forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Willer
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 360

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 15/08/2010 : 00:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
Da predstavim dve nove Libellus knjige

Nemoj da neko "quotuje" ili "balavi" nad naslovnicama, najozbiljnije... da ne upropastimo topik.
Poželjni komentari nakon isčitanih knjiga, teller je već pričao o "Uroti"...

Libellus
Tex Willer Biblioteka - Knjiga 33 - Sasquatch

Scenario: Nolitta
Crtež: Nicolo

266 stranice

Knjiga obuhvata originalne brojeve 220 - 223
Tri naslovnice unutra (221 Šuma totema, 222 Čovjek i zvijer, 223 Sasquatch)

Libellus
Tex Willer Biblioteka - Knjiga 34 - Urota

Scenario: Claudio Nizzi
Crtež: Claudio Villa

378 stranica

Knjiga obuhvata originalne brojeve 351 - 353
Tri naslovnice unutra (351 Urota, 352 Alcatraz, 353 Zatočenik s "Albatrosa")

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 15/08/2010 : 20:27:34  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
je,teller je več pričao sve najbolje o Uroti, uz Kanadske pobunjenike i Lov na čovjeka meni daleko
najbolji Tex Libellus do sada...naslovnica, priča, crtež, sve razvaljuje...odličan izbor Libellusa, nadam se
još kojoj "preskočenoj" epizodi...ko mi vjeruje nek uzmr pod obavezno, a ko mi ne vjeruje nek uzme pa se
uvijeri, da ne laže i da imam ukus.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 16/08/2010 : 11:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

je,teller je več pričao sve najbolje o Uroti, uz Kanadske pobunjenike i Lov na čovjeka meni daleko
najbolji Tex Libellus do sada...naslovnica, priča, crtež, sve razvaljuje...odličan izbor Libellusa, nadam se
još kojoj "preskočenoj" epizodi...ko mi vjeruje nek uzmr pod obavezno, a ko mi ne vjeruje nek uzme pa se
uvijeri, da ne laže i da imam ukus.

Čitao Urotu, sve +5, pohvala za ukus
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30948 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 17/08/2010 : 11:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Urota super priča!!!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7113 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 18/08/2010 : 01:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

najlosija tura definitivno. preskok.
zato je sljedeca s 23. i 24. brojem odlicna (1, 23, 24, mozda i 25?)
joj boselli-frisenda, kad ce vise...
i to je to. onda jednom godisnje, ako bude bonellija

Ja sam prestao kupovati gigante jos prije nekog vremena, ali bome cekam tog Frisendinog! Na UBC-iju je dobio 100%, a nekoliko stranica crteza sto sam vidio izgledaju stvarno nevjerovatno i to jos na A4

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 21/08/2010 : 12:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message  Reply with Quote
Sasquatch izgleda ko neka Zagorova priča, što i ne čudi s obzirom da je Nolitta autor.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 21/08/2010 : 17:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel

Sasquatch izgleda ko neka Zagorova priča, što i ne čudi s obzirom da je Nolitta autor.

Nisam ju čitao, ali čini se napetom, baš me zanima kakva je...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 22/08/2010 : 08:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
dobra je Sasqatch priča, nije loša, samo taj Nicoln mi nije nešto kao crtač, da je bar crtao Gallepini, iako su ta dva jako
slična po crtežu, Gallepini je bolji daleko...al je zato Villina Urota biser, znam da se ponavljam ali šta mogu kad me oduševila priča(a pogotovo crtež).

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30948 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 22/08/2010 : 20:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
meni je Nicolo baš ok , i sve priče koje je crtao redovito su super!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 22/08/2010 : 22:44:02  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

dobra je Sasqatch priča, nije loša, samo taj Nicoln mi nije nešto kao crtač, da je bar crtao Gallepini, iako su ta dva jako
slična po crtežu, Gallepini je bolji daleko...al je zato Villina Urota biser, znam da se ponavljam ali šta mogu kad me oduševila priča(a pogotovo crtež).

