forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor gigant
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 16/07/2010 : 11:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
meni ne smeta ništa, bitno da je zagor na kioscima, kakav god bio.
quote:
Originally posted by ---dp---

Nemam italijanski original, a nemam jos uvek ni ovaj "Ludensov" pa ne mogu da procenim. Da li bi neko bio ljubazan da mi napise da li se pojavio kod nas u "Darkwoodu", da znam da ga kupim sto pre, jer to je izdanje koje sanjam vec 30 godina, i vec sam nekoliko puta pricao ovde kako sam ga video u Trstu kad je izasao i tad ga nisam kupio jer mi roditelji nisu dali novac pa sam sledecih 30 godina sanjao ovo izdanje. Da ne govorim da sam bio spreman da za italijansko izdanje dam i tih 250 eura kolika mu je trenutna cena na aukcijama jer je izdanje vec postalo neka vrsta rariteta. Zato sam jedva docekao da se pojavi kod nas, posebno ako je tekstualni deo veran italijanskom originalu a Markos je napisao da misli da jeste.

Vecina vas gundja na ovom forumu vec 10 godina razne besmislice po pitanju vernosti originalu, te ne valja Blazina, te ne valja "Dnevnik", na kraju nije valjala ni SD jer je izbacila (zamislite samo) po celu jednu stranicu iz nekoliko brojeva. E sad vam ne valja ni "Ludens" jer je sve odradio kao u originalu i to samo zato sto se vama ne svidja kako su to italijani obojili pre 30 godina. Znate onu narodnu... "rdjavom k**** svaka dlaka smeta"

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 16/07/2010 : 19:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by ddeki

Ma jeste, "super" je ovaj Zagor...

Evo nekih slika koje su me bukvalno ostavile bez daha. Konkurencija je bila zaista zestoka. Moj favorit je ipak pretposlednja slicica (Zagor kao vampir Rakosi).

ovaj kolorista je daltonicar.
Drugog logicnog objasnjenja nemam

mozda ima majica i u zelenoj boji sada u prodaji . Novo zagorovo ruho

To je Pop-art, nemate vi pojma.

http://www.findmysoft.com/screen/68885.gif

There ain't no grave gonna hold my body down.

Edited by - morrison on 16/07/2010 19:04:50
Go to Top of Page

ddeki
Advanced Member

3434 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 16/07/2010 : 21:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ddeki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

meni ne smeta ništa, bitno da je zagor na kioscima, kakav god bio.
quote:

Nemam italijanski original, a nemam jos uvek ni ovaj "Ludensov" pa ne mogu da procenim. Da li bi neko bio ljubazan da mi napise da li se pojavio kod nas u "Darkwoodu", da znam da ga kupim sto pre, jer to je izdanje koje sanjam vec 30 godina....

Provereno ga ima u Darkwoodu.

http://ddeki.deviantart.com/gallery/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009518400153
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/07/2010 : 23:13:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Tnx
Go to Top of Page

broj jedan
Junior Member

Croatia
325 Posts

Member since 13/07/2009

Posted - 17/07/2010 : 23:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send broj jedan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo nekih slika koje su me bukvalno ostavile bez daha. Konkurencija je bila zaista zestoka. Moj favorit je ipak pretposlednja slicica (Zagor kao vampir Rakosi).

čekajte malo, pa zar to stvarvo ovako izgleda???!!!
pa ja to nemogu vjerovati, dobro da nisam išao kupovat i bezveze bacit 59 kn!!

ali dobro, pa vidjet zagorova plavo lice i njegovu zelenu majicu je potpuno normalno

Bolje živjeti sto godina kao bogataš nego sedam dana u bijedi!
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 17/07/2010 : 23:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morrison

quote:
Originally posted by feka82

quote:

quote:

ovaj kolorista je daltonicar.
Drugog logicnog objasnjenja nemam

mozda ima majica i u zelenoj boji sada u prodaji . Novo zagorovo ruho

To je Pop-art, nemate vi pojma.

http://www.findmysoft.com/screen/68885.gif

Nisam znao da je i Vorhol radio Zagora,kad si već spomenuo pop-art...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 18/07/2010 : 04:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ma to su samo scene u kojima Zagor prica sa cikom i namerno je takav kolorit ne bi li razdvojio pricu od realnosti
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 18/07/2010 : 05:16:28  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma to su samo scene u kojima Zagor prica sa cikom i namerno je takav kolorit ne bi li razdvojio pricu od realnosti

sad kad pogledam, ima smisla ovo sto si rekao. Tačno su nijanse boja birane da oslikavaju raspolozenje koje se u oblačićima slika izražava.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/09/2011 : 02:21:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dakle, ovo sa bojama je stvarno nevjerojatno Zapravo smiješno. Stvarno, kao da se netko igrao drvenim bojicama:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/09/2011 : 00:27:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
E ovo sa bojama je jako žalosno bilo...nikad se ne ponovilo
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/10/2011 : 21:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ma treba boju odjebat od Bonellija općenito. Sve što je izašlo u boji je manje ili više zasrano.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 04/10/2011 : 00:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

quote:
Originally posted by acestroke

quote:

http://www.stripovi.com/index.asp?page=reviews-view&StoryID=99

http://www.stripovi.com/index.asp?page=reviews-view&StoryID=95

http://www.stripovi.com/index.asp?page=reviews-view&StoryID=109

i jos podosta recki od istog recenzenta

Evo sad samo ove vidio, moglo se vise rec za svaku epizode, ovako izgleda da se nije previse potrudio

