forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

anto
Advanced Member

Serbia
21767 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/07/2010 : 14:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Ljudi šta je sa Inzom, jel ponovo banovan ?
Ništa ne piše na prvoj stranici!

Markose,do neba ti hvala!!!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12618 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/07/2010 : 19:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Ljudi šta je sa Inzom, jel ponovo banovan ?
Ništa ne piše na prvoj stranici!

on je banovan zauvijek,zbog toga i ništa ne piše,jer nema datuma povratka.
Zaključali su mu i nick gospodar.
Ali zašto je banovan,to ni ja ne znam,jel može neki link?
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/07/2010 : 19:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Ja lično ne bih nikoga banovao zauvijek, osim ako se ne radi o teškim provokacijama na nacionalno-vjerskoj osnovi.
A Inz to nije radio.
Zašto je Inz zauvijek izbačen, odsiječen od foruma i prisiljen da posmatra naše rasprave kao ispod staklenog zvona? Da li je on zaslužio tako oštre sankcije? Moderatori ga nisu volili zbog ''lošeg doprinosa forumu''. Da, profa je veliki i neizliječivi egoista u internet komunikaciji (ja pvi priznajem da nisam ništa bolji), opsesivno je željan pažnje i aplauza, rasprava o njemu... Čitav forum bi se okupio gledajući njegove prepirke i svađe. Čak je nekada znao pisati i o stripovima, kao što se vidi iz njegovih recenzija.
Da li je profa zaslužio tako oštre sankcije? Da li je on ikada vrijeđao po nacionalnoj liniji, da li je teško vrijeđao i unižavao druge ljude? Ne bih rekao. Takav kakav je bio, pokazivao je više srca i intrigantnosti od 90% prosječnih forumaša. Valja imati i takvih ljudi na forumu, zašto da ne? Barem je ćivo i veselo. A sada je forum zapao u tešku letargiju. Znate li koliko se poruka ovdje ostavi u poređenju na starije dane? Upoređujte. Mnogo snažnih i živopisnih ličnosti je napustilo forum ili je izbačeno.
Profa ima i vrlina i mana, ali nije zaslužio da se prema njemu ponaša kao prema kriminalcu. ZAUVIJEK IZBAČEN? Pa Bože, da li je pretukao ili priprijetio nekolicini forumaša pa da ga se tako tretira? Ljudi, forum je puno zanimljivije mijesto sa njegovim čuvenim izjavama i raspravama.
Da skratimo: AMNESTIJA ZA PROFU!
Izbacite ga na nedelju, mijesec, šta god...
Ali trajno izbacivanje je čista glupost!
Neki ljudi su potpuno subjektivno ocijenili da profin doprinos forumu ''ne vrijedi''. Eto, ja kažem da vrijedi. Nađite način da me opovrgnete.

Edited by - Mhejl on 05/07/2010 19:40:14
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 05/07/2010 : 20:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Zbog morbidnosti u poslednjoj poruci.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/07/2010 : 20:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Valjda zbog ove malo crnje zajebancije:

http://stripovi.com/forum/search.asp?mode=DoIt&MEMBER_ID=5490

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12618 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 05/07/2010 : 21:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Valjda zbog ove malo crnje zajebancije:

http://stripovi.com/forum/search.asp?mode=DoIt&MEMBER_ID=5490

link ne radi.
Što se tiče Profesora,mislim da je bez veze vračati ga jer bi opet bilo isto i po stoti put.
Od početka bi još bio ok a onda kasnije bi opet počeo da se svađa sa nekim ili da se gura u prvi plan,....pa imao je nekoliko šansi pa ih je prokockao i on je takav karakter i tačka.
On nikako da shvati da je i on "obični" član kao mi svi pa če opet da se gura u prvi plan pa da se priča o njemu, i da ga ljudi hvale i tako sve isto i po stoti put.
Kao da je ovisan od te neke pažnje posvečene njemu pa da može replicirati i po sto puta na neki post koji je upučen njemu.
Kome fali,potražite ga na facebooku ili na nekom drugom forumu pa se družite sa njime a ovdje je suvišan.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 05/07/2010 : 22:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
Look Who's Talking
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/07/2010 : 22:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
@Jang