Villa je Bonellijeva "desetka", bomba od crtača...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 22/08/2010 : 22:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

najlosija tura definitivno. preskok.
zato je sljedeca s 23. i 24. brojem odlicna (1, 23, 24, mozda i 25?)
joj boselli-frisenda, kad ce vise...
i to je to. onda jednom godisnje, ako bude bonellija

Ja sam prestao kupovati gigante jos prije nekog vremena, ali bome cekam tog Frisendinog! Na UBC-iju je dobio 100%, a nekoliko stranica crteza sto sam vidio izgledaju stvarno nevjerovatno i to jos na A4

frisenda je uistinu nevjerojatan... ako Villi damo desetku, frisenda nije s ovog svijeta...
i ovaj 24, na Kubi, obecava...
zapravo, vrlo malo giganata vrijedi, ali oni koji vrijede, zbilja vrijede...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 22/08/2010 : 22:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

evo, jos cemo se poceti poklapati... saskvac je vrlo dobar, ali ni ja ne podnosim nicola... zeljku veli on je najjaci od stare garde, a ne podnosi fusca! lud co'ek!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 24/08/2010 : 10:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Frisenda je the best u Bonelliju i to je uspeo sa sledecim epizodama: Hoganova Neman, Crni zastor (za sada the best crtez) i Patagonija (uspeo sam da virnem par puta, kraj stripa je potpuno ludilo). Nabolje je to sto sa Bosellijem radi na novom serijalu od dva broja .
A malo da kazem i nesto o ovom zednjem Kubanskom gigantu. Jaka stvar je to sto je Tex u solo akciji (Nollitin recept iz starih dobrih dana) + Montales. Strip izgleda prepun akcije i dinamike, veliki u svakom pogledu . Ono sto me plasi jeste cinjenica da je Boselli iz nekog jebenog razloga postao politicki korektan i da je smeksao u odnosu na predhodne radove. Jbg. takav utisak sam stekao posle Crvenih vukova.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 24/08/2010 : 10:27:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
evo, jos cemo se poceti poklapati... saskvac je vrlo dobar, ali ni ja ne podnosim nicola... zeljku veli on je najjaci od stare garde, a ne podnosi fusca! lud co'ek!

Taj nesretni Nicolo je na ivici izdrzljivosti i tako osciluje od broja do broja. Crtac bez ijednog bisera u karijeri. Ovo navodim jer je tu se upravo razlikuje od Letterija, koji je za zivota nacrtao nekoliko bisera, a onda brzo utonuo u crtacko nistavilo.
A Fusco, ne znam sta bi coveku. Po meni fantastican rad na pocetku gde je u jednom trenutku nadjebao i Ticcija, dok mi vremenom postaje nekako sve... gadniji. I da zaokruzim sa Ticcijem, jedini crtac koji je vremenom sve bolji. Ovo u Slobodnoj Dalmaciji i Ludensu je daleko bolje od Libellusa. Sad, napravio bih izuzatak sa dve price: Kameni most i Karavan nade, de mi se cini da je bio isto odlican, al zaborav radi svoje, sta ces.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 25/08/2010 : 16:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Ne znam jel se diskutovalo o tome ranije, al ove zadnje Gigante je prevela Tamara Plisko , sto je uzasavajuce. Sta bi sa master Dokom?
Go to Top of Page

Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts

Member since 03/11/2004

Posted - 27/08/2010 : 22:10:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Stari borac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Stvar ukusa... Nicolo mi se baš sviđao (ne koliko i Letteri)u tim brojevima između 100 i 200: Velika intriga, Uragan, Kanjon izgubljenih, Pakao u Robber Cityju... Stari Fusco mi se je isto sviđao, više nego noviji, što vrijedi i za Ticcija. Dok novijeg Fusca mogu, novijeg Ticcija baš nekako ne mogu probaviti.
Kod svih su mi, naravno, smetali neki detalji: nabran donji dio Carsonove i Tigerove košulje kod Nocoloa (ali mi je Tex bio fora sa nokoloovskim džepovima), kod Fusca preveliki šeširi...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/08/2010 : 20:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

