@ťiberije, ima Milazzo i boljih naslovnica od ovih koje si izabrao. Caravanove su mi ipak bolje, u svakom pogledu, o Stanu da ne pricam. U svakom slucaju Milazzo mnogo bolje crta naslovnice od stripova.
Dobio Karavan(hvala Sawicu) i procitao.Prve tri epizode su mi bolje ali i ove su super.Vracanje u proslost,upoznavanje likova...Ocekujem tek dobre epizode.Sve u svemu izdanje tehnicki savrseno.Svi izdavaci bi trebali da se ugledaju na Phoenix Press.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Sto se tice naslovnih nisu bas za poredjenje. Potpuno razliciti stilovi. Prelepe su i jedne i druge, svaka na svoj nacin. A Milazzo je legenda, njegov crtez je savrsenstvo. Sad sto nekom ne lezi to je druga stvar
Karavan sam shvatio da treba da citam posto sakupim svih 11 ili 12 brojeva, koliko vec behu? Najbolje ih lepo sakupiti sve, pa krenes odjednom da ih sve pregazis za dva-tri dana, zbog specificnog kontinuiteta koji karakterise serijal. Ali sam lepo uzeo pa prelistao i ova tri iz druge garniture, i sta reci - odlicno i besprekorno dobro odradjeno! Svaka cast Phoenix press!
inače, jedva čekam sledeću turu, naslovnice za broj 7 i 8 su savršenstvo
Meni su lijepe i jedne i druge, svake na svoj način...
Slazem se sa Obi-wana. Mamucarijeve naslovnice za Caravan su zakon! Ali ipak, to sto je uradio Castellini sa naslovnice Nejtana Nevera od br.1 do br.59(dok je crtao za Boneli), e to su ubedljivo moji favoriti za najbolje Bonelijeve naslovnice. Evo ih: http://tinyurl.com/2eot4m3
dosta raje se na mecilo na karavan izgleda da je prodja zesca :) bas mi je drago :) najvjerovatnije i ja kupujem samo da izadju svi pa onda u cugu :) i u cugu citanje :)