Author |
Topic  |
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22372 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 03/09/2010 : 19:02:12
|
quote: Originally posted by dzoni
tako da prihvatam tvoje izvinjenje king warior ali ubuduce razmisli pre nego sto nesto napises..pozdrav
Hocu naravno, ponekad sam brzoplet. Ako ti opet nekad budem prebacio da si nepismen, ti me podsjeti da smo o tome vec diskutovali, pa cu ti se opet izviniti. Sve najbolje i pozdrav. |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 03/09/2010 : 19:12:45
|
 -Ferri -Nuccio -Verni -Della Monica -Esposito Bros. -Prisco -Piccinelli -Bisi -Rubini

|
Edited by - Bruce Springsteen on 03/09/2010 19:13:22 |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 03/09/2010 : 19:24:15
|
Znaci povratak Rihtera.Znao sam da ce biti i nadam se da ce biti bolja(bolje) epizode nego prosle sa njim.Mislim da su njega morali bolje da iskoriste ali eto prilike za popravni. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4370 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 03/09/2010 : 19:53:57
|
pa da..mislim da ce boselli to odlicno napraviti....u istoj epizodi i rihter i kain...tri ona dragulja moci su kod rihtera,,medjutim zadnji je kod kaina...rihter se zeli docepati i zadnjega i postati apsolutni vladar svih moci i sveta...ali zagor je ipak tu da pomogne kainu,,bice to odlicno....jedino me malo plasi sto crta rubini...nije mi medju najomiljenijima |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7987 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 03/09/2010 : 20:04:58
|
wariore,totalno nisi u pravu.dzoni je po meni pozitivan lik,iznad proseka.covek poznaje bonelli skolu,i koliko primecujem prati sva moguca desavanja,ili promene,pogotovo zagora.sve sto je do sad napisao,tacno je,jer sam i sam preko translatea preveo neke opise daljih epizoda.to sve se vrtelo u nekom topicu,koga sad ne mogu pronaci. ako sve pogledamo,dzoni spada u prave forumase,a ne spamere poput pr.mene,ili jos nekih. king ovde gresis!najsvezije vesti dobijamo upravo od dzonija,i on je taj zaludjenik,koji koliko sam primetio skuplja i orginale. dzoniju skidam kapu jer to i zasluzuje! |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9582 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 03/09/2010 : 20:29:05
|
@ dzoni
znači mignacco ipak neće toliko brljavit po južno američkim epizodama? dobra vijest 
edit: vidio da si mi odgovorio na drugom topicu. tnx |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
Edited by - Deers on 03/09/2010 20:49:19 |
 |
|
Svarog
Junior Member

444 Posts
Member since 03/06/2010 |
Posted - 03/09/2010 : 20:45:06
|
quote: Originally posted by dzoni
u naredne tri godine nas cekaju...5 prica buratinija...od toga 2 u juznij americi...jedna prica raucha....5 prica mignaca...jedna prica caponea....dve price perniolle...jedna pezzina....i dve price bosellija u juznoj americi....od te dve price boselija jedna ce najverovatnije biti remek delo jer se radi o povratku rihtera i kaina...konacan sukob sa rihterom...to je sto se tice scenarista...sto se crtaca tice...sledeca je situacija.....piere ce crtati jednu pricu...scenarista je bure...d acangelo ce crtati jednu pricu takodje..mangiantini ce crtati dve price obe uz scenaristu mignacca....segna...stara epizoda o kojoj je bilo reci koja je stajala 25 godina konacno ce biti objavljena...dakle jedna prica segna,,pezzin je scenarista....toricelli crta jednu pricu...verovatno je to onaj gigant sledece godine...sedioli crta jednu pricu...o indijancima lakota...verni crta jednu pricu...cassaro crta dve price....ferri ce crtati jednu pricu..scenarista je bure i epizoda se zove ritorno a clear water....mislim da je to zadnja epizoda pred zagorov polazak na dug put...negde krajem 2011..gramaccioni crta jednu pricu.....rubini crta jednu ..takodje i bisi...bisieva epizoda se zove sertao...boselli je scenarista...della monica crta jednu u juznoj americi...bahia je naziv...laurenti crta jednu u juznoj americi....prisco crta jednu u juznoj americi..ime epizode je ande...pretpostavljam da ce biti dobro u vrhovima plqaninskih venaca anda...bure je scenarista....za 2014 je planiran povratak u darkvud...jos nije odluceno kakav ce povratak biti..spekulise se o povratku helingena...ali je to jos u magli...jos ni u boneliju nisu odlucili tacno...ja licno ne bi voleo da se helingen vise vraca...nadam se da nece i da ce povratak biti drukcije osmisljen...ja licno bi voleo mda vrate super majka i da crta feri..da to bude prekrasan povratak u darkvud...ali to su moje zelje...ono sto znam i sto je vec bilo par puta na italijanskim sajtovima i ovde evo napisao sam....ovo su uglavnom sve epizode u naredne 3 godine...plus jos neke koje nisu ni zapocete...kojim ce redom ici ove epizode to ce se takodje vec vremenom iskristalisati...picinelija uglavnom po ovome nema nigde...meni licni se picinelli dopada i voleo bi ga u zagoru..ali ne pitam se ja...
