forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Prevaren za 350 eura...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/07/2010 : 23:39:27  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Sale kad te put nanese u beograd ,dodji do Crvenog Petla jednog od najpoznatijih lokala u gradu, na 1.5 kilometara od darkwoda gore prema knezu u kome ja radim,sacekacemo jednog mog gosta koji je iz austrije ,on je skoro svaki dan tu sem kad nije preko grane ,taj je zajeban do zla boga ispricacemo mu sta je problem a koliko znam taj lik kad mu se spomene ime u becu svi drhte,,,,,ako naletis dodji tamo pa cemo videti....

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 11/07/2010 23:44:19
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 12/07/2010 : 01:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Nezgodno kad te neko prevari,vec pokusaj dobiti njegov kucni broj pa ga nazovi oko 03.30 i trazi da ti posalje lovu isti dan.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41136 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/07/2010 : 07:15:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

Sale kad te put nanese u beograd ,dodji do Crvenog Petla jednog od najpoznatijih lokala u gradu, na 1.5 kilometara od darkwoda gore prema knezu u kome ja radim,sacekacemo jednog mog gosta koji je iz austrije ,on je skoro svaki dan tu sem kad nije preko grane ,taj je zajeban do zla boga ispricacemo mu sta je problem a koliko znam taj lik kad mu se spomene ime u becu svi drhte,,,,,ako naletis dodji tamo pa cemo videti....

Marko, racunaj na to!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41136 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/07/2010 : 07:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Nezgodno kad te neko prevari,vec pokusaj dobiti njegov kucni broj pa ga nazovi oko 03.30 i trazi da ti posalje lovu isti dan.

Imam njegov mobilni, zvao sam ga sto puta i pickica ne sme da se javi...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41136 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/07/2010 : 07:17:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by olympia

Molim te, povedi me u Bec da obidjemo tog dasu

Kad budes imao neko takmicenje tamo, prijavi i mene

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/07/2010 : 09:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
posalji mu link na ovaj sajt da vidi kako se spremaju da ga razbiju

ma to su oni supci koji bi čitali stripove ali su im skupi...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 12/07/2010 : 09:48:51  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
Dno Dna.

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
927 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 12/07/2010 : 10:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Sad, kad je bar jasno, da češ teško videti pare, onda bi ti bar stripove morao vratiti nazad....ne sve, ali za 350 Eura. Pokušaj se s njim dogovoriti. Naravno, ako te je zajebo namjerno, ništa više nečeš dobiti - ni para a ni stripova.

Invincible shield
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41136 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/07/2010 : 11:18:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja bih posle svega opet bio za dogovor, ali gnjida se ne javlja... Poslao sam mu poslednji mail, a ako ni na njega ne bude odgovorio, samo ce jedan dan biti potapsan po ramenu, kunem se... Naci cu ga... Pokvario mi je stotinu planova, sa laganjem za datum vracanja duga... Da je rekao za godinu dana, dao bih mu toliko... Sa ljudima sam imao saradnju koja je trajala po 2 godine i nikakvih problema nije bilo, naprotiv.. Zdruzili smo se... A ovo je gnjida bez obraza...

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/07/2010 : 12:56:03  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
meni je jedan lik duzan 50 eura vec 1,5 godina, pa da je 10 dinara ostavljao svaki dan do sada bi mi vratio ali nece.... A nikako da nabasam na njega

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41136 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/07/2010 : 13:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Koja je to gamad... Ali ima i onaj lik sto me zajeb'o za 1300 dinara, i jos imao neku striparnicu Mandrak.. Neko selo kod Indjije... Dragan Davidovic cini mi se.. Prezime je sigurno tako, ali za ime nisam siguran.... Isto mu poslao na poverenje i onda me lagao da je uplacivao, pa da je pravio permutacije u broju telefona na koji je slao SMS sa kodom postneta itd... Ljudi su jezivi... Da mi kaze: "Slusaj drugar, nemam ni dinara, ne zna ni kada cu imati, ali cu ti platiti kada budem imao" ja bih rekao da se ne maltretira, i sam sam bio u slicnim situacijama i pustio bih... Za 2 godine, 2 godine..

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/07/2010 : 13:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
i ti si vala neki idealista

ako nemas para idi krampaj nemoj citat stripove
kad posaljes pare dobijas stripove
ccc

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41136 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/07/2010 : 14:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Slazem se, ali svakom moze da se desi da ostane bez para.. Bice ih... Samo da se ne izigra poverenje... Ne mogu da verujem da ljudi gube obraz zbog sitnih para....

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 12/07/2010 : 15:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by olympia

Molim te, povedi me u Bec da obidjemo tog dasu

olympia
po avataru si se fino oblikovao za razne vannastavne aktivnosti

zao mi je sawitchu , najebao si ko zuti fino bi ti uletila ta lova malo za mora

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 12/07/2010 : 15:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
ovakvi ljudi su mi bezveze koji nemaju nikakvog postovanja , uredno ti je placao do zadnje rate i znao je da ce te na toj zajebati i proci jos jeftinije nego sto je mislio . To smece nema nimalo savjesti ... konta on daleko je austrija od srbije a bude li shengena onda je on nastrado kao zuti :)

feka
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41136 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/07/2010 : 15:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ma koji ce mi sengen.. Oslobodjeni smo i mi viza.. A ne znam mu adresu, samo broj mobilnog, ime i prezime...

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12617 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 12/07/2010 : 15:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

A ne znam mu adresu, samo broj mobilnog, ime i prezime...

a kamo si mu slao stripove?
Ako si dao nekome da mu ih vozi automobilom onda kontaktiraj tog tipa?
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 12/07/2010 : 15:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma koji ce mi sengen.. Oslobodjeni smo i mi viza.. A ne znam mu adresu, samo broj mobilnog, ime i prezime...

odbaci te lik po kojem si slao stripove tebe i jos nekolicinu i to rijesite

feka
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41136 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/07/2010 : 16:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Slao sam mu po tom coveku iz sela i oni su se nalazili u Becu negde i ovaj je preuzimao... Od toga nema vajde...

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 12/07/2010 : 20:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Porter

Imam njegov mobilni, zvao sam ga sto puta i pickica ne sme da se javi...

Trebas ga zvati na kucni i buditi ga rano,vjerovatno ima nekoga skim zivi,tako da ces i njih probuditi,to radis dok nekom ne dosadi.
Znaci kucni telefon u rane jutarnje sate.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/07/2010 : 20:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Sawitch, imas li neke brojeve ispod 100 da uzmem od tebe vidim da si raspolezen da dajes na dve, tri godine javi ako imas nesto..........

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 12/07/2010 : 21:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sawitch, imas li neke brojeve ispod 100 da uzmem od tebe vidim da si raspolezen da dajes na dve, tri godine javi ako imas nesto..........

Pa te je njemu poslao

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/07/2010 : 21:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

quote:

Pa te je njemu poslao

Ostavio je nesto za crne dane PROVERENO,,,,,////

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/07/2010 : 21:46:43  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Sale nemoj da se ljutis malo crnog humora nije lose da se razbije ova crna tema,,,,,Pitacu onog mog pa ti javljam na pm,,,,,,

Edited by - radulovic marko on 12/07/2010 21:47:42
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41136 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/07/2010 : 22:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ma sto da se ljutim na vas... Znam da je ovaj Ponki polunormalan.. Vazi, ti se raspitaj sta se moze uciniti, uz proviziju, naravno... Da je to ovde negde u mom kraju, lako bih ja prodao dug i to bi bilo reseno... Ali sta cu kada mi je daleko...

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000