Da se nadovezem na tvoj post:
http://www.youtube.com/watch?v=4e-VtxFOAQ0

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 06/07/2010 : 00:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Euro, imaš li ti, ili ja, ili bilo koji član pravo da uzme jednog učesnika ovog foruma i da ga proglasi ''suvišnim'' i nepotrebnim?
Mnogi bi se tebe rekli da si suvišan. Ne zaboravi da ljudi na sličan način doživljavaju tvoje i profesorovo djelanje. Ja lično mislim da OBOJICA dodajete ovome forumu mnogo vrijednosti i opuštenije atmosfere.
Što se tiče privlačenja pažnje... Svi smo mi jednaki, ali isto tako svi pokušavamo da sebe predstavimo u što boljem svijetlu, da privučemo pažnju, postanemo dobro poznati i voljeni član ovog foruma.

Kao drugo, mislim da je sam postupak prema profesoru u suštini nepravedan. Izbačen je tiho, bez ikakvog javnog objašnjenja po kome bi se mogla procijeniti težina njegovog ''prestupa'', koji je u stvari samo nešto grublji sarkazam. Šta ako se takva praksa ustali? Ša ako izbace mene, onog, ovog ili vas zbog jedne rečenice koja se ne uklapa u sliku ''ispoliranog'' i ''sređenog'' foruma, mučki, bez ikakvog objašnjenja? I to zauvijek.
Vratite nam profesora.
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 06/07/2010 : 00:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
Sve što Mhejl napisa - vredi, sve što moderatori nisu - ne vredi.
Go to Top of Page

Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 25/03/2009

Posted - 06/07/2010 : 10:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Rock.Bob Rock a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Euro, imaš li ti, ili ja, ili bilo koji član pravo da uzme jednog učesnika ovog foruma i da ga proglasi ''suvišnim'' i nepotrebnim?
Mnogi bi se tebe rekli da si suvišan. Ne zaboravi da ljudi na sličan način doživljavaju tvoje i profesorovo djelanje. Ja lično mislim da OBOJICA dodajete ovome forumu mnogo vrijednosti i opuštenije atmosfere.
Što se tiče privlačenja pažnje... Svi smo mi jednaki, ali isto tako svi pokušavamo da sebe predstavimo u što boljem svijetlu, da privučemo pažnju, postanemo dobro poznati i voljeni član ovog foruma.

Kao drugo, mislim da je sam postupak prema profesoru u suštini nepravedan. Izbačen je tiho, bez ikakvog javnog objašnjenja po kome bi se mogla procijeniti težina njegovog ''prestupa'', koji je u stvari samo nešto grublji sarkazam. Šta ako se takva praksa ustali? Ša ako izbace mene, onog, ovog ili vas zbog jedne rečenice koja se ne uklapa u sliku ''ispoliranog'' i ''sređenog'' foruma, mučki, bez ikakvog objašnjenja? I to zauvijek.
Vratite nam profesora.

Potpisujem. Profa je stvarno izbačen tiho i neprimjetno.

