Author |
Topic |
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1750 Posts
Member since 06/05/2009 |
Posted - 28/03/2010 : 16:36:00
|
quote: Originally posted by Mord
Ima lose otisnutih stranica, ali to je valjda do materijala. Npr., uzmi u ruku integral 3 i pogledaj jednu od prvih stranica, prakticki pola table se ne vidi. Ako ti to ne smeta, onda ne bi trebalo ni sve ostalo sto je spomenuto.
Moje izdanje nema nikakvih falengi! Sva tri integrala su mi u besprijekornom stanju i preporučio bih ih svakome! |
Oj, budi svoj! |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 28/03/2010 : 17:12:56
|
Nagađam da su loše primjerke dobili oni nestpljivi (kao ja) koji su svoje primjerke kupili odmah po izlasku tj. na sajmu knjiga (ponavljam da su tamo svi primjerci koje sam vidio bili zijevajući). Strpljen spašen... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 28/03/2010 : 20:56:39
|
Ja obično od čekanja zijevam |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 28/03/2010 : 21:50:24
|
quote: Originally posted by Bachy
Ima lose otisnutih stranica, ali to je valjda do materijala. Npr., uzmi u ruku integral 3 i pogledaj jednu od prvih stranica, prakticki pola table se ne vidi. Ako ti to ne smeta, onda ne bi trebalo ni sve ostalo sto je spomenuto.
Moje izdanje nema nikakvih falengi! Sva tri integrala su mi u besprijekornom stanju i preporučio bih ih svakome!
Mislim da ovo o cemu ja pricam nema veze s tiskom nego s materijalima koji valjda ni ne postoje u boljem stanju, tako da sumnjam da je u tvom albumu drugacije. |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 29/03/2010 : 12:20:28
|
Korisceni su isti materijali koji su korisceni i u stripoteci. Pre nego sto smo se odlucili za izdanje, raspitali smo se da li postoje bolji. Tada nisu bili dostupni. Sumnjam da su i danas dostupni jer, braca su razvukla originale i sada je tesko to sve skupiti za skeniranje novom tehnologijom. Svaki proof je skeniran u 1200 dpi, tako da je sigurno ostalo sve sto je i na proof kopiji. Nezgodno je sto nisu svi prufovi istog kvaliteta. Neko su ''tvrdji'' neki ''premekani'', kao da je stepen usljemanosti reprokamermana imao presudnu ulogu |
|
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1750 Posts
Posted - 10/04/2010 : 19:51:19
|
Moje izdanje nema nikakvih falengi! Sva tri integrala su mi u besprijekornom stanju i preporučio bih ih svakome!
Mislim da ovo o cemu ja pricam nema veze s tiskom nego s materijalima koji valjda ni ne postoje u boljem stanju, tako da sumnjam da je u tvom albumu drugacije.
Najvjerojatnije nisi imao sreće jer moji albumi su svi ok i sve stranice se lijepo vide... |
Oj, budi svoj! |
|
|
Sekta
Average Member
Bosnia and Herzegovina
768 Posts
Member since 26/11/2009 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 31/05/2010 : 20:30:54
|
Dobro je što bi tada kombinacija Marketprint/Bookglobe obuhvaćala skoro sve redovne epizode. Fino to onda otpočetka pročitam, pa kad Bookglobe izda sve onda opet ispočetka, pa kad Marketprint izda sve opet, a u međuvremenu ću kratiti vrijeme sa...ha sa čim nego sa Blueberryjem |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
vlada035
Junior Member
Serbia
451 Posts
Member since 26/10/2008 |
Posted - 01/06/2010 : 19:33:40
|
quote: Originally posted by Sekta
Hoće li brzo br 4? Bilo bi lijepo da ubrzate Poručnika. Makar na 2 godišnje.