25. kolovoz 2010
Tags: News
Izravno iz Italije, smo primili važne i aktualne vijesti Texianas poslan od strane naših redovna dopisnik Carlo Monni i da ćemo žuriti da se zna da našim čitateljima:

Vjerujem da je sada je opet vrijeme za blog za portugalski Tex, novo izvješće o stanju proizvodnje priča Texa u Italiji u tijeku, temelji se na informacijama koje mi danas, tako da samo naprijed razgovoru za svaku priču u proizvodnji, grupirajući ih pisaca:

Mauro Boselli

Stefano Andreucci
Nepoznati naslov
Redovni serija - 220 stranica
Vjerojatan datum objave: 2012
Status: Scenarij u tijeku, crteži u tijeku
Argument: Nadam se da ću znati više o ovoj priči, čak kad sam pored putovanje Narnije Fumetto festivala. Ja zaključiti da Andreucci je počeo vući ovu priču, jer već postoje glasine da je završio dugu povijest Dampyr (također napisao Boselli), koji je provodio. Argument za ovu priču, ne znam ništa ...

Bruno Brindisi
Nepoznati naslov
Objavljivanje i brojeve stranica nepoznato
Vjerojatan datum objave: 2011
Status: skripta u tijeku; crtežima vjerojatno oko 90-100 stranica. procijenjeno vrijeme dovršenja: krajem 2010, početkom 2011
Argument: Ne znamo ništa o ovoj priči, osim činjenice da ćete vidjeti prisutnost četiriju pards. Oni su mnogo nagađanja o objavljivanju ove priče, pa čak i oko iste veličine, ali trenutno nisam u mogućnosti potvrditi niti demantirati glasine da kruže okolo.

Fabio Civitelli
"La del Cavalcata mrtvih"(radni naslov)
Texon - 224 pages
Vjerojatan datum objave: 2012.
Status: skripta u pripremi, dizajnu oko 102 stranica. procijenjeno vrijeme dovršenja: kasno proljeće 2011
Argument: prokletstvo ... misteriozni bezglav duh provodi strašnu osvetu protiv onih koji su ubijeni prije dvadeset godina. Tex i njegovi pards, uz pomoć El Morisco pokušati zaustaviti ga pod svaku cijenu.

Giacomo Danubio
"La citt#224; del diavolo"(radni naslov)
Almanacco del West - 110 stranica
Vjerojatan datum objave: siječanj 2012
Status: završeni original, završio crteža
Argument: priča koja se vidi ne samo prisutnost četiriju pards, ali i uključivanje Indijanaca.

Giacomo Danubio
Nepoznati naslov
Vjerojatan datum objave: 2013
Argument: Nema vijesti o njoj.

Angel Fernandez
"Aljaska" (radni naslov)
Maxi Tex - 332 pages
Vjerojatan datum objave: listopad 2012
Argument: prilično inspiriran nastavak povijesne pustolovine pod nazivom "Nei del Nord Ovest teritorijalna"(u Brazilu - Tex Godišnji broj 4"Wild Land"). Vjerojatno je povratak nekih od Texa (koji će biti popraćen na ovu avanturu po Kit Carson) kao u Brandon i Jim Jean Gros, i gotovo sigurno Kathy zore.

Pasquale Frisenda
Nepoznati naslov
Status: skripta u pripremi, dizajnu oko 80 stranica, Predviđa se da će biti dovršen u travnja 2011
Argument: više ili manje klasičnih vesterna s Tex i Carson (barem za sada).

Ernesto Garcia Seijas
Nepoznati naslov
Redovni serija - 330 pages
Status: skripta u pripremi, crteži pred kraj drugog albuma. Očekivano vrijeme završetka: proljeće 2011
Argument: klasični western avanturu.

Yannis Ginosatis
"Il ritorno di Laredo"(radni naslov)
Redovni serija - 330 pages
Vjerojatan datum objave: od ožujka 2011
Status: skripte na manje od 20 stranica iz kraja povijesti, dizajna oko 280-290 stranica. procijenjeno vrijeme dovršenja: kasno ljeto, ranu jesen 2010
Argument: da se povijest donosi povratak Laredo i zasigurno Apaches.

