forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 ?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/07/2010 : 01:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Naravno da nisam,,,,,,,,,,,,,,,,

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 15/07/2010 : 11:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Dobri stari Miki,pored pijenja mleka i pobedjivanja snagatora imao je jos jednu tajnu....usred indijanskog logora,bela skvo se maskira u Mikija i bezi iz logora sve u nameri da pomogne Mikiju i svom decku Tavegi.
Poenta..devojka oblaci totalno isto odelo kao i Miki cak ima i iste pistolje,znaci savrseno ista garderoba.Tajna je i danas ostala neresena odakle joj sve to.
Miki Misterija ce izucavati neke tvoje avanture u nekom od sledecih brojeva.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

pknezevic
New Member

Bosnia and Herzegovina
151 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 17/07/2010 : 17:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Send pknezevic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

Jedan savjet za one koji davate stripove na aukciju:

-dajte ovako da vam se aukcije završavaju negdje oko 19.00.h a nikako petkom,subotom.....

Jer ljudi idu van,u life,u provod,...recimo ja sam tako spušio bar deset stripova koje je postavio pajini antikviteti jer je bio petak i aukcije su završavale od 21.00 do 03.00h......ja tada nisam mogao dežurati,pa su mi ih maznuli!

ha ha , pa da izlazi se i provodi a kapetan u ponudi. nema dežuranja nema ni kapetana
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 17/07/2010 : 23:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:

-dajte ovako da vam se aukcije završavaju negdje oko 19.00.h a nikako petkom,subotom.....

Jer ljudi idu van,u life,u provod,...recimo ja sam tako spušio bar deset stripova koje je postavio pajini antikviteti jer je bio petak i aukcije su završavale od 21.00 do 03.00h......ja tada nisam mogao dežurati,pa su mi ih maznuli!

Dogodilo mi se nekoliko puta slična situacija, odnosno da mi u zadnjoj minuti čovjek bida preko moje ponude i sl.
To je zapravo regularna pojava na ovoim aukcijama, premda nema nekog smisla i evo dok pišem ovo nije mi jasno zašto sam ja podlegao tom trendu jedno vrijeme, osim mojeg posvemašnjeg neiskustva sa net aukcijama...

Poslije toga kad sam došao sebi idem na 2 varijante.

Ukoliko;

- je netko već dao ponudu za strip koji trebam, onda odmah unesem svoju najveću ponudu (ali stvarno najveću, npr. 2-3 Zagora EXTRA koji su mi falili sam platio oko 50-tak kuna a redovna cijena im je oko 20-tak). Isto tako last second ninđe koji su me uspjeli prebidati za određene stripove u zadnjoj sekundi su lijepo papreno platili taj sport...

- nema ponude za strip, onda ili odmah dam ponudu (ukoliko sumnjam da neću biti u vrijeme završetka, ili sačekam pa se logiram zadnji sat pa se igram ninđe.

Sa tim da mi je ova druga opcija više kad mi se tako da zafrkavati... inače uglavnom mi je sada shema rokni odmah u glavu i laku noć.

Tako da ti kasnije nije žao ako izgubiš.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

pknezevic
New Member

Bosnia and Herzegovina
151 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 21/07/2010 : 17:49:58  Show Profile Show Extended Profile  Send pknezevic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by pknezevic

quote:

ha ha , pa da izlazi se i provodi a kapetan u ponudi. nema dežuranja nema ni kapetana

šesto čulo mi kaže kako ti imaš nekoliko stripova od Kapetana Mikija do broja 800,pa bi bilo super da ih staviš na aukcije ili me kontaktiraš na pm pa da te ja spasim od njih

dobro ti kaže/spasićeš me nekom drugom prilikom ako zatreba/skupićeš, ne brini
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 22/07/2010 : 20:03:18  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
Koja ocuvanost ti treba?Imam dosta od Kapetana Mikija,ali pretezno srednje ocuvani.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12544 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/12/2010 : 18:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=3017273
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000