mislim da 36 epizoda ima 4608 strana. moras to da korigujes, sigurno je bitno za predloske kod preslaganja i uveza. koliko ce da kosta jedna knjiga? ima neki popust? vredi li ovaj od clanarine kluba obozavalaca vc-a i oglasnih povrsina? vredi li pretrpljen pshicki bol sto se u poslednjem mm maksiju prozirne senke prevode kao OPAKE (od ital. OPACO)?
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
mislim da 36 epizoda ima 4608 strana. moras to da korigujes, sigurno je bitno za predloske kod preslaganja i uveza. koliko ce da kosta jedna knjiga? ima neki popust? vredi li ovaj od clanarine kluba obozavalaca vc-a i oglasnih povrsina? vredi li pretrpljen pshicki bol sto se u poslednjem mm maksiju prozirne senke prevode kao OPAKE (od ital. OPACO)?
Ovi stripovi ce se raditi iz ljubavi pa ce i knjige vredeti onoliko koliko nas Tex, Carson i Doca budu voleli u tom trenutku.
Ovi stripovi ce se raditi iz ljubavi pa ce i knjige vredeti onoliko koliko nas Tex, Carson i Doca budu voleli u tom trenutku.
ah, tako. ma s kitom u karsona nema probllema. ljubav ce da prsti na sve strane. time ce to da bude papreno skupo izdanje. glavno da traper keri bude dostupan masama, simpatican muchacho (predbiljezujem se za po 1 primerak odma)
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Petica odlicna. Pretpostavke da ce se serijal upropastiti pojavom vanzemaljaca nemaju osnova, bar za sada. Samo napred, jos jedna odlicna prica o nekom liku iz karavana. Glavna prica mi i nije toliko bitna, ove male ljudske su fenomenalne. Tako da kakva god bude poenta na kraju sto se tice oblaka i vojske, nije ni bitno. Imacemo 12 dobrih epizoda