Carlos Gomez
Nepoznati naslov
Vjerojatan datum objave: 2013?
Status: skripta u pripremi, dizajnu oko 20 stranica
Scenarist: Povijest zapadne postavljanje. Za niz razloga da sam ja još ne mogu otkriti, je u odnosu na veličinu povijesti, je sudbina to, ništa više ne mogu otkriti za sada.

Leomacs
"Mondego"(radni naslov)
Redovni serija - 254 pages
Status: skripta u tijeku; crtežima valjda oko 200 stranica. procijenjeno vrijeme dovršenja: vrlo drugi Leomacs, krajem 2010, kao drugi Boselli, samo u proljeće 2011
Argument: klasični western avanturu, koja ima za središnju temu željeznice, a čiji okoliš, luksuzan i vrlo slična onoj u vagon leoniano o "Bilo jednom na Zapadu", meksički Sumrak groblju, gdje se nalazi određena ... Xavier Mondego!

Corrado Mastantuono
Nepoznati naslov
Vjerojatan datum objave: studeni / prosinac 2010
Status: Završen original i crteži
Argument: klasični western koja ima za protagoniste hrpa justicieiros Jugozapad, avanturu glbonelliana prije u gradu korumpirane i da mora biti "čista"!

Allesandro Piccinelli
Nepoznati naslov
Redovni serija - 296 pages
Vjerojatan datum objave: krajem 2011 ili početkom 2012
Status: skripta u pripremi, dizajnu oko 200 stranica. Očekivano vrijeme završetka: travanj / svibanj 2011
Argument: klasični western priča koja je prisutnost svih četiriju pards.

Giovanni Ticci
"Ja demoni del Nord"
Redovni serija - 110 stranica
Objava Datum: listopad 2010 (Tex br 600)
Argument: povijest tajanstvene mogućnosti, postavite u Kanadi, s četiri pards i uz sudjelovanje Jim Brandon. Protivnici će biti misteriozni lik indijskog plemena antropófogos ...

Marco Torricelli
"L'uomo senza back"(radni naslov)
Vjerojatan datum objave: siječanj 2011
Argument: priča jako zauzet, postavljena u preriji grad i kišovito, koja razvija vrsta trilera policajac. U stvari, između svađa u salonu, kauboja i uhićenja sljedbenika i dolazak Modoc Indijanaca, tajanstveni lik pojavljuje i nestaje u sred noći, počinio niz ubojstava koja ciljne skupine kauboja ... Zašto? To je do Tex i Carson ga je pronaći i vratiti pravdu!

Andrea Venturi
Nepoznati naslov
Status: skripta u pripremi, dizajnu oko 70 stranica. procijenjeno vrijeme dovršenja: lipanj 2012
Priču: epsku priču kamp prikolica i pionira putuju prema zapadu!

Claudio Villa
"Eagle Pass"
Texon - 224 pages
Vjerojatan datum objave: neizvjesna (očekuje se da će u 2013)
Status: obustavljen skripte na stranici 110; crteži zaglavi godinama na stranici 94
Argument: pobjeći iz zatvora u Tucsonu i duge potjere karakterizira slijed zasjeda i pucnjava ...

Tito Faraci

Giovanni Bruzzo
Nepoznati naslov
Status: skripta u pripremi, dizajnu oko 50 stranica
Argument: avantura koja je kazalište graničnom području između Teksasa i Meksika. U temelju, intrigom s nekim konotacijama stilu policije. Tex je uz nepromjenjivi Carson. Sve u svemu, plan texiano klasik.

Cestaro Brothers
"Diluvio di Piombo"(radni naslov)
Status: skripta u pripremi, dizajnu oko 200 stranica. procijenjeno vrijeme dovršenja: Jesen, 2010
Argument: Ambijent obično zapadne i da će imati kao antagonisti, sirovo nos, izbjeglice u mjestima među klasika, stari Pueblo napušteni, kao toliko do sada vidjeli u Teksas

Giacomo Danubio
"Medicine Show"
Vjerojatan datum objave: od 2013
Priču: Ova priča će vidjeti Tex solo, vrti oko trgovačkog putnika za čudo droge.