.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 06/07/2010 : 17:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
(Ovo se odnosi na plavi tekst King Warriora u prvoj poruci)
Zašto nigdje nije javno napisano da je profa izbačen? Zašto se njegovo ime nije pojavilo na listi ''izgnanika''? Vrlo zanimljive ''slučajnosti''.
Nakon što je prošlog puta profa vraćen na forum mnogobrojnim apelima i ''glasom naroda'', tj. mnogih forumaša, vjerovatno ste zaključili da je tiho i neprimjetno izbacivanje najbolja i najsigurnija opcija. On je izbačen ne zbog bilo kakvih crnih šala (a to jeste obična šala, kao što svako vidi), koje su vrlo providan casus belli, već zbog toga što već dugo, dugo, dugo vremena nervira rukovodstvo sajta. Da li je moralno izbaciti bilo koga samo na osnovu takve netrepeljivosti? I šta je rješenje, šikanirati ga dok ne poludi, napiše gomilu gluposti i bude izbačen sa foruma? Na ovaj način sa foruma su otjerane mnoge snažne i zanimljive ličnosti, dok ostaje sve više ulizica i bezličnih članova koji znaju samo povlađivati i klimati glavama.
Budite ljudi, vratite Inza! Nikome neće spasti kruna sa glave.
P.S Zahvaljujem King Warrioru što se, za razliku od ostatka moderatora, barem javio na ovu temu.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/07/2010 : 17:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Mhejl, s obzirom da si me prozvao...ne znam sta da ti kazem u vezi svega ovoga.
Naravno da sam vidjeo ove postove, kao i vjerovatno drugi moderatori.
Poslije svega sto se izdesavalo,nevezano za njegove posljednje postove, moderatori su imali glasanje sta sa profom, ban zauvijek ili ne.
Vecina se odlucila za ban zauvijek.
Ko je kako glasao, to ne zelim ovdje javno da saopstim jer se nismo tako zdogovorili, a sada to nije ni toliko vazno.
To je sve sto mogu da kazem...
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 06/07/2010 : 18:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Mhejl, s obzirom da si me prozvao...ne znam sta da ti kazem u vezi svega ovoga.
Nisam htio nikoga da ''prozivam''... ali, kao što si i sam rekao, ti si mi jedini odgovorio. Niko ne voli da priča u prazno.:)
Naravno da sam vidjeo ove postove, kao i vjerovatno drugi moderatori.
Poslije svega sto se izdesavalo,nevezano za njegove posljednje postove, moderatori su imali glasanje sta sa profom, ban zauvijek ili ne.
''šta sa profom''. Meni to zvuči kao da je profa bio neki problem, kriminalac, rak-rana na tkivu foruma. Zašto takav stav? Jako malo forumaša (oni koji su izgovarali najveće moguće gadosti, da budem jasniji) ga zaslužuje, a u poređenju sa njima on djeluje kao mala beba. Zbog egoizma i potrebe za pažnjom? Svi mi patimo od toga, prihvatali to ili ne. Zbog spama? Upitno je ŠTA je spam. Ne možemo pičati samo o stripovima, 24 sata na dan, zauvijek.
Vecina se odlucila za ban zauvijek.
Znači, izbacivanje je dogovoreno prostom većinom. Da li je to ispravan način za izbacivanje bilo koga? Zar principi foruma nisu bitnije od običnog glasanja i postizanja većine? Imamo prilično jasna i nedvosmislena pravila (osim onoga o spamu, koje se nekad i zloupotrijebi), a profa ih nije prekršio. Neki će reći da je ''profa prokockao svoje šanse''. Da, ali ovoga puta nije nikome opsovao mater, nije pravio frke i svađe po aukcijama... To su pravi prestupi. Nije ništa radio, osim ''prosipanja'' svoje uobičajene retorike, koja u suštini ne zaslužuje sankcije, a kamoli doživotno izgnanstvo.
Ko je kako glasao, to ne zelim ovdje javno da saopstim jer se nismo tako zdogovorili, a sada to nije ni toliko vazno.
To je sve sto mogu da kazem...
Ne moraš mi odgovarati na ovu poruku. Mislim da je sve rečeno, i ja mogu samo još jednom da ponovim apel za oslobađanje profe.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/07/2010 : 18:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

.....
P.S Zahvaljujem King Warrioru što se, za razliku od ostatka moderatora, barem javio na ovu temu.

onaj plavi tekst u uvodnom postu stoji jos od aprila, ja sam danas oslobodio clana dosadu u postu ispod, vjerovatno te to malo iritiralo, pa zato nemas za sta da mi se zahvaljujes

Edited by - King Warrior on 06/07/2010 18:53:25
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/07/2010 : 18:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

evo se i ja javljam...nema vraćanja profe...eto,sad mirno spavaj...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 06/07/2010 : 18:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Hvala! Drugačiji odgovor nisam ni očekivao od tebe.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 06/07/2010 : 18:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

.....

onaj plavi tekst u uvodnom postu stoji jos od aprila, ja sam danas oslobodio clana dosadu u postu ispod, vjerovatno te to malo iritiralo, pa zato nemas za sta da mi se zahvaljujes

Ouch.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 06/07/2010 : 22:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
.....

