E taman sam počeo da mislim "do kurca i BG, koji đavo izdaju epizode koje već imam", kad videh da će objaviti i 13. i 14. epizodu! Svaka čast na ovom potezu . Sledeće godine znači ostaje još sedam i regularna edicija kompletrana - u stvari ostaje još 29. album, Apači. A onda od 2013-e - Mladi Bluberi od 8-og broja.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
E taman sam počeo da mislim "do kurca i BG, koji đavo izdaju epizode koje već imam", kad videh da će objaviti i 13. i 14. epizodu! Svaka čast na ovom potezu . Sledeće godine znači ostaje još sedam i regularna edicija kompletrana - u stvari ostaje još 29. album, Apači. A onda od 2013-e - Mladi Bluberi od 8-og broja.
Ovih sedam imam a Apaši i nisu novi album već sastavljene stranice iz više albuma.
Što nije bilo govora o tome da će Bookglobe ove godine izdati svih prvih 14 Blueberryja, odnosno kompletirati serijal? Ovdje vidim samo pola od toga...
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Što nije bilo govora o tome da će Bookglobe ove godine izdati svih prvih 14 Blueberryja, odnosno kompletirati serijal? Ovdje vidim samo pola od toga...
Prvi put čujem za ovo.
Mislim da je ovo i više nego dobro. 14 albuma je nerealno za očekivati. To je preambiciozno za bilo kojeg izdavača.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Ma, dobro je i ovo. Pogotovo što će izaći kompletna prva priča (1-5), a i brojevi 13 i 14 koji su prije par godina izašli u mekim koricama. A onda dogodine obavezno očekujem ostatak, odnosno brojeve 6-12.
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Ma, dobro je i ovo. Pogotovo što će izaći kompletna prva priča (1-5), a i brojevi 13 i 14 koji su prije par godina izašli u mekim koricama. A onda dogodine obavezno očekujem ostatak, odnosno brojeve 6-12.
"Par" godina ? Cini mi se da su Chihuahua Pearl i $500,000 izdati jos pre hrista, bile su 90te kad sam ih jedva nasao.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Točno, bilo je govora o tome na forumu prije par godina. Koliko se sjećam bila je ideja prvih 14 u integrale, a ostatak bi bio u albumima. Slično bi bilo i sa Jeremiahom.
Ovo sam već par puta vidio na forumu, na kojoj stranici nalazite ove podatke o budućim izdanjima:
Blueberry: Fort Navajo / crtež [Jean] Giraud; scenarij [Jean-Michel] Charlier; [prijevod Vlatko Ćesić]. Zagreb: Bookglobe, 2011. 46 str.: ilustr. u bojama; 30 cm. Prijevod djela: Blueberry: Fort Navajo
Prvi put čujem za ovo.
Mislim da je ovo i više nego dobro. 14 albuma je nerealno za očekivati. To je preambiciozno za bilo kojeg izdavača.
Ma i sedam je brojka, koju ni u snovima nisam mogao očekivati.
Bravo, imam samo prvi integral Marketprinta,(kaj sad sa njim?) kao da mi nešto govorilo...telleru sačekaj u boji. ja sam više nego zadovoljan sa 7 Blueberija.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!