Pasquale Del Vecchio
Nepoznati naslov
Vjerojatni datum objave: u 2011 ili 2012
Status: skripta u pripremi, dizajnu oko 110 stranica. procijenjeno vrijeme dovršenja: svibanj 2011
Argument: Nema dostupnih informacija o argument za ovu priču.

Roberto Diso
"La Belva umana"
Maxi Tex - 328 pages
Objava Datum: listopad 2010
Argument: Tex i Carson bogatu povijest flashbackova (koji se ne odnose na prošlost Tex) i postaviti u velikom dijelu, na Karibima.

Corrado Mastantuono
Nepoznati naslov
Vjerojatni datum objave: u 2012 ili 2013
Status: original i crteža u tijeku
Argument: Ništa još nije očitovao o ovoj priči.

Mario Milano
Nepoznati naslov
Vjerojatan datum objave: 2013?
Argument: Ništa još nije očitovao o ovoj priči ... osim ako ime dizajner: ni tvrdnju ni destinaciji povijesti (iako je to opravdano može isključiti Texon), kao ni broj stranica. Za moj dio ja sumnjate da zloglasne povijesti s possaser Tex i Tiger Jack, ali je samo intuicije. Napomena: Čuo sam da je Mario Milano je natrag u Tex i priču o svom prijatelju Tita Faraci u vrlo casual i gospođice pa obično potvrde, a zatim zatražiti unaprijed se ispričavamo za bilo kakve netočnosti ili pogreške. Ako je vijest točna, ja nisam, dakle u poziciji da kažu da je ovo trajnog povratka ili povrat sporadično. U svakom slučaju, pogotovo u prvom, moram zaključiti da je Sergio Bonelli ga je oprošteno, svoje iznenadne otpadanje od prije četiri godine.

Alessandro Nespolino
"Shooting incrociato"
Status: skripta u pripremi, dizajnu oko 70 stranica. procijenjeno vrijeme dovršenja: Ljeto / Jesen 2011
Argument: priča smještena u šumama u Coloradu, s vrstom potjera koje uključuju Tex, Carson, konjicu i Utes Indis.

Miguel Angel Repetto
"La legge di Starkey"
Maxi Tex - 332 pages
Vjerojatan datum objave: listopad 2011
Status: završeni original, crteži oko 200 stranica (Bonelli procjenjuju tekst.) procijenjeno vrijeme dovršenja: prosinac 2010
Argument: Šerif oštre metode Starkey, dominira grad. Tex tla.

Orest Suarez
Nepoznati naslov
Vjerojatan datum objave: 2013
Status: završeni original, crteži oko 100 stranica. procijenjeno vrijeme dovršenja: Ljeto / Jesen 2010
Argument: Nema dostupnih informacija o skriptu i scenarij za ovu priču.

Gianfranco Manfredi

Carlos Gomez
"Pista di krvi"
Texon - 224 pages
Vjerojatan datum objave: lipanj 2011
Scenarist: Povijest zapadne postavljanje. Među protivnici Texa i njegova pards, velečasni i pseudo out-of-zakon tipa osamljeni Billy Kid, kojega Rangers će potjerati. Manfredi, govoreći o parceli, rekao je: Tex i Carson su na tragu psihopatskih ubojica koji je pobjegao iz Teksasa, ubijanje drugog Ranger, a zatim pobjegao u Oregonu. Međutim uz Oregon Trail, imaju dužnost pomagati i prateće karavana "žena putem pošte" i smatraju da je njihova povijest je isprepletena s killer traže.

Giovanni Ticci
Nepoznati naslov
Vjerojatan datum objave: Jesen 2011 ili 2012
Status: skripta u pripremi, dizajnu oko 130 stranica. procijenjeno vrijeme dovršenja: listopad 2010
Argument: To je vrlo intenzivna priču, u dva albuma, smještena u južnom Texasu u blizini meksičke granice, gdje Tex ode, zajedno sa Carsona u borbi protiv zlikovaca tri odjednom: bivši časnik Vojske U. S. koji su počinili napade u jedna kompanija vojnika pusta, meksički bandit, koji ruši potpuno luda sa svime što on vidi i, konačno, osnivač grad utočište za kriminalce iskorištavaju odmetnika u bijegu u Meksiko kroz pustinju, da ih prinesu za vodu i odredbe u zamjenu za postotak krađa. Ukratko, je povratak Tex herojske borbe "sama protiv svih", iako je to ne samo zato što je uz njegov prijatelj Carson.

Claudio Nizzi

Rossano Rossi
"Intrigue militare"(radni naslov)
Vjerojatan datum objave: siječanj / veljača 2011
Status: završeni original, crteži oko 200 stranica. procijenjeno vrijeme dovršenja: listopad 2010
Argument: priča smještena u New Mexico. Radnja u ime prometom oružja, između protagonista je general Davis, veliki prijatelj Tex Također, u ovom slučaju dva Rangeri su se pozvali na Davis koji će vam pomoći riješiti zamršene situacije, ali u Albuquerque, mjestu tajni sastanak s dvojicom Davis pards, opće ne predstaviti, on doslovno nestao. Tex i Carson ostaviti u svojoj probuditi ...

Lucio Filippucci
"Inferno bianco"(radni naslov)
Status: završeni original, crteži oko 130 stranica. procijenjeno vrijeme dovršenja: kasno proljeće 2011
Argument: avantura smještena u prekrasnom krajolik od Rockies, u snijeg od mosntes San Juan, Colorado. Među sporednim ulogama, Indijanci Ute.

Ernesto Garcia Seijas
"Ja quattro giustizieri"
Texon - 224 pages
Vjerojatan datum objave: nepoznato
Argument: četiri pards će biti uključen u priču u zapadnom dijelu četiri Justiciero kao naslov sugerira? Još neke se čini da je prisutnost jednog ili više fer djevojaka (i možda malo nošen), bez obzira na jedanaest stranica redizajniran po Seijas!

Pasquale Ruju

Alfonso Font
Nepoznati naslov
Status: skripta u pripremi, dizajnu oko 60 stranica. procijenjeno vrijeme dovršenja: 2012
Argument: nema podataka, osim da se priča razvija usred Apaches će djelovati gdje Tex i Carson.

Jose Ortiz
Nepoznati naslov
Vjerojatan datum objave: 2012?
Argument: Nema vijesti na ovu priču.

Antonio Segura

Jose Ortiz
Nepoznati naslov
Maxi Tex - 330 pages
Vjerojatan datum objave: 2011 ili 2012
Argument: Nema dostupnih informacija o argument i original ove priče.

Neka nam sada uzeti zaliha što budućnost drži. Bez uzimanja u obzir tri priče bit će objavljena kasnije ove godine (brojevi 600/602 i Maxi) i Texon Ernesto Garcia Seijas, od 2011 nas očekuju ništa manje od 31 priče koje su u različitim fazama proizvodnje, od kojih 15 Boselli, 9 Faraci, dva Nizzi, Ruju i Manfredi i jedan od Segura.

Boselli potvrđuje pisac iznos glavnice, Faraci Ruju ga slijedi i je dovoljno privlačan kao dobro. Sobra Manfredi i Nizzi je još uvijek gori u posljednjih nekoliko kola.

Dizajneri koji potpišu svoj prvi (u nekim slučajevima i samo) priča se 5 (Torricelli, Ginosatis, Gomez, Fernandez i Nespolino). Tri su "povratnici" (Brindisi, Andreucci i Milano).

Teme i lokacije od priča u rasponu od klasične zapadne avanture u dalekom sjeveru, kroz Meksiko, uz nekoliko forays u horora i fantastike.

Na kraju mislim da se može govoriti o "renesanse" texiano, što ti reći?