Uh, ovo je malo nepregledno, trebao si možda u redove da razvrstaš. Nego, nema ovde Nuccia? |
Edited by - Svarog on 03/09/2010 20:45:46 |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 03/09/2010 : 21:01:19
|
Copy/Paste sa spiritoconlascure foruma.
___________________________________________ Storie in pubblicazione nel 2010:
Rauch/Laurenti, “L’orrore sepolto” – 188 tav. (ott-nov 2010) Perniola/Mangiantini, “La danza degli spiriti" – 94 tav. (dic 2010) Burattini/Sedioli, “L'uomo nel mirino” – 286 tav. (MAXI lug 2010) Perniola/Chiarolla, “Il dottor Knox” – 94 tav. (ALM set 2010)
Storie in lavorazione: Burattini/Piere, “Nella terra di Baffin” – 188 tav. Burattini/Torricelli, “Il varco tra i mondi” – 224 tav. (ZAGORONE) Burattini/Ferri, “Caccia spietata” – 94 tav. (a colori - giu 2011) Burattini/Di Vitto, “Alla ricerca di Icaro La Plume” - 286 tav. Burattini/Pesce, “La progenie del male” – 160 tav. ??? Burattini/Chiarolla, “Naufragio” – 286 tav. Burattini/Esposito Bros., "L'ultimo grido del cacciatore" - 160 tav. Burattini/Nuccio, “I predatori” - 160 tav. Burattini-Sossi/Chiarolla, “I lupi del gelo” – 286 tav. (MAXI) Capone/Cassaro, “Erie Canal” – 286 tav. (MAXI lug. 2011) Rauch/D’Arcangelo, “La miniera degli spettri” – 160 tav. (SPEC) Rauch/Gramaccioni, “La nave fantasma” – 94 tav. (ALMANACCO) Rauch/Della Monica, “Le mura di Jericho” – 188 tav. Mignacco/Mangiantini, “Nelle terre dei Dakotas” – 286 tav. (MAXI gen. 2011) Mignacco/Cassaro, “La citt#224; senza legge” – 286 tav. (MAXI) Mignacco/Cassaro, “Sangue nero” – 94 tav. (ALM) Perniola/Gramaccioni, “Criminali ed eroi” – 188 tav. Perniola/Cassaro, “Un uomo in fuga” – 188 tav. Paolucci-Perniola/Mangiantini, “Missione suicida” - 286 tav. (MAXI) Paolucci/Chiarolla, “L’ultimo combattimento” – 188 tav.
Storie del ciclo sudamericano: Boselli/Rubini, “La furia di Cain” – 376 tav. Rauch/Di Vitto, “Panama” – due albi e mezzo ? Boselli/Bisi, “Cangaceiros” – 188 tav. Burattini/Laurenti, “Amazzonia” – 282 tav. Burattini/Prisco, “Il mistero della Cordigliera” – due albi e mezzo ? Burattini/Verni, “Terremoto” – 188 tav. Mignacco/Della Monica, “Rivolta a Bahia” – 188 tav. Mignacco/Sedioli, “Zagor in Patagonia” – 188 tav.
Storie mai pubblicate (archivio): Capone/Gamba, “Il ritorno di Liberty Sam” Pezzin/Pini Segna, “Il re di Cuenca Verde” – 207 tav. ______________________________________________________________
Nažalost, najbolji scenaristi imaju najmanje priča - Boselli dvije, Capone samo jednu (ne računajući ovu iz arhive)! |
Edited by - solar on 03/09/2010 21:02:30 |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 03/09/2010 : 21:07:14
|
Jako puno Bureta i Minjaka.Ne mirisi na dobro. Burattini/Ferri, “Caccia spietata” – 94 tav. (a colori - giu 2011)-Sta je ovo,neki jubilarac? |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 03/09/2010 : 21:14:54
|
quote: Originally posted by solar
50 godina Zagora u Italiji, trebao bi biti u boji.
A ne to je onaj Zagorone sto crta Toriceli,ovo je nesto drugo izgleda.Ili je mozda i jedan regularan u boji za tu priliku? |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9582 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Posted - 03/09/2010 : 21:20:42
|
quote: Originally posted by okiboki
50 godina Zagora u Italiji, trebao bi biti u boji.
A ne to je onaj Zagorone sto crta Toriceli,ovo je nesto drugo izgleda.Ili je mozda i jedan regularan u boji za tu priliku?
Mislim da su oba radi godišnjice. |
 |
|
Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 03/09/2010 : 21:54:43
|
Perniola i Paolucci mi izgledaju zanimljivi. Prvoga smo za sada vidjeli samo u maxiju snježna utrka (koji je bio tak-tak), a ovog drugog još nismo vidjeli.
