forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

manhunter
Moderator

Switzerland
26003 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/07/2010 : 10:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Bob Rok

Ne zeleci da biram. Mala nelogicnost.

Jedan od moderatora nije bio siguran da li je bio izbacen doticni ili ne, pa je u konstataciji potvrdio da je. Sad, da li to znaci da su moderatori glasali posle toga, a da je vec on bio izbacen ili ja negde gresim u zakljucivanju?

Bio je izbačen pre toga, sa razlogom.
U prvom postu ovog topica on i 1Euro imaju i posebnu molbu (da li je neko od nas zaslužio da ga posebno molimo za nešto?) koju on nije ispoštovao. Gledajte to kao da su bili na uslovnoj.

Dva puta je bio izbačen "zauvek" pa opet vraćan, mislim da je šest puta inače bio kažnjavan, koristio se tuđim nickom, otvorio je drugi nick dok je bio kažnjen mesec dana, pljuvao je po forumu i njegovim članovima...Malo li je?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/07/2010 : 10:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Bob Rok

Ne zeleci da biram. Mala nelogicnost.

Jedan od moderatora nije bio siguran da li je bio izbacen doticni ili ne, pa je u konstataciji potvrdio da je. Sad, da li to znaci da su moderatori glasali posle toga, a da je vec on bio izbacen ili ja negde gresim u zakljucivanju?

da, bio je izbacen od strane jednog moderatora koji ga je zaboravio staviti na listu, tako da neki drugi nisu ni znali da je banovan.
Doslo je do rasprave na koliko dugo itd., i tek onda je doslo do glasanja.
I da, iako prozvan da se ukljuci, Markos nije htjeo da se mijesa i kao i uvijek u slicnim situacijama prepustio je odluku moderatorima.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41140 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/07/2010 : 13:57:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Sve OK, Profesor-Inz jeste zadrt kao sto svi znamo ali opet, ne mogu svi biti isti... Ne branim nikog, ali samo kazem da je kap koja je sada prelila casu u najmanju ruku smesna.. On nije poceo crnjak vec se samo nadovezao.... Realno, bezveze... Ali kako hocete...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 07/07/2010 : 14:25:20  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Krivo. Ja se nisam miješao, rekao sam da mi je svejedno. Ali, sad kad vidim koliko ljudi hoće da ga se vrati i zašto, onda sam protiv, jer razlozi koje navodite su katastrofalni. On daje neki pečat ovom forumu? Da, pečat arogancije, bezobraznosti, nekompetentnosti itd itd.

A sto se ne moze staviti moderator na ignore???????????

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 07/07/2010 : 16:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:

Ma daj, zar zaista misliš da meni treba nečija suglasnost ako se nekoga hoću "riješiti zauvijek" i da se trebam skrivati iza moderatora?! Da sam ga ja htio izbaciti zauvijek, izbacio bi ga sam i amen. Kao što sam napravio i prije, uostalom. Ali jednostavno me nije briga, ja sam ga bio stavio na ignore listu i što se mene tiče, gnjavež manje.

Zanimljiva izjava od osobe koja je više nego par puta upadala u profine rasprave sa xy personom kako bi mu još jednom rekla stvari tipa:''ti si jedno smeće od čovjeka, neću te još dugo trpiti... jedna riječ i letiš...'' U pravom nasilničkom maniru.
Što se tiče ''pečata arogancije i bahatosti'' to je tvoja potpuno subjektivna procjena, a samom izjavom priznaješ da ne podnosiš profu. Bože, kakav li ću ja pečat ostavljati na forumu posle prepirki sa moderatorima? Dođavola, možda i ja postanem ''nepodoban''.

Edited by - Mhejl on 07/07/2010 17:00:05
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 07/07/2010 : 23:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl
Dođavola, možda i ja postanem ''nepodoban''.

nemaš šta postajati,kad jesi...tebe pratimo iz dana u dan...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/07/2010 : 23:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

Ma daj, zar zaista misliš da meni treba nečija suglasnost ako se nekoga hoću "riješiti zauvijek" i da se trebam skrivati iza moderatora?! Da sam ga ja htio izbaciti zauvijek, izbacio bi ga sam i amen. Kao što sam napravio i prije, uostalom. Ali jednostavno me nije briga, ja sam ga bio stavio na ignore listu i što se mene tiče, gnjavež manje.

Zanimljiva izjava od osobe koja je više nego par puta upadala u profine rasprave sa xy personom kako bi mu još jednom rekla stvari tipa:''ti si jedno smeće od čovjeka, neću te još dugo trpiti... jedna riječ i letiš...'' U pravom nasilničkom maniru.
Što se tiče ''pečata arogancije i bahatosti'' to je tvoja potpuno subjektivna procjena, a samom izjavom priznaješ da ne podnosiš profu. Bože, kakav li ću ja pečat ostavljati na forumu posle prepirki sa moderatorima? Dođavola, možda i ja postanem ''nepodoban''.

Naravno da je moja subjektivna procjena. S kojom se, rekao bih, slaže ogromna većina forumaša, ali to u ovom slučaju nije bitno. Ja ga nisam izbacio, niti bih ga izbacio zbog onoga, niti me je briga je li izbačen ili nije.

S druge strane, ti si jedan skroz ok dečko, meni si simpatičan, bar na forumu, i to što se ne slažemo oko konkretno ovog pitanja ne znači da si nepodoban. Nije ni profa nepodoban, (bar meni ne), samo mi je naporan i iritantan, ko pijanac u kafani. Jedina zaista nepodobna osoba na ovom forumu je, što se mene tiče, marlowe (plus varalice s aukcija). Sve druge mogu trpjeti, ovako ili onako.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/07/2010 : 23:27:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
A, pardon, i zosko. Di sam njega mogao zaboraviti. Toliko prijetvorne podmukle zloće akumulirane u ljudskom obliku još nisam sreo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21768 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/07/2010 : 23:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:

quote:

quote:

Naravno da je moja subjektivna procjena. S kojom se, rekao bih, slaže ogromna većina forumaša, ali to u ovom slučaju nije bitno. Ja ga nisam izbacio, niti bih ga izbacio zbog onoga, niti me je briga je li izbačen ili nije.

S druge strane, ti si jedan skroz ok dečko, meni si simpatičan, bar na forumu, i to što se ne slažemo oko konkretno ovog pitanja ne znači da si nepodoban. Nije ni profa nepodoban, (bar meni ne), samo mi je naporan i iritantan, ko pijanac u kafani. Jedina zaista nepodobna osoba na ovom forumu je, što se mene tiče, marlowe (plus varalice s aukcija). Sve druge mogu trpjeti, ovako ili onako.

Sad mi jasno zašto izdaješ stripove tipa "Mućaćo" !

Markose,do neba ti hvala!!!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/07/2010 : 23:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

A, pardon, i zosko. Di sam njega mogao zaboraviti. Toliko prijetvorne podmukle zloće akumulirane u ljudskom obliku još nisam sreo.

meni onaj zosko totalno simpatican tip, dobar entertainer...pojma nemam sta je ovdje napravio, moracu jednom da prevrnem po arhivi njegovih postova
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 08/07/2010 : 11:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by anto

quote:

quote:

quote:

Sad mi jasno zašto izdaješ stripove tipa "Mućaćo" !

hahhaha! ti nisi normalan...
Dobro, pretpostavljam da uvijek mogu potražiti profu na nekom drugom forumu...
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/07/2010 : 17:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
na tragu ovog tajnog, poslije razjašnjenog baniranja samo jedna opaska iz mog slucaja... nakon prvih odgoovra izbacen sam s foruma ponovo ali tek nakon kaj su prosla 22/23 sata (skoro cijeli dan) stavlja se opaska za kaznu koja naravno tece od tada a ne od trenutka kad sam izbacen..eto samo da znate cime se moderatori koriste!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41140 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/07/2010 : 18:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Cronose, sada si okarakterisan kao potencijalni ubica... Tako sam i ja bio, samo sto sam ja pretio Pantelicu..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 21/07/2010 : 19:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Cronose, sada si okarakterisan kao potencijalni ubica... Tako sam i ja bio, samo sto sam ja pretio Pantelicu..

Šta je sa njim, jel kažnjen, ne javlja se na mob.telefon, a na fiksni njegova žena mi kaže da otputovao na put
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 21/07/2010 : 19:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/07/2010 : 22:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Vronski bi mogo da dobije batine da postoji,tako da nema razloga da se banuje Cronos jer preti nekom koga nema. Ocigledno je da je to neka majmuncina koja se zajebava ovde i nervira ostale forumase.Stvarno bi bilo krajnje vreme da se majmun isprati preko IP i odstrani zauvek s foruma.

P.S.
Ako ipak postoji ja cu da ga bijem zajedno s Cronosom gde god da se pojavi kretencina.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/07/2010 : 22:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
I jos nesto me interesuje.
Sigurno postoji nacin da neko procita PM. Ako je tacno da je ono pisao u PM onda majmuncinu Vronskog treba izbaciti zauvek
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/07/2010 : 23:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

ma nek nađe ko je priko IP

Ne mogu da verujem da neko ovde moze da laze i laze i nema nikakvih konsekvenci

EDIT: Mada, nije prvi put. Tako je lagao i Seribad pa je odgulio samo mesec dana u zamenu za nekoliko desetina forumasa kojih vise nema ovde

Edited by - Tex Willer on 21/07/2010 23:16:17
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 21/07/2010 : 23:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

