Eve sta vika Google translator: Spremala se izmedju proslosti, sadasnjosti i buducnosti, Magic Brzina bori njegov poslednji boj!
dobar prevod,koji nam kaze da je ovo zadnji broj magicne brzine.
Evo ti i ostatak:
Progonjen aveti prošlosti, pod opsadom hiljada ovih nepriJatelja, preti apokaliptičnu buduc#769;nost, Magic Vind traJe do poslednje bitke, naJteže ikada sa koJima se suočavaJu, koJa Je u pitanju ne samo svoJ život, ali da Je žena koJu voli i njegov naJbolji priJatelj.
i meni je drago da ima kraja. imat kolekciju knjiga to bi bilo super
Slažem se...
Hvala svima zaslužnima za takav rasplet...
Sada ću se vjerojatno okrenuti kompletiranju toga serijala... u jednom trenutku sam pomislio kako sam napravio pogrešku što sam uopće krenuo sa MV... nemojte me pogrešno shvatiti strip mi se sviđa kao takav - serijal - (iako su albumi više my cup of tea) , ali nikako mi se nije sviđala ideja o još jednom Zagoru ili Texu koji nema kraja. Sa Zagorom sam krenuo njega ću izgurati (ponajviše jer sam up to date sa extra i redovnom serijom, inače bi i on išao na aukcije) ali što se tiče tih "vječnih" junaka, ja tu stajem.
http://www.sergiobonellieditore.it/news/1frameset_news.html i saga o magicnom se zavrsava....sutra u italiji izlazi poslednji 130 broj regularne serije i jos samo ce izaci specijalac na 212 strana...specijalac koji ce nas provesti kroz sve dogadjaje rukom poa..tacnije kroz njegovu pisacu masinu...zavrsetak jedne divne price i serijala....
Nadam se da će LB posle regularnih 130 epizoda izdati i ovaj specijal i time zaokružiti jedan od najboljih serijala iz Bonelija. MV je zaslužio to,ai mi fanovi
nisam dobro skontao , ja kontao da poslije broja 130 ima i 131 i da je to zadnji , a u stvari saga se zavrsava sa 130 brojem i specijalom , bas me interesuje kako sve ovo zavrsava :) , docekase i stripofili taj dan kada jedan od vise brojeva serijal zavrsava odnosno dodje kraj tome lijepom druzenju :)
nisam koji je taj gdje izlazi u grad ne poznam ga o cemu je serijal , a ja sam ti bonelli tip sada kontam da nabavim koju fibricu da vidim malo i tu kvalitetu
nisam koji je taj gdje izlazi u grad ne poznam ga o cemu je serijal , a ja sam ti bonelli tip
Riječ je o stripu od 300 brojeva koji je izlazio od 1977. do 2004. godine. Scenarist i crtač svih epizoda je jedan vrlo daroviti Kanađanin po imenu Dave Sim. Inače, Cerebus je isprve bio parodija na Conana, da bi kasnije postao vrlo osobna autorova priča o svemu i svačemu. Odličan jedan naslov.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins