forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Beli Put PRESS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 136

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 27/07/2010 : 16:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 2

Da li se odustalo od edicije "Klasici stripa" i mogu li da se nadam Rip Kirbiju?

mozda da razmislis o Fibri i da pitas Markosa kad ce on to izdati?
kod njega izdanja izlaze kao na traci i mislim da ce on to puno prije izdati...
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 01/08/2010 : 18:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
Klub čitalaca Beli Put (od 2.08.2010.) se nalazi na adresi Kondina 16.

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1365 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 02/08/2010 : 15:56:52  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
quote:

A znam, jbg, i sam se čudim da mi je ovoliko trebalo da kupim Torgala ali znaš kako je, žena, malo dete, kućni budžet...
;)

Slican problem, sto se tice knjige 4 Torgal, samo sto moja zena ima alergiju na ostale stripove, a Torgala obozava, pa ja iz inata necu da ga kupim ha! salim se, uskoro ce biti kupljen (zeni za rodjendam)
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 03/08/2010 : 19:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
Ljudu dajte nam PROPOVEDNIKA!!!
Kad mislite izbaciti nastavke ovog ludog stripa?
Dajte bilo kakvu informaciju,šta se čeka,di je zapelo?
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 03/08/2010 : 23:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
Dragi prijatelji,

Pozivamo vas da posetite Klub čitalaca Beli Put na novoj adresi:
KONDINA 16!

Očekuju vas brojna prijatna iznenađenja!

Vidimo se u Kondinoj 16!
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 03/08/2010 : 23:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beli Put PRESS

Dra

Očekuju vas brojna prijatna iznenađenja!

popusti ili nova izdanja? prvo me ne zanima a o potonjem mozemo diskutovati

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 04/08/2010 : 00:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
Mogu se iznenaditi jedino s novim izdanjima.
Popusti nam ne trebaju jer imamo sve što je dosad izišlo.

Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 04/08/2010 : 09:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Knjige Kurta Vonegata je genijalan potez Belog puta i što se mene tiče ne moraju nijedan strip da izdaju do kraja godine, ovo mi je dovoljno!
;))
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 04/08/2010 : 12:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Cut!

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

HarryBlock
New Member

160 Posts

Member since 21/04/2006

Posted - 04/08/2010 : 23:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send HarryBlock a Private Message  Reply with Quote
quote:

Knjige Kurta Vonegata je genijalan potez Belog puta i što se mene tiče ne moraju nijedan strip da izdaju do kraja godine, ovo mi je dovoljno!
;))

Naravno da ti je dovoljno, ti ionako imas sva izdanja Mirabilisa.

... Sveti Sava nego ko drugi bre! Kad sam upoznao coveka, imao sam religiozne vizije majku ti jebem! Halucinirao sam ko da sam pio nitro farbu. ("Velja Ilic" - Nikad Izvini)
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/08/2010 : 09:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ja bih također radije Propovednika. Kurta sam čitao iz knjižnice...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 05/08/2010 : 11:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Ja bih također radije Propovednika. Kurta sam čitao iz knjižnice...

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 07/08/2010 : 03:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Gledam Konana na internetu,i jednostavno sam odusevljen kvalitetom i izgledom.A onda se setim da je Beli Put objavio samo 2 knjige i muka mi je.
Da li su ono stvarno toliko nesposobni ili ih taj strip uopste ne interesuje,ali red bi bio da neko bolji od njih otkupi prava za Torgala i Konana ,neko ozbiljan i karakteran.
i sto rece neko vec,boli njih za Konana ono zive od knjiga i tih stvari.Nisu ga trebali ni pocinjati.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 07/08/2010 : 13:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Belom putu je objavljivanje knjiga primat a stripovi su im uzgredni posao, takva im je politika kuće.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 07/08/2010 : 23:44:55  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:

Belom putu je objavljivanje knjiga primat a stripovi su im uzgredni posao, takva im je politika kuće.