Uvjek se radujem novim mladim snagama!
Kad čitam o ovim novim epizodama, čini mi se kao da ima potencijala i da bi Zagor mogao krenuti na bolje.
Što se tiče povratka u Darkwood 2014., možda povratak nekog starog neprijatelja niti nebi bio najbolje rješenje. Zašto vraćati već prežvakane Hellingena, Kandraxa ili Rakosija? Možda uvesti nekog potpuno novog neprijatelja ili nekog od novijih, tipa Mortimer, Nat Murdro ili nešto slično. Povratak Richtera mi se čini super. Zadnji sukob na Islandu mi je bio fantastičan. |
No sikiriki |
Edited by - Archy on 03/09/2010 21:58:21 |
 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4370 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 03/09/2010 : 22:15:49
|
e to je taj spisak...i jos malo dopunjeniji nego prosli put...da..neko rece...skupljam i originale...volim i druge junake..ipak..zagor mi je broj jedan...tako je ostalo od detinjstva...bice siguran sam puno lepih prica.... |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17121 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 03/09/2010 : 23:21:44
|
quote: Originally posted by Archy
Perniola i Paolucci mi izgledaju zanimljivi. Prvoga smo za sada vidjeli samo u maxiju snježna utrka (koji je bio tak-tak), a ovog drugog još nismo vidjeli.
Kad čitam o ovim novim epizodama, čini mi se kao da ima potencijala i da bi Zagor mogao krenuti na bolje.
Što se tiče povratka u Darkwood 2014., možda povratak nekog starog neprijatelja niti nebi bio najbolje rješenje. Zašto vraćati već prežvakane Hellingena, Kandraxa ili Rakosija? Možda uvesti nekog potpuno novog neprijatelja ili nekog od novijih, tipa Mortimer, Nat Murdro ili nešto slično. Povratak Richtera mi se čini super. Zadnji sukob na Islandu mi je bio fantastičan.
Paolucci je već odradio najnoviji Ludensov specijal 25 Šamanova grobnica.  |
 |
|
djukak
Senior Member

2981 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 04/09/2010 : 20:38:28
|
Nažalost, najbolji scenaristi imaju najmanje priča - Boselli dvije, Capone samo jednu (ne računajući ovu iz arhive)!
Na koju Kaponeovu epizodu mislis da je iz arhive. |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
 |
|
vice
stripovi.com suradnik

7349 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 04/09/2010 : 22:00:12
|
quote: Originally posted by djukak
Nažalost, najbolji scenaristi imaju najmanje priča - Boselli dvije, Capone samo jednu (ne računajući ovu iz arhive)!
Na koju Kaponeovu epizodu mislis da je iz arhive.
Capone/Gamba, “Il ritorno di Liberty Sam” |
And like that... he's gone. |
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 04/09/2010 : 22:27:13
|
Boselli/Rubini, “La furia di Cain” – 376 tav.
Boselli/Bisi, “Cangaceiros” – 188 tav.
 Hvala Bogu , Boselli se vraća; tek sad vidjeh ovo. |
Go kneel and weep
|
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts
Posted - 04/09/2010 : 22:28:54
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by Archy
Što se tiče povratka u Darkwood 2014., možda povratak nekog starog neprijatelja niti nebi bio najbolje rješenje. Zašto vraćati već prežvakane Hellingena, Kandraxa ili Rakosija? Možda uvesti nekog potpuno novog neprijatelja ili nekog od novijih, tipa Mortimer, Nat Murdro ili nešto slično. Povratak Richtera mi se čini super. Zadnji sukob na Islandu mi je bio fantastičan.
Paolucci je već odradio najnoviji Ludensov specijal 25 Šamanova grobnica. 
Da, i slučajno je epizoda za onu stvar. |
Go kneel and weep
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22372 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 04/09/2010 : 22:29:14
|
quote: Originally posted by drogsy
Boselli/Rubini, “La furia di Cain” – 376 tav.
Boselli/Bisi, “Cangaceiros” – 188 tav.
 Hvala Bogu , Boselli se vraća; tek sad vidjeh ovo.
+ pogledaj ko crta. Ovo je nemoguce...zasrati |
 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 04/09/2010 : 22:30:22
|
Ove price iz skrinje mirisu mi na zlo. Mogli su da ih podvale pod jedan maxi ili tako nesto. Jos cudnije je sto se taj Liberty Sam vraca dva puta . Sto se ostatka programa tice, pa bicu blagi optimista, bice tu svakako prica za procitati. Ovaj Minjacov & Toricellijev specijalac me je odobrovoljio i zapalio nadu. I ako moze jedna zelja, da Toricelli napravi Giganta brutal horor fantasy, na temeljima Princa Elfova i delu stripa Na putu ubojica koji se tice jednog sna. |
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22372 Posts