Author |
Topic |
J.Stickman
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
377 Posts
Member since 28/10/2009 |
Posted - 23/07/2010 : 18:36:14
|
quote: Originally posted by cronos six
quote: Originally posted by teller
Meni je samo Nolitin Mister No onaj pravi pilot.... ovih dana pročitao i po drugi put prošli maxi NEŠTO SE PROMJENILO i tako kako pripovjeda Nolita(crta sijajni Di Vitto)zna samo još tu i tamo koji scenarista...vidi se da je on pravi pilotov otac...a da, i ja jedva čekam tu Ayahuascu, pa i sve maxije koje sljede,skoro sve je napisao Nolita...šteta što to nije bilo dovoljno da pilot preživi na kioscima u Italiji...a kakvog sve smeća tamo ima...
s ovim se u potpunosti slazem! u italiji ima puno gorih serijala od losnjikavih epizoda m.noa.nolita je car,a zadnje 16epizode su pravo uzivanje,i veliki pomak od ove prethodne bagre od scenarista.steta!
Možda je dobro što se serijal završio. Mister No je stario tokom serijala tako da se nekako ne može zamisliti da kao djedica trčkara okolo za suknjama i nateže flašu. No dobro, iako se u nekim epizodama ( kao Posljednja Granica ili suradnja sa Martinom ) pojavljuje kao starina ( i drago mi ga je vidjeti ) ipak to nije - to. |
https://www.instagram.com/avet_rio_gribaje/ |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8251 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 28/07/2010 : 22:30:06
|
quote: Originally posted by split85
je li još izlazi Mister No u Italiji?
nedavno sam pročita jedan Maxi, pa me zanima.
Ne vjerujem. Zadnji regularac izaso Decembra 2006.
Poslednji Mr. Maxi izaso Jula 1999 (samo dva ukupno izasla) zadnji Specijalac: Juna 2009 (ovaj je nekako najnoviji) zadnji Almanah: Oktobar 1999
RIP pilot |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8251 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 28/07/2010 : 22:33:52
|
Vidija san zadnju naslovnicu iz Prosinca 2006, samo san tija provjerit.
Ma to pitan jer ga mislin počet čitat kroz misec-dva kad skupin nešto love za kupit u Libellusa. Proćita san prije neki dan jedan Maxi i onako privuklo me.
Hvala acestroke |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 30/07/2010 : 20:02:44
|
Da, nažalost ne izlazi, ali ostaje nam preko 300 epizoda za uživanje... I meni su odlične zadnje Nollitine epizode... Baš sam na moru čitao maxi Nešto se promijenilo - pravi gušt. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 31/07/2010 : 19:49:05
|
i ovaj zadnji je odličan, šteta što se zadnja treća priča nastavlja kroz godinu dana...nadam se prije ako ovog dobro pokupimo, ja uzeo dva komada,da se nađe...tisak je malo lošiji od Ludensovih maxija, ne piše tiskara ali to nije Slobodna Dalmacija sigurno... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
marcho
New Member
Croatia
263 Posts
Member since 23/04/2008 |
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 24/08/2010 : 06:47:35
|
vidis...kao da sam osetio |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Posted - 24/08/2010 : 10:41:55
|
quote: Originally posted by karven
vidis...kao da sam osetio
Bome, ovakav debilitet od stripa mozes jedino da dozivis jer ovako neceg nema i u najcrnjim predpostavkama . Da ludilo bude vece, posle ovoga isti dvojac je posle odradio Horerovu pravdu. |
Edited by - kasper on 24/08/2010 10:56:30 |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
|
ziki
New Member
279 Posts
Member since 22/08/2010 |
Posted - 25/08/2010 : 19:20:48
|
Pozdrav svima, tek sam se priključio forumu sa željom da nakon dobrih 20-25 godina nastavim sa stripovima tamo gdje sam davno stao. Tek nedavno sam otkrio da pilota izdaje Libellus i fascinirala su me izdanja. Kako sam ih jako davno čitao dosta naslovnica sam pozaboravljao. Kupio sam od Libellusa broj 1 i 2 drugo izdanje te Anangu i Gangstere. Kako nemam love za kupiti sve odjednom (tko ima he he) zanima me vaša preporuka za vama najbolje epizode izdane od Libellusa. Ne sjećam se svih, ali Rio Negro i još nekle su mi ostale u sjećanju. Molim vaše preporuke. Pozdrav svim fanovima pilota. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 25/08/2010 : 19:30:58
|
quote: Originally posted by ziki
Pozdrav svima, tek sam se priključio forumu sa željom da nakon dobrih 20-25 godina nastavim sa stripovima tamo gdje sam davno stao. Tek nedavno sam otkrio da pilota izdaje Libellus i fascinirala su me izdanja. Kako sam ih jako davno čitao dosta naslovnica sam pozaboravljao. Kupio sam od Libellusa broj 1 i 2 drugo izdanje te Anangu i Gangstere. Kako nemam love za kupiti sve odjednom (tko ima he he) zanima me vaša preporuka za vama najbolje epizode izdane od Libellusa. Ne sjećam se svih, ali Rio Negro i još nekle su mi ostale u sjećanju. Molim vaše preporuke. Pozdrav svim fanovima pilota.
