 4 stranica sada več duže vrijeme na 6-7 stranica zahvaljuči dveribadu i pajini antikviteti za normalan rad i konkurenčne cijene mislim da bi bilo dobrodošlo da se pojave još bar dvoje trgovaca sa večom količinom kapetan mikija tako bismo malo snizili cijene...... [/quote]
Da, zato i Zagor ima najniže cijene jer ima puno stranica aukcija. Mudar zaključak ![](icon_smile.gif) |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Posted - 10/07/2010 : 13:45:59
|
Pa nema razloga kupovati one stripove koje vec imas u starijem izdanju.Jedini razlog je nostalgija ili drugacija korica. Pita Smuk Mikija sta ce raditi danas da ubijes dosadu a Miki ce na to,skakacu u provalije.Smuk mu ljutito odgovori,lako je tebi kada se uvek hvatas za granu.Da da Smuk jos nijednom nisam skocio u provaliju gde nema zbunja. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
|
radulovic marko
Senior Member
![](AvatarUpload/blek2.gif)
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 12/07/2010 : 22:01:19
|
K*A*T*A*S*T*R*O*F*A kapetan miki je izgleda stvarno mrtav.............. Ja se ovdje trudim da što više ljudi počne skupljati Kapetana Mikija,da se poveča broj aukcija,....ali kada se netko javi npr Dveribad sa glancer kompletom od 109 brojeva več tjedan dana stoji samo jedna jedina ponuda od 3501 kuna što naravno nije dostiglo rezervnu cijenu........ima još 8 dana do kraja i baš me zanima jel če to netko kupiti i za koliko novca. Ono što mi cepa srce je to,da prođe tjedan dana a da nitko osim jednoga nije ostavio ponudu,pa to čak i nije moja aukcija haha,ali mi se cepa srce kada vidim kako nema interesa za tako legendarnog junaka,neče nitko to da kupi ili šta? Ja bi bidao ali ja več skupljam svoj komplet i fali mi 20 brojeva,....ali sada stvarno vidim kako je težak ovaj kruh izdavača,kako recimo neki Kit Teller se ne prodaje ni u 500 primjeraka,...da netko počn eizdavati kapetana mikija p ato se ne bi prodalo ni u 50 primjeraka,.........K*A*T*A*S*T*R*O*F*A
Komlet je skup(ne mislim da ne vredi) i malo ljudi ima novac za ceo komlet ,ali ko malo bolje pogleda svaki mikijev dobro ocuvan strip plane na aukcijama cak i siba zagora po ceni na tim brojevima,,,tako da nemoj da mislis da nema ljudi koji ga vole,ima ih dosta a jos vise onih koji se sramote da kazu da ga citaju nikad mi to nije bilo jasno zasto,a siguran da ih ima mnogo ,,,a sto se tice novih izdanja teska je tu prica i ja bih voleo da se nikad ne izda jer kako godine budu prolazile stripovi koji nisu reprintovani dobijace na tezini ,,,,,(moje misljenje),,,,, |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 12/07/2010 : 23:27:40
|
Pa i to jeste smisao kolekcionarstva da sto manje ljudi zna da neka stvar vredi,zamisli da ti neko skine sa tavana 50 mikijevih stripova i pokloni ti, a ti uzmes i prodas za dobru lovu a takvih slucajeva imas koliko hoces i dosta ljudi je tako uzelo novac i ovde na stripovima,,,,cak sam i ja nabavio neke stripove po 30 din i prodao ovde,,,,,,,,,,, |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Posted - 13/07/2010 : 13:02:00
|
Potpuno si u pravu sada je doba Zagora ,Texa i ostalih Miki ce se povuci i nestati,a onda 10 nostalgicara ce pokrenuti temu euforijui.... Skacu cene stripova nema ljudi zele kao i uvek jos vise i taj komplet ode nerealno i bude sakup.Naravno u nekom besprekornom stanju ocuvanosti je jos skuplji i tako nastaje legenda. Zar u Italiji Kit Teler nije to doziveo da dostigne 5 minuta slave a jedan njegov broj bude jedan od redjih i skupljih. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
radulovic marko
Senior Member
2826 Posts
Posted - 13/07/2010 : 21:09:53
|
quote: Originally posted by REJS
Potpuno si u pravu sada je doba Zagora ,Texa i ostalih Miki ce se povuci i nestati,a onda 10 nostalgicara ce pokrenuti temu euforijui.... Skacu cene stripova nema ljudi zele kao i uvek jos vise i taj komplet ode nerealno i bude sakup.Naravno u nekom besprekornom stanju ocuvanosti je jos skuplji i tako nastaje legenda. Zar u Italiji Kit Teler nije to doziveo da dostigne 5 minuta slave a jedan njegov broj bude jedan od redjih i skupljih.
da to sam i ja ovdje pročitao kako kolekcija kita telera u italiji vrijedi 5000+ eura a neki broj 22 mislim da vrijedi 2000+ eura ali smo onda pronašli kako se baš taj broj nudi po 20 eura ili manje,...tako da mi nije jasno zašto su onda napisali kako je taj broj vrijedan 2000 eura ako ga ljudi na ebayu (italijani) prodavaju po 20
Trenutno na ebay ja prodajem(to jest jedan drugar) kitove orginale i to brojeve da ti spadnu gace 2,3,4,5(ekstra ocuvane) i ne mogu da ih prodam za smesnu cenu,,,,kakve bre hiljade evra u italiji to su zablude,nema se ni tamo para,ovo sto radi RATKO(veribad)i MILAN(pajini a.)tamo mogu da sanjaju ,,,mi smo za njih( mislim na ex-yu) vele sila sto se tice kupovine stripova a i njihove kolekcije ,reprinti ,i ostala sranja samo zamaraju,,,,tako da je ex-juga fenomenalno podrucije za prodaju stripova ,tamo bre nisam video (mislim na ebay)10 ponuda za stripove a ima ih koliko hoces ,a ovde kad ratko i paja izbace sve prsti od ponuda,,,,,napred ex-yu mlekadzijo vredeces vise nego zagor zenith orginale![](icon_zagor.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|