Author |
Topic |
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 25/09/2010 : 16:02:40
|
quote: Originally posted by bihac-una
Ne citam uopste nikakve stripove,iako ih vagon imam. Uzimam ih i nabavljam eto onako da gledam u njih i da se svaki put kada ih u ruke uzmem sjetim neke stvari,dogadjaja ili dozivljaja vezanog za taj strip.Ove nove,ma Boze sacuvaj,kad vidim Zagora ,pa to nije vise Zagor,bolje da su mu i ime izmjenili kad su vec sve ostalo.Nekad sam volio procitati Zagora kojeg je crtao Ferri,Donateli,ali sad ne.Znaci,stripove ne citam.
Moram ti priznati da mi ovo baš čudno zvuči (i strašno). Ti si onda isključivo kolekcionar. Ja s druge strane čitam stripove stalno. Ne prođe valjda ni dan da ne pročitam strip. Možda bi ti promjena sadržaja (odmak od Zagora) donio ponovnu želju za čitanjem. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8251 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4553 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 26/09/2010 : 08:38:00
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by bihac-una
Ne citam uopste nikakve stripove,iako ih vagon imam. Uzimam ih i nabavljam eto onako da gledam u njih i da se svaki put kada ih u ruke uzmem sjetim neke stvari,dogadjaja ili dozivljaja vezanog za taj strip.Ove nove,ma Boze sacuvaj,kad vidim Zagora ,pa to nije vise Zagor,bolje da su mu i ime izmjenili kad su vec sve ostalo.Nekad sam volio procitati Zagora kojeg je crtao Ferri,Donateli,ali sad ne.Znaci,stripove ne citam.
Moram ti priznati da mi ovo baš čudno zvuči (i strašno). Ti si onda isključivo kolekcionar. Ja s druge strane čitam stripove stalno. Ne prođe valjda ni dan da ne pročitam strip. Možda bi ti promjena sadržaja (odmak od Zagora) donio ponovnu želju za čitanjem.
Gledaj,citam ti ja i to dosta,ali ne stripove!Citam razno-razne knjige,kao npr.o anatomiji ljudskog tijela,zatim antropoloske knjige,knjige istorije i geografije i dosta ostalog.Evo u momentu bas citam fantasticnu knjigu u A4 formatu,na 456 stranica("Sva cuda svijeta"-Vodic kroz najvece prirodna ljepote").Tako te stvari me interesuju puno vise nego npr."nakaradni Zagor"koji i ne lici vise na sebe(valjda je covjek ostario) Od novih junaka me nekako najvise privlaci Magicni vjetar iako nisam procitao jos ni jedan njegov strip |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40288 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 26/09/2010 : 08:39:20
|
Dobra je ta enciklopedija Mladinske Knjige.. Kupio sam je pre par meseci za 700 dinara... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 26/09/2010 : 14:31:48
|
quote: Originally posted by sawitch
Dobra je ta enciklopedija Mladinske Knjige.. Kupio sam je pre par meseci za 700 dinara...
Uhhhh,ti si to dzabe nedji sletio Savicu.Ja sam platio novu u Bosni prije nekih godinu i po,dvi godine,neznam tacno,cini mi se 50 ili 60 km. Nemam bas vremena pa tek sad mi dosla u ruke da je citam.Ja kazem knjiga,za mene su sve knjige,osim stripova,to su za mene romani |
|
|
Topic |
|
|
|