Evo da ti se ja kao "ostatak" javim i podsetim da sam ti pre tri dana na PM-u objasnio situaciju.

P.S. Zahvaljujem sam sebi sto si me ipak prozvao u ovoj prilici stavljajuci me u negativan kontekst.
Bravo za mene

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/07/2010 : 23:01:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
A evo i mene kao "ostatka ostatka".

Takođe sam zauzeo stav, i to odavno, a odgovarajući mhejlu na PM na neku drugu temu sam se osvrnuo i na ovo ovde.

I kao što sam i njemu napisao, za mene je ova priča završena. Idemo dalje...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/07/2010 : 23:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Hvala! Drugačiji odgovor nisam ni očekivao od tebe.

molim...i drugi put...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21767 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/07/2010 : 07:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Pretpostavljam da je bilo ovako
Manhunter - ban
Ultras - ostaje
Mlađo - ban
KW - ostaje
Globinjo - ban
Markos - ban

A da li ste računali i ovo:
Forumaši - OSTAJE!

Kako se naš glas broji kao dva vraćajte profu.

Ja izuzetno cenim sve moderatore i kao forumaše i kao šerife i Inz je jedina tačka po kojoj se ne sležem sa njima i tvrdim da ovde opasno greše.Inz je čovek koji zaista daje neki pečat ovom forumu, a stvar zbok kojeg ste ga banovali je prosto smešna - samo ste čekali i mrvicu da ga uklonite.
Dobro, Profa nije ispao fer prema Mlađu i Hanteru, kao ni Markosu, ali šta je to bitno; prevaziđimo svoju sujetu (normalnu za svakog čoveka, znam dobro kolika je moja) i pokažite da ste veliki ljudi kao što ste i dosad bili.

Edited by - anto on 07/07/2010 07:37:04
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/07/2010 : 09:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Krivo. Ja se nisam miješao, rekao sam da mi je svejedno. Ali, sad kad vidim koliko ljudi hoće da ga se vrati i zašto, onda sam protiv, jer razlozi koje navodite su katastrofalni. On daje neki pečat ovom forumu? Da, pečat arogancije, bezobraznosti, nekompetentnosti itd itd.

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21767 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/07/2010 : 09:57:02  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Krivo. Ja se nisam miješao, rekao sam da mi je svejedno. Ali, sad kad vidim koliko ljudi hoće da ga se vrati i zašto, onda sam protiv, jer razlozi koje navodite su katastrofalni. On daje neki pečat ovom forumu? Da, pečat arogancije, bezobraznosti, nekompetentnosti itd itd.

.
Ne slažem se da daje pečat arogancije,bezobraznosti i nekompetetnosti na neki po forum poguban način!
Što se tiče arogancije i bezobrazluka, čovek se uglavnom brani na silna vređanja koja trpi na forumu; dobro, za dobar deo napada i sam je donekle kriv, ali kakve mu ljudi sve uvrede upućuju, pa to je stvarno sramota; i sa kojim pravom?
Nekada je taj bezobrazluk i arogancija u sklopu njegove duhovitosti, a vidim da dosta ljudi to ne kapira, pa ga opet obasipaju "drvljem i kamenjem".
Što se tiče nempetetnosti, čovek je jednostavno veliki fan Zagora i brani taj stav možda i previše, ali šta je tu toliko strašno?
Što se Markose tiče tvog mešanja, možda nije bilo neposredno, ali misliš li ti da ne znaju moderatori tvoj stav prema Inzu i koliko bi ti sam voleo da ga se rešiš zauvek, a ipak si im ti poslodavac!

Edited by - anto on 07/07/2010 09:58:56
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/07/2010 : 10:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ma daj, zar zaista misliš da meni treba nečija suglasnost ako se nekoga hoću "riješiti zauvijek" i da se trebam skrivati iza moderatora?! Da sam ga ja htio izbaciti zauvijek, izbacio bi ga sam i amen. Kao što sam napravio i prije, uostalom. Ali jednostavno me nije briga, ja sam ga bio stavio na ignore listu i što se mene tiče, gnjavež manje.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000