Poslednji izdani broj je 4. Planirano je 12, za sada je izaslo 1,2,3,4,8,9,10,11. Ovo ovde sad je petica. Znaci, fali jos 6,7 i 12.
zardjala. bolje se uklapa uz katinu crvenu kosu a za zadnju koricu možeš mirne duše da iskoristiš onaj fotoshop sa onog drugog topica gde je ona glumičica u nekom cvećarskom ambijentu
Hm.. ako smem da se nadovezhem na 2012, otkrio sam da je cela frka oko 2012 velika podvala, odnosno da se radi o COVER UP-u za experimentisanje sa HAARP-om. Ne dajte se isprovocirati, necje biti nishta, osim mozhda malo gladi, ali iz istorije znamo da materijalne nepogodnosti dobro utichu na umetnichke i druge ideje. Cat Claw, bicje tvoje 12-ce. Toliko od mene, da ne duzhim i objashnjavam, stho bi pokvarilo ovaj izvrsno konkretan topik. Ja sam za zelenu, ali sam jedini kliknuo na gumb. Ovde izgleda niko nishta ne chita, kapira... postho vidim da su ljudi masovno glasali rechima, a ne gumbom za poll.
Hm.. ako smem da se nadovezhem na 2012, otkrio sam da je cela frka oko 2012 velika podvala, odnosno da se radi o COVER UP-u za experimentisanje sa HAARP-om. Ne dajte se isprovocirati, necje biti nishta, osim mozhda malo gladi, ali iz istorije znamo da materijalne nepogodnosti dobro utichu na umetnichke i druge ideje. Cat Claw, bicje tvoje 12-ce. Toliko od mene, da ne duzhim i objashnjavam, stho bi pokvarilo ovaj izvrsno konkretan topik. Ja sam za zelenu, ali sam jedini kliknuo na gumb. Ovde izgleda niko nishta ne chita, kapira... postho vidim da su ljudi masovno glasali rechima, a ne gumbom za poll.
Zahrđala je svakako bolji omaž... Možda bi valjalo dodati nekakvih filmskih efekata... Vinil folova. Nešto što bi podsjećalo na scenu iz starog filma...
Mogl bi da se uradi i sepija, i da se dodaju filteri i sto andromolja, ali nije pozeljno jer naslovna mora da bude u stilu ostalih 10. Zardjala ima prilican nedostatak da se naslov serije suvise utapa. Ako spustim crni plafon. ostaje suvise malo rdjaste boje i onda ceo koncept omaza pada u vodu. S druge strane, scena sama po sebi je dovoljan omaz pa boja pozadine i nije pod mus da bi licilo na plakat. Posto je ipak bitnije da album po boji bude razlicit od proslog, a i glasovi su za icu pozeleneli, Kata #5 ce biti greeny. Hvala svima koji su glasali, pravo ste drustvo.
Obe mi se svidjaju. Rdjava se nekako prirodnije uklapa u kompoziciju, a zelena joj kontrira, sto cini naslovnicu intenzivnijom, dinamicnijom, jezivijom...a i lepo istice Katine oci :)