Poslednji Cangaceiro Rijecni Pirati Atlantik Lovci na Glave El Loco Mr. No ide u rat
Ima ih jos gomila, ne mogu ih sve da se sjetim... |
|
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 25/08/2010 : 19:59:34
|
Pozdrav svima, tek sam se priključio forumu sa željom da nakon dobrih 20-25 godina nastavim sa stripovima tamo gdje sam davno stao. Tek nedavno sam otkrio da pilota izdaje Libellus i fascinirala su me izdanja. Kako sam ih jako davno čitao dosta naslovnica sam pozaboravljao. Kupio sam od Libellusa broj 1 i 2 drugo izdanje te Anangu i Gangstere. Kako nemam love za kupiti sve odjednom (tko ima he he) zanima me vaša preporuka za vama najbolje epizode izdane od Libellusa. Ne sjećam se svih, ali Rio Negro i još nekle su mi ostale u sjećanju. Molim vaše preporuke. Pozdrav svim fanovima pilota.
definitivno hodnik za pakao ,dječak santjago,dobrodošli u meksiko,mister no ide u rat,plaćenici ...ma ima toga koliko hočeš sve vrhunske epizode,možda bi ti bilo bolje po redu pa polako ,uzmeš sad ove što su blizu rasprodaji(ili potražiš rasprodate brojeve po striparnicama mislim da se može neći štogod,inače rasprodate su knjige 1-12)i pičiš jer je ovo jebena kolekcija |
|
|
ziki
New Member
279 Posts
|
ziki
New Member
279 Posts
Posted - 25/08/2010 : 20:24:41
|
Iamo sam dosta toga kao dijete. Prvih 50-ak DD. Zagora većinu, sve od pilota. Nudili su mi bicikle i svašta za kolekciju, ali nisam htio ni čuti. He he, koliko sam samo klikera i sličica dao za razne stripove sve dok mi majka jedan dan dko sam bio u školi nije uzela sve na hrpu i lagano potpalila vatricu ispod i sve otišlo u dim. Razlog? Pa selili u novi stan i tamo nije bilo mjesta za stari papir. Ne moram ni spomijnati da nisam 3 mjeseca pričao s njom. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 25/08/2010 : 21:01:18
|
Iamo sam dosta toga kao dijete. Prvih 50-ak DD. Zagora većinu, sve od pilota. Nudili su mi bicikle i svašta za kolekciju, ali nisam htio ni čuti. He he, koliko sam samo klikera i sličica dao za razne stripove sve dok mi majka jedan dan dko sam bio u školi nije uzela sve na hrpu i lagano potpalila vatricu ispod i sve otišlo u dim. Razlog? Pa selili u novi stan i tamo nije bilo mjesta za stari papir. Ne moram ni spomijnati da nisam 3 mjeseca pričao s njom.
Ovo zvuci kao i moje djetinstvo Eto, makar sada mozez da pocnes od pocetka i da skupljas sve omiljene junake ponovo, kao i ja |
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4810 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 09/09/2010 : 21:59:38
|
VC 34 Spletke na vrhu... tj 325 u originalnoj seriji sa naslovom Gli intrighi del potere, sa crtacem Bisijem... Mister No je dotakao dno dna i valja se po njemu... Scenario je ocajan, crtez je gori od scenarija. I sad ja razmisljam sta ce meni to sranje, ali unutrasnji glas mi govori Covece pa ti si gledao Dnevnik RTS-a u doba Milosevica svako vece... Znaci cist mazohizam. A kakav je dasa nekada bio Mister No... |
sangue navajo |
|
|
playc
Starting Member
3 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 09/09/2010 : 22:38:53
|
J... junaka koji nije bar jednom dobio pod jaketu, i koji nije bar jednom ostao bez banice u džepu odnosno bez goriva u autu i kojeg preveslaju svaki 3 put...a koji opet stigne na vrime riješiti trebu i natriskati par negativaca ;) Zato je Mister NO kralj...jbga...Tex radi u državnoj službi, nešto poput SIS-a itd, nikad bez love i metaka....pa se nekako ne uklapa u ovu našu stvarnost..snađi se druže ;) A Zagor nema priču, ne voli žene...pa eto ja bih ipak tipovao na starog dobrog Mr.No-a..ima čovjek stila ;)
|
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4810 Posts
Posted - 10/09/2010 : 20:17:46
|
ma sve je to ok care... samo si zaboravio kad je nas mangup mr no na kraju postao drtavi avioprevoznik... imas tamo kod martija jednu onako osrednju epizodu gde jerome drake voza okolo ljude za sicu kintu i provocira javu... posle su se sreli jos jednom, mr no potpuno sed... |
sangue navajo |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 10/09/2010 : 20:37:57
|
Ma,cista progaganda!Ja verujem da Dzerom Drejk jos uvek pijanci po Manausu,juri suknje,sutka pajper,mlati gnjavatore u kooperaciji sa ludim Krugerom ...samo to Ljudi u crnom prikrivaju! |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 10/09/2010 : 20:38:47
|
quote: Originally posted by Combatrock
ma sve je to ok care... samo si zaboravio kad je nas mangup mr no na kraju postao drtavi avioprevoznik... imas tamo kod martija jednu onako osrednju epizodu gde jerome drake voza okolo ljude za sicu kintu i provocira javu... posle su se sreli jos jednom, mr no potpuno sed...
Je sjed ali i dalje sex masina.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4810 Posts
Posted - 12/09/2010 : 10:07:07
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Combatrock
ma sve je to ok care... samo si zaboravio kad je nas mangup mr no na kraju postao drtavi avioprevoznik... imas tamo kod martija jednu onako osrednju epizodu gde jerome drake voza okolo ljude za sicu kintu i provocira javu... posle su se sreli jos jednom, mr no potpuno sed...
Je sjed ali i dalje sex masina..
on ce uvek biti seks masina |
sangue navajo |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
Topic |