To valjda nesto na manhunterovu adresu...
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 21/07/2010 : 23:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
A vronski zaista postoji, pregledavanje IP nece posluziti nicemu...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/07/2010 : 23:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

A vronski zaista postoji

Ako je istina onda je zalosno
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 22/07/2010 : 00:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by lwood

ma nek nađe ko je priko IP

Ne mogu da verujem da neko ovde moze da laze i laze i nema nikakvih konsekvenci

EDIT: Mada, nije prvi put. Tako je lagao i Seribad pa je odgulio samo mesec dana u zamenu za nekoliko desetina forumasa kojih vise nema ovde

Pa ti tekse stvarno zadvljuješ.Baš si me nasmijao!...ajmo ovako,naravno,ako nemaš ništa protiv-obzirom da me pisanjem i stavovima nodoljivo podsjećaš na jedan lik iz filma "Lepa sela..."...Laza je tvoje utjelovljenje.Evo,onako iz milja,zvao bih te Laza u daljnoj komunikaciji,ako se ne ljutiš-jebeš ga,pljunuti si Laza!(ne mislim u negatvnom kontekstu,ako uopće trebam napomenut).
Pa ti opet nekoga "biješ"!Ovoga puta čak i imaginarni lik sa sajta.Koji si ti lik!?...baš si mi raspoložio!
Ja sam lagao???...pa pitaj moderatora koji me je izbacijo da li sam lagao.Stvarno si komedija od "čoveka"!
...Laza..
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/07/2010 : 00:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by dveribad

Pa ti tekse stvarno zadvljuješ.Baš si me nasmijao!

I ti zadivljujes koliki si licemer. Sta bi sa tvojim dokazima o raznoraznim bljuvotinama koje si pisao
Sto se tice forumasa, srecu se ponekad.
Vidis da ima tu i tamo poneko okupljanje
Naravno ako postoje

Opet postajes dosadan(a i bez ikakvih argumenata za gluposti koje si prosipao ovde)i glup tako da me sad vec i mrzi da gubim vreme s tobom
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 22/07/2010 : 00:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Pa ti tekse stvarno zadvljuješ.Baš si me nasmijao!

I ti zadivljujes koliki si licemer. Sta bi sa tvojim dokazima o raznoraznim bljuvotinama koje si pisao
Sto se tice forumasa, srecu se ponekad.
Vidis da ima tu i tamo poneko okupljanje
Naravno ako postoje

Opet postajes dosadan(a i bez ikakvih argumenata za gluposti koje si prosipao ovde)i glup tako da me sad vec i mrzi da gubim vreme s tobom

"Lazo,nemoj da zajebaš"!.....pa razbaco si se sa prijetnjama po čitavom forumu.Sve biješ,a još si na bolovanju!?..pa šta će tek bit kad ozdraviš?
I nemoj tako-prvo tražiš komunikaciju,sada opet ignorisanje.

Sad ozbiljno.Obzirom da vozikam nekakve muzičare na jedno 6 dana po Srbiji,a među gradovima domaćinima je mislim i Niš,pa pomislih-što da se ne vidimo pa da me "istabaš".Al nemoj sad dovest 5 prijatelja,znaš da sam i ja također na bolovanju,ubi me kičma.
Ako se slažeš,pošalji mi nekakav broj da ti se javim,pa udri do mile volje.Ja sam ti ko "laloš",samo opleti Lazo (jedno pripazi da te ne vide ovi iz "socjalnog")!...jebi ga,nemoj zamjerit,ali ja se ne mogu otet dojmu da si ti sasvim ok lik.Recimo da ja o tebi mislim sasvim kontra onog kako ti misliš o meni.
Obično se iz batina rodi ljubav,tko zna?

Edited by - dveribad on 22/07/2010 00:51:30
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 22/07/2010 : 01:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Sad ozbiljno.Obzirom da vozikam nekakve muzičare na jedno 6 dana po Srbiji,a među gradovima domaćinima je mislim i Niš,pa pomislih-što da se ne vidimo pa da me "istabaš".

Kao sto si isao u Banja Luku ili dosao u Leskovac
Dovoljno me nasmejalo kad sam ti video facu na SMG
Bilo bi mi zao da udarim "slepog misa s naocarama"
Stvarno si dosadan vise. Kad pokazes i dokazes da nisi lajao bezveze po forumu (kao sto si mene lazno optuzio da dilujem stripove pa posle tupio "priznaj da si pao na foru") tad mogu ponovo da utrosim neku minutu na takvu likcinu kao sto si ti

Prijatelju, brate, care
Do nekog tvog pametnog posta budi mi dobar, znaci verovatno vise ne gubim vreme na takve kao ti
P.S. Ruke nisam operisao
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000