Uvijek me je zanimalo kako izgledaju doticni crtaci bonelli stripova pa sam malo trazio i googlao
Prvenstveno zanimao me moj omiljeni junak zagor i njegovi crtaci Nisam previse trazio tek sam u pocetku stoga bih volio i da ostali pomognu da to imamo na jednom mjestu i da ispod ili iznad slike pise ime crtaca i koji strip je crtao [:P
Naravno stavljajte slike i od drugih crtaca iz bonelli squada
Evo za pocetak zagorowsky
Mauro Laurenti, Moreno Burattini, Gianni Sedioli, Joevito Nuccio i Marco Verni
Hah, vidi Burattinija, baš san ga tako nekako zamišlja izgleda baš ko nekakvi pustolov Laurenti me iznenadija, mislija san da se radi o nekome mlađemu tipu sa malo dužon koson, iston onakvon ko u njegovoga Zagora.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Hah, vidi Burattinija, baš san ga tako nekako zamišlja izgleda baš ko nekakvi pustolov Laurenti me iznenadija, mislija san da se radi o nekome mlađemu tipu sa malo dužon koson, iston onakvon ko u njegovoga Zagora.
Ja sam se bas iznenadio,vecinu sam zamisljao drugacije
P.S.Moze li neki mod da temu prebaci u bonelli podforum?
sem slika mozete tu pogledati i neke njihove ardove...jer skoro svaki scenarista i crtac ima svoj oficijelni sajt...kliknite na to i pojave se njohovi radovi,biografije....
Castelli na ovoj drugoj slici je pljunuti profesor šta mi je likovni drža u srednjoj A stari Bonelli baš zlo izgleda nekako
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud