forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 556

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 26/09/2010 : 21:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

Večeras se gleda >

Vidjelo se da je Stallone redatelj, a općenito film nije loš,
osim prvih tridesetak minuta koji su zaista bili dno dna kako je
rekao @acestroke. Film može impresionirti djecu ispod trinaest godina , dok je meni sva ona pucačina išla na živce kad bi predugo trajala (a ni ono s noževima nije bilo baš nešto, kao ni ni borba malog Janga, tj. Lija).
Što se Schwarzeneggera tiče, scena s njim je i nije bila baš potrebna, ali ajd'.
Sylvester još tu i opali kao neku dobru foru, tek toliko da film izgleda još više amaterski, ali sveukupno nije loše za pogledat'.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
861 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 27/09/2010 : 12:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
Nešto mi se na hrvatskim televizijskim programima popravlja ponuda.
Nova sezona emisije "Posebni dodaci" (ići će svake nedjelje navečer na HTV2) je počela sa jednim majstorskim ostvarenjem - "The third man"...
Sljedeći filmovi će biti u mjesecima pred nama u tkz. "filmskom butiku" koji ide nakon emisije Posebni dodaci : Ratnici podzemlja, Pazi da ne bude gužve (B. Spencer i T. Hill), Mephisto, One Armed Swordsman, Fanny i Alexander, Taksist, Goli u sedlu, Christine, Suspiria, Blues Brothers i brojni drugi zanimljivi naslovi...
Recimo danas, nevezano za posebne dodatke, su na TV-u Closer i Juno, pa i Rambo4 :), The young master...
Utorak... Suci izvan zakona
Srijeda...Sokol ga nije volio, La tigre e la neve
U četvrtak House of flying daggers...
Petak...Kajmak i marmelada
...

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/09/2010 : 20:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Kisno vrijeme u subotu smo iskoristili (ja i banda) da pokupujemo par nepotrebnih stvari u gradu, nezdravo se hranimo ,pogledamo ovaj film, i pustimo mamu da se odmori od nas.

Despicable me

Izvrsna zabava koju svakako preporucam na 3D , jer su efekti fantasticno uskladeni sa pricom i nisu nepotrebno koristeni u scenama u kojima nisu bili potrebni.
Kokice, soft drinks, slatkisi i puno, puuno smijeha.

http://www.youtube.com/watch?v=RXZY_XRjABs&feature=player_embedded

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 30/09/2010 : 15:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
PREDATORS (2010)

Kako je to lose ispalo. Robert Rodriguez kao producent.. Da, i? Nema on nikakve veze sa filmom. Gluma losa, dialog los, scenario povrsan, bezveze i amaterski snimljen film. Cinjenica, da su na kraju ubacili promjenu karaktera jednome liku, samo potvrdjuje dosadnost i bezidejnost filma, jer je ispalo potpuno glupo i nepotrebno. Nemoguce je koliko su samo ukrali iz Predatora 1. Likovi su slicni i na isti nacin umiru, muzika, scene.. ma sve. Imas osjecaj kao da gledas jedan los remake, a ne sequel. Da su barem izabrali neki novi pristup, novu pricu, neko objasnjenje, ama nista. Ovaj Predators ide uz bok AvP 1,2 koliko me razocarao. Nadam se samo da je kraj svim mogucim Predator nastavcima, jer svi osim originala iz 1987, su sramotni i preskromni da bi se stvorila neka ozbiljna Predator saga, mada ona u nekom smislu vec postoji, nazalost.
3/10

No, sa druge strane jos uvjek polazem puno nade u Alien prequel (u stvari 2 nova Aliena), i to samo zbog toga, jer ce Ridely Scott biti REZISER, a ne samo producent kao sto su prvo mislili. Jednostavno nisu mogli naci boljeg covjeka, jedva cekam.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 30/09/2010 : 15:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
btw, ima vec Predators u HD kvalitet. Ako nekog zanima ovaj trash.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38019 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 02/10/2010 : 13:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Pogledao jutros na HRT 1 Bad day at Black Rock. Vjerujem da nisam bio jedini. ;)

Koliko samo razbijaju ove stare klasike!!! Odlicno do jaja!!

A i nije toliko rano ako te mali clan porodice baci iz kreveta u pola sedam.

Nego, jesu li bila samo 3 vozila u ovom filmu?

Mogao bi i strip na tu temu ili cak bas na ovaj scenarij.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/10/2010 : 23:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Mene je Predators sasvim lijepo zabavio. Redatelj (a ni scenarist) nije skuzio zasto prica u jednici onako dobro funkcionira te kako ima konstantan rast akcije i napetosti. Ovdje je to malo jadnije napravljeno/kopirano, ali opet me lijepo zabavio. Ma ja cim vidim predatora, vec sam sretan. :))

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 05/10/2010 : 14:24:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Jedva čekam ovaj film, nadam se samo da je OK
http://www.youtube.com/watch?v=HTcpgDrwMcU

Po traileru bi rekao puno akcije tipičan amer.film,
ništa posebno, nadam se da če bar tematika biti bolja.
Za mene je Rupert Everet ipak bio identičan Dylanu.
Videčemo

--

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 05/10/2010 14:38:56
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 05/10/2010 : 22:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
"Šišanje",

http://www.youtube.com/watch?v=2-P5SfcaM7Q&feature=player_embedded

Meni se ovo gleda. Volim filmove ovog tipa.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 05/10/2010 22:47:46
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 07/10/2010 : 16:43:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Paulo Coelho je uvijek polarizirao , sto ujedno znaci da je uspjesan pisac po mjerilima danasnjice.
Alkemicar me nije dirnuo jer me podsjeca na neke biblijke bajke, Peta Planina me je ostavila podpuno hladnim,The Manual of the Warrior of Light je slaba kopija Servantesova lovca na vjetrenjace i samurajskog kodexa casti,alii Veronika Decides to Die me je iznenadila.
Film je manje poucan nego knjiga, ali jako dobro uraden.