Verovatno oktobra pred sajam knjiga u Bg- tako je bilo sa prva 3 broja |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 27/07/2010 : 14:12:35
|
Marketprintov Bluberi je odličan, tek sam danas kupio trojku ali nikad nije kasno a i sa tehničkom stranom izdanja sam zadovoljan. Dobro, nije kao Darkvudov Tarzan ali taj će se kvalitet izdanja teško skoro ponoviti u zemlji Srbiji! ;) U svakom slučaju nadam se da će Marketprint izgurati sve planirane epizode dobrog-starog poručnika i da četvrti tom možemo očekivati već u oktobru za sajam knjiga. |
|
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1750 Posts
Posted - 27/07/2010 : 20:59:17
|
quote: Originally posted by mladjo
Dobro je što bi tada kombinacija Marketprint/Bookglobe obuhvaćala skoro sve redovne epizode. Fino to onda otpočetka pročitam, pa kad Bookglobe izda sve onda opet ispočetka, pa kad Marketprint izda sve opet, a u međuvremenu ću kratiti vrijeme sa...ha sa čim nego sa Blueberryjem
Tako je mladjo! Pridružujem se! Evo ja baš krenuo opet Bluberryja iz početka! Naravno prve epizode čitam bezbrižno u tvrdom izdanju! |
Oj, budi svoj! |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 27/07/2010 : 23:09:52
|
A šta paše nakon Blueberryja...nego još jedan Blueberry |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Sekta
Average Member
Bosnia and Herzegovina
768 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 28/07/2010 : 15:36:03
|
Dobro je što bi tada kombinacija Marketprint/Bookglobe obuhvaćala skoro sve redovne epizode. Fino to onda otpočetka pročitam, pa kad Bookglobe izda sve onda opet ispočetka, pa kad Marketprint izda sve opet, a u međuvremenu ću kratiti vrijeme sa...ha sa čim nego sa Blueberryjem
Evo samo da dodam da sam i ja počeo da nabavljam Bookglobe Bluberija. Mada mi je Bluberijeva kolekcija šarena, nije to najvažnije. Neke epizode imam u stripoteci, zabavniku, piratima,( mladost i šerif), 6 abuma Dječije N. Marketprint i na kraju Bookglobe. Nastaviću sa kupovinom i Marketprint i Bookgobe izdanja. Nema veze što ih duplam. |
???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ??? |
|
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1750 Posts
Posted - 28/07/2010 : 15:59:53
|
Evo samo da dodam da sam i ja počeo da nabavljam Bookglobe Bluberija. Mada mi je Bluberijeva kolekcija šarena, nije to najvažnije. Neke epizode imam u stripoteci, zabavniku, piratima,( mladost i šerif), 6 abuma Dječije N. Marketprint i na kraju Bookglobe. Nastaviću sa kupovinom i Marketprint i Bookgobe izdanja. Nema veze što ih duplam.
Nisi jedini! |
Oj, budi svoj! |
|
|
The Hammer of Hell
Average Member
Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
Posted - 30/07/2010 : 14:00:17
|
Evo samo da dodam da sam i ja počeo da nabavljam Bookglobe Bluberija. Mada mi je Bluberijeva kolekcija šarena, nije to najvažnije. Neke epizode imam u stripoteci, zabavniku, piratima,( mladost i šerif), 6 abuma Dječije N. Marketprint i na kraju Bookglobe. Nastaviću sa kupovinom i Marketprint i Bookgobe izdanja. Nema veze što ih duplam.
Nisi jedini!
Ima novi termin za to. To više nije dupliranje, nego upgrade. Zašto ne upgradeati staro izdanje sa lošim otiskom, za novo digitalno remasterirano? Totalno legitiman skupljački potez :)
|
www.stripgen.com |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Posted - 31/07/2010 : 08:06:28
|
Bolji user interface, brze se ucitava, search engine poboljsan, povecana rezolucija, meniji nepromenjeni, vecina bagova uklonjena, registracija olaksana, dva strima u povezu sumnjiva na destruktivne viruse, otkriveno prisustvo jednog trojanca, online podrska nikakva...
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 31/07/2010 : 19:44:45
|
nista dok ne bidne u full HD 3D... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 07/08/2010 : 18:19:08
|
quote: Originally posted by cat claw
Mogli bismo uz svaki album davati DivX onog kvaziBluberi filma
divx? zar to jos postoji?
dajte vi radije leoneovu trilogiju na blu-rayu, plus kobrin integral uz svaki sljedeci katin album |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 07/08/2010 : 19:28:40
|
za mene je to DVOlicni ukus, iako leonea u HD imam, kata se pomalo blizi kraju, ali kobru krpam raznim profilima i slicnim pizdarijama kako su samo sredili prva dva, iju! sadrzaj jest najbitniji, ali kad ih ovako gledam, kad se vidi svaka pora, najezim se. no treci najveci, uh, jedva da ima razlike od dvd-a a sniman je daleko najskupljom opremom, ali namjerno "soft". nije mi jasno. |
|
|
Topic |
|