a ovo je forum posvecen stripovima, onako uzgred

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/08/2010 : 11:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
@BP press
Imam Nadzirače u mekom povezu, neotvarane; sa obzirom da mi je strip jedan od naj naj,voleo bih da ga imam u tvrdom povezu.
Znam da ga nema kod Vas na lageru osim nekih oštećenih.
Moje pitanje je :
Da li imate neki manje oštećen primerak (nisam perfekcionista po pitanju očuvanosti) ili vam se pojavio na lageru neki HC primerak - voleo bih da zamenim ovaj moj primerak, koji je zaista neotvaran uz doplatu koju Vi kažete !

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 09/08/2010 : 12:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:

;))

Hvala, drago nam je da vam se dopadaju Vonegatove knjige.

Naravno, biće i stripova!
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 09/08/2010 : 12:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:

To svakako nije naša izdavačka politika. Stripovi i grafičke novele su nam veoma važni, o čemu svedoče brojni fakti: broj strip izdanja, izbor, njihov kvalitet, kao i naša namera da i ubuduće objavljujemo nabolja dela devete umetnosti.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 09/08/2010 : 12:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

@BP press
Imam Nadzirače u mekom povezu, neotvarane; sa obzirom da mi je strip jedan od naj naj,voleo bih da ga imam u tvrdom povezu.
Znam da ga nema kod Vas na lageru osim nekih oštećenih.
Moje pitanje je :
Da li imate neki manje oštećen primerak (nisam perfekcionista po pitanju očuvanosti) ili vam se pojavio na lageru neki HC primerak - voleo bih da zamenim ovaj moj primerak, koji je zaista neotvaran uz doplatu koju Vi kažete !

To je pomalo komplikovana operacija. Pokušaćemo da vam izađemo u susret. Svratite do Kluba čitalaca, Kondina 16 i videćemo da li možemo nešto da uradimo.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 09/08/2010 : 13:32:04  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
jel ima kakvih naznaka za koje novo izdanje ?

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 10/08/2010 : 11:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
@ BELI PUT PRESS
Kupio u HN na sajmu "100 Metaka: Izgubljena Sutrasnjica"... pitam ekipu na standu (Peca), da li mogu da dam broj kartice da mi se upise ta kupovina, on o tome ne zna nista. Sada bih volio ipak da upisem tu julsku kupovinu kako bih ostvario svoj avgustovski popust (xtra 10% nije za baciti) jer dolazim u BG u nedelju i naravno posjecujem novi klub citalaca. Kako da to odradimo?

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!

Edited by - Ace of Spades on 10/08/2010 11:46:19
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 10/08/2010 : 12:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

Ima naznaka, radimo na Gastonu, Sendmenu, Ligi izuzetnih džentlmena, Betmenu II... Biće odličnih stripova.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 10/08/2010 : 12:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ace of Spades

@ BELI PUT PRESS
Kupio u HN na sajmu "100 Metaka: Izgubljena Sutrasnjica"... pitam ekipu na standu (Peca), da li mogu da dam broj kartice da mi se upise ta kupovina, on o tome ne zna nista. Sada bih volio ipak da upisem tu julsku kupovinu kako bih ostvario svoj avgustovski popust (xtra 10% nije za baciti) jer dolazim u BG u nedelju i naravno posjecujem novi klub citalaca. Kako da to odradimo?

Naravno, neće biti problema u vezi s tim. Samo u Klubu reci Slavici ili Tanji da si kupio knjigu u H. Novom.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 10/08/2010 : 14:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ima naznaka, radimo na Gastonu, Sendmenu, Ligi izuzetnih džentlmena, Betmenu II... Biće odličnih stripova.

OĆEMO PRIČERA!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 10/08/2010 : 18:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

super...hvala na odgovoru...jedva čekam vaša nova izdanja..

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page
Page: of 136 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000