Veronika Decides to Die

http://www.youtube.com/watch?v=YtcZhIrhAaY

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 07/10/2010 : 16:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

"Šišanje",

Jel ima ovo neke veze sa Šejtanom??

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 07/10/2010 : 17:38:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Reditelj filma je isti, ako se ne varam.

Ako mislis na radnju, ne.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 07/10/2010 : 18:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

"Šišanje",

Volim i ja, ali kad ih "stranci" odrade. Bojim se da pomislim na šta ovo liči.
Go to Top of Page

okudzava
Average Member

500 Posts

Member since 03/06/2009

Posted - 07/10/2010 : 20:10:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okudzava a Private Message  Reply with Quote
'il cattivo', čini mi se da smo ovo pominjali već... kanda se privodi kraju polako --

http://www.collider.com/2010/10/04/the-thing-movie-images-set-visit-prequel/

http://www.aintitcool.com/node/46868
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/10/2010 : 20:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Owen Lars

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38019 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/10/2010 : 09:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Paulo Coelho je uvijek polarizirao , sto ujedno znaci da je uspjesan pisac po mjerilima danasnjice.
Alkemicar me nije dirnuo jer me podsjeca na neke biblijke bajke, Peta Planina me je ostavila podpuno hladnim,The Manual of the Warrior of Light je slaba kopija Servantesova lovca na vjetrenjace i samurajskog kodexa casti,alii Veronika Decides to Die me je iznenadila.
Film je manje poucan nego knjiga, ali jako dobro uraden.

Veronika Decides to Die

http://www.youtube.com/watch?v=YtcZhIrhAaY

Jebes to kad se radnja ne odvija u Ljubljani ko u romanu.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/10/2010 : 10:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Predators (2010)

Pa to nema blage veze sa zdravim razumom. Kao da gledam prvi dio samo izrazito loše kopiran sa za klasu lošijim glumcima. Radnje maltene da i nema, samo pucačina a i ne može glavni glumac biti Adrian Brody. Ma dajte ljudi. Ovo je isto kao kad su u AvP2 stavili da glavni glumac bude tinejdžer koji pati od neuzvraćene ljubavi. Karakterizacija likova ne postoji, dijalozi su nula, nikakva daljnja razrada ne postoji (dobro, sad znamo da postoji podjela među Predatorima i vidjeli smo one simpatične pse ali, brate mili, to je premalo), eksterijer je kopiran, a čak je i oružje maltene isto.
Ovo nije film. Ovo je copy/paste prvog filma.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4541 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 12/10/2010 : 10:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

"Šišanje",

Volim i ja, ali kad ih "stranci" odrade. Bojim se da pomislim na šta ovo liči.

Pa stranci i rade:Predrag Ejdus,Mia David,Dimitrije Vojnov...Dakle,lici na propagandu,kao sto se i predpostavljalo.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 12/10/2010 : 14:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Predators (2010)

Pa to nema blage veze sa zdravim razumom. Kao da gledam prvi dio samo izrazito loše kopiran sa za klasu lošijim glumcima. Radnje maltene da i nema, samo pucačina a i ne može glavni glumac biti Adrian Brody. Ma dajte ljudi. Ovo je isto kao kad su u AvP2 stavili da glavni glumac bude tinejdžer koji pati od neuzvraćene ljubavi. Karakterizacija likova ne postoji, dijalozi su nula, nikakva daljnja razrada ne postoji (dobro, sad znamo da postoji podjela među Predatorima i vidjeli smo one simpatične pse ali, brate mili, to je premalo), eksterijer je kopiran, a čak je i oružje maltene isto.

A i mogli su se i bolje potruditi i oko okoliša. Mislim, ipak se radnja odvija na stranom planetu.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/10/2010 : 15:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Saw IV (2007) i Saw V (2008)

Ne krijem da sam oduševljen Saw filmovima ali također ne pamtim ijedan serijal od toliko nastavaka koji je zadržao kvalitetu sa svakim svojim novim dijelom.Izvrsni horrorci, ima krvi, dijelova tijela na sve strane, krvi,thriller atmosfere, krvi....A krvi ima koliko hoćeš. Scena na patologiji na početku četvrtog dijela je jedna od boljih horror scena uopće a radnja, iako se nazire pokoji kliše u odnosu na prijašnje nastavke, je dobro izbalansirana cijelo vrijeme tako da postoji napetost do samog kraja filma.
Izvrsno.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/10/2010 : 15:19:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:

Predators (2010)

A i mogli su se i bolje potruditi i oko okoliša. Mislim, ipak se radnja odvija na stranom planetu.

Da, istina.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 12/10/2010 : 15:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

I'm never gonna get it....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/10/2010 : 16:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

I'm never gonna get it....

same here
meni je to samo koljačina sa svrhom prikazivanja što više krvi i odvratnih scena
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/10/2010 : 18:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ma nemate pojma

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/10/2010 : 19:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ajd da ti bude lakše priznat ću ti da mi je jedinica ponajbolji horor u zadnjih desetak godina
Go to Top of Page
Page: of 556 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000