Sto se tice Zagor Prica kontra-recenzije, to sam spomeno zato sto ne vjerujem da velicina Zagorovca vjeruje da ta prica pravilno zasluzuje 67%, pa da neko mozda napise recenziju sa vise pozitivnim izgledom na tu epizodu, pogotovo sada kad je imamo u svakoj mogucoj ediciji

Mislim da za to nema potrebe ako je recenzija dovoljno informativna. Nije bit da svi stripovi imaju super ocjene. Postoje komentari i ocjene čitatelja da isprave strogost recenzenta.

Ove recenzije koje je King izvadio... Katastrofa. To treba maknuti sa sajta i ne samo te. Mislim da postoji hrpa recenzija na sajtu koje treba izbrisati. Ne smije se držati sve i svašta samo zato da bi što više stripova bilo recenzirano.

Zao mi je sto se vracam malo unazad, ali tek sada sam citao malo ovaj topic pa mi je ova raprava zapala za oko. DarkwoodDevil je i meni dosta puta izvukao zivac sa svojim recenzijama ali ova

http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-zs-941-946-demon-ludila/22/

definitivno treba da bude izbrisana i da neko napise novu. Napisao bih ja recenziju ali se bojim da bih tu bio u djoletovoj senci. Da li je epizoda najbolja ili nije, to je vec stvar ukusa i ne zelim da se oko toga opet...polemisemo. Ono sto je nepobitno je da za ovu epizodu ne sme da stoji ovako...mizerna...recka

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 04/10/2011 00:10:30
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 09/10/2011 : 20:23:35  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:
Originally posted by grofica Varga

quote:
Originally posted by acestroke

quote:

http://www.stripovi.com/index.asp?page=reviews-view&StoryID=99

http://www.stripovi.com/index.asp?page=reviews-view&StoryID=95

http://www.stripovi.com/index.asp?page=reviews-view&StoryID=109

i jos podosta recki od istog recenzenta

Evo sad samo ove vidio, moglo se vise rec za svaku epizode, ovako izgleda da se nije previse potrudio

Sto se tice Zagor Prica kontra-recenzije, to sam spomeno zato sto ne vjerujem da velicina Zagorovca vjeruje da ta prica pravilno zasluzuje 67%, pa da neko mozda napise recenziju sa vise pozitivnim izgledom na tu epizodu, pogotovo sada kad je imamo u svakoj mogucoj ediciji

Mislim da za to nema potrebe ako je recenzija dovoljno informativna. Nije bit da svi stripovi imaju super ocjene. Postoje komentari i ocjene čitatelja da isprave strogost recenzenta.

Ove recenzije koje je King izvadio... Katastrofa. To treba maknuti sa sajta i ne samo te. Mislim da postoji hrpa recenzija na sajtu koje treba izbrisati. Ne smije se držati sve i svašta samo zato da bi što više stripova bilo recenzirano.

Zao mi je sto se vracam malo unazad, ali tek sada sam citao malo ovaj topic pa mi je ova raprava zapala za oko. DarkwoodDevil je i meni dosta puta izvukao zivac sa svojim recenzijama ali ova

definitivno treba da bude izbrisana i da neko napise novu. Napisao bih ja recenziju ali se bojim da bih tu bio u djoletovoj senci. Da li je epizoda najbolja ili nije, to je vec stvar ukusa i ne zelim da se oko toga opet...polemisemo. Ono sto je nepobitno je da za ovu epizodu ne sme da stoji ovako...mizerna...recka

Istina, otkud mrziteljima Zagora ideja da se sprdaju s nama
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 11/10/2011 : 10:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Najbolje bi bilo da se ništa ne briše, nego da se kao kontrarecenzija prepiše Djoletov osvrt u OP.

DeeCay, što ti kažeš na ovo?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/10/2011 : 10:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
To je sastavak jednog oduševljenog Zagorovca poput Darkwood Devila, s početaka sajta, prije mene!? Ne bih ja to ništa brisao (nije moj sajt, to neka markos odluči), eventualno ako Devil sam napravi izmjene ili netko napiše kontrarecenziju pa da se pridoda. Djoletov respektivni komentar je naveden ispod, pa ne vidim nekog smisla stavljat ga gore kao kontrarecenziju...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 11/10/2011 : 10:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Mislio sam na prošireni osvrt u Odabranim pričama.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/10/2011 : 10:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Mislio sam na prošireni osvrt u Odabranim pričama.

A to... Sorry, nema OP izdanje pa ne znam kako to izgleda. Trebalo bi možda upitati Djoleta slaže li se da dodamo kao kontrarecenziju.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 11/10/2011 : 11:04:11  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Bilo bi dobro kada bi to netko skenirao pa postavio ovdje, tako da svi mogu vidjeti o čemu se radi... :)
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000