Carlo Monni tekst (preveo i adaptirao José Carlos Francisco)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 28/08/2010 : 20:35:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

Ne znam jel se diskutovalo o tome ranije, al ove zadnje Gigante je prevela Tamara Plisko , sto je uzasavajuce. Sta bi sa master Dokom?

znao sam da je losa tura, ali nisam znao da je opet toliko losa.
tim bolje, jer nista od nje ne kupujem.
pa mogao je dati bar onoj garberovoj, tamara je dno dna.
dok je naravno turboopterecen texovima i ostalim u LB.

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/08/2010 : 22:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

znao sam da je losa tura, ali nisam znao da je opet toliko losa.
tim bolje, jer nista od nje ne kupujem.

Ja uzeo Zemlju bezakonja. Strip mozda i nije losh, al ne mogu da svarim izraze tipa frajeru i ovaj nakazni prevod pa sam batalio citanje. Nece valja ova da nam prevodi Patagoniju, jadi?
Jel ima ovde neko da zna Bernarda, da poprica sa covekom oko ovoga?

Edited by - kasper on 28/08/2010 22:45:10
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/08/2010 : 23:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Mauro Boselli

Stefano Andreucci
Bruno Brindisi
Fabio Civitelli
Giacomo Danubio
Angel Fernandez
Pasquale Frisenda
Ernesto Garcia Seijas
Yannis Ginosatis
Carlos Gomez
Leomacs
Corrado Mastantuono
Allesandro Piccinelli
Giovanni Ticci
Marco Torricelli
Andrea Venturi
Claudio Villa

. Posebno raduje Civitelijev gigant.

Tito Faraci

Giovanni Bruzzo
Cestaro Brothers
Giacomo Danubio
Pasquale Del Vecchio
Roberto Diso
Corrado Mastantuono
Mario Milano
Alessandro Nespolino
Miguel Angel Repetto
Orest Suarez

Ocekujem jednostavne i citljive brojeve

Gianfranco Manfredi

Carlos Gomez
Giovanni Ticci

Nadam se Manfredi nece biti dosadan kao u onom maxiju.

Claudio Nizzi

Rossano Rossi
Lucio Filippucci
Ernesto Garcia Seijas

Crno . Satana i dalje jase, al joj je moc ogranicena.

Pasquale Ruju

Alfonso Font
Jose Ortiz

Naravno, sve nas treba da uplasi Ruju. Makar nas koji smo citali njegove DD. Al, ajd bicu optimista pa ce za njega vaziti isto ko i za Faracija. Moj blagi optimizam zasnovan je na prvim procitanim brojevima Damiana.

Antonio Segura
Jose Ortiz

Moz bidne dobro, moz bidne ne dobro.

Edited by - kasper on 28/08/2010 23:29:03
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 28/08/2010 : 23:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Ruđu jaše sa Fontom i Ortizom

Odličan skup crtača za naredni period, raduje i to što Boseli piše najveći broj priča.

Vila i Civiteli crtaju naredne Gigante (Texone)

Segura & Ortiz ponovo u Maxiju

Biće dobrih priča Sa ovakvom ekipom crtača već je pola posla odrađeno u tom smeru

Sve pohvale za jakog koji nam je prezentovao program Texa za naredne godine.
Ja sam sinoć čačkao po www.texbr.com ali ovo nisam primetio

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 29/08/2010 : 17:18:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Filippucci Nizziju ???

A Villin texone ćemo malo kasnije dočekat budući da je scenarij napisan samo do 110 stranice a crtež je zaustavljen na 94

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 29/08/2010 : 17:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Filippucci Nizziju ???

Pokušaj da priču izvade crtežom

Isti slučaj Ruđu sa Fontom i Ortizom

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 29/08/2010 : 20:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Neznam, Ruju možda i ne bude tako loš. Ako je suditi prema Demianu možda i bude nešto o njega.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/08/2010 : 19:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Torricelli i Brindisi.
Eto, bas ce primorati jadnog covjeka da procita te stripove.
Go to Top of Page
Page: of 360 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000