Ma, to je samo zbog Megan Fox koja dobro izgleda kao Kata. Sto se samog filma tice, verujem da su napravili sranje s obzirom da im je to uspelo nebrojeno puta. Mozes malo podrobnije da napises u topiku Western za sva vremena http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=37702&whichpage=8
Definitivno ide greeny naslovna. Glasovi su prilicno tesni, mora se priznati. Ispod je privju jedne od stranica iz albuma. Radi se o nekoliko tabli koje nikad i nigde nisu objavljene. Sire objasnjenje je, naravno. u albumu. Cat Claw bez maske u skroz neprilicnom olruzenju....
Mozemo da budemo i zeleni Italijani, a o Ircima i da ne govorim. Oni su zimzeleni btw, zeleno je ljubav samo za pocetnike. Ono, kao, lisica i kiselo voce - hteo bi, a nijedna ne da.
Je, treba oprezno s tom zelenom, naći pravu mjeru (desilo mi se da sam u jednom trenutku imao nekoliko zelenih hlača i zelenu jaknu, izgledao kao žaba - otad oprezno...)
Ovo iz neobjavljene table koja je pak sad objavljena, tu je Kati nestalo para ili je na tajnom zadatku...
A sad priznaj da si i prije glasanja znao da će ići zelena...
Nisam, casna pionirska. Prvo sam napravio zardjalu i onda mi se ucinilo da se CAT CLAW previse utapa u pozadinu. Posto nisam hteo da menjam boju naslova (naime, svi brojevi su crven naslov), a nisam hteo ni da spustam crnu senku poyadine (tada bi naslovna bila prakticno crna ko #3) probao sam sa zalenom i uklopilo se. Onda je bilo moje da se postuje omaz protiv Ljiljinog da je zeleno mnogo zivlje i harmonicnije pa sam morao da stavim na glasanje. Bolje da sam zenu odmah poslusao. Ovako moram da se pokrijem usima jer je moja opet zadnja: Da, Draga.
Cat Clow je sex bomba bilo u kojoj boji da je.. Samo da se vide sise i guzica -to je najbitnije:-) Da je Bane Kerec made in USA-garant bi to vec gledali u kinima.. Ja bi i DVD kupio da mogu:-)
Je, treba oprezno s tom zelenom, naći pravu mjeru (desilo mi se da sam u jednom trenutku imao nekoliko zelenih hlača i zelenu jaknu, izgledao kao žaba - otad oprezno...)
Ovo iz neobjavljene table koja je pak sad objavljena, tu je Kati nestalo para ili je na tajnom zadatku...