Koliko ja znam to su pirati stampani od strane nekog iz Novog Sada, u svakom stripu ima po dva orginalna italijanska zagora i naslovnice od tih stripova su na prednjoj i zadnjoj korici. Ja imam nekih 7 ili 8 ovih brojeva ... i nisam nesto oduševljen njima. Možeš ih kupiti u Novom Sadu na pijaci ...
Meni bas lijepo izgledaju, iako su piratski. Hronoloski, sa pravim naslovnicama . . . koliko ih je do sad izaslo?
Ovo je savrsen primer kako Zagor treba jednom da se objavi,ali na zalost setio sam se da sam ove vec jednom video na sajmu. Dosta su lose odradjeni listovi su drecavo beli korice su krute i lomljive.Kada bi neki jaci izdavac ovo objavio bez sumnje ne bih odoleo da kupim jer Extra Zagor kog imam ima dosta isecinih kaiseva u periodu dok ih je radila Slobodna Dalmacija a i ubacivane su neke nepostojece naslovnice tako da ta kolekcija ima puno mana.
Ja sam imao prva 4 broja tog izdanja ,ali sam prodao .Nisam bio zadovoljan , losa stampa i drecavo beli listovi (kao sto je gore navedeno) .Imam par brojeva Extra serije ,ali sad kupujem samo KIZ od veselog. KIZ je za mene definitivno najbolje izdanje Zagora kod nas.
Jos koji primerak za tvoju galeriju! Ako se neko i potpisao u sredini ili recimo bojio Zagorovu kosulju u crveno, necu ni saznati ....Voleo bi da vidim ako neko ima LMS22 i ZS13 u glancu da ostavi koju lepu fotku, ne scan.
Meni Sale Ilić omiljeni fudbaler (neki će se smejati, nema neki šut, nekma neki dribling, ne trči mnogo, nije neešto u odbrani... haha ali i dalje je za mene najbolji:)
Navijam za Partizan i sanjam opet Ligu Šampiona. Znači na istoj smo strani :)) Da ne širimo topik ka sportu. Idemo Glanc, Glanc...
Ja nikad nisam video apsolutne glancere: ZS 13, ZS 30, LMS 4, ... i mnoge druge...
Ni ja nisam video ZS13/LMS4 u stanju aps.glancera ali posto se radi o kartoncima ima ih zasigurno. Iz nekog mog iskustva najredji medju glancerima su pored LMS 21,22 i mnogi brojevi Zagora zs200-400..
Ja samo da pozdravim kolege Grobare i da ih pozovem da se jave na nasem topicu u podforumu sport.. Ima nas dosta i pravimo dobro zezanje, lepo razgovaramo o svakom segmentu SD Partizan i uvek imamo aktuelne vesti, rezultate, fotke i klipove....
A sto se tice glancera... Luksuz... Ali mnogo lepo izgledaju...
Vidis kao klinci smo mastali da se reprintuje ZS i LMS, a evo i sad, mator konj a i dalje mastam o tome... Sto kaze Balasevic: snovi najvise vrede kad sa tobom osede, kad sa tobom ostare...
Ovo je savrsen primer kako Zagor treba jednom da se objavi,ali na zalost setio sam se da sam ove vec jednom video na sajmu. Dosta su lose odradjeni listovi su drecavo beli korice su krute i lomljive.Kada bi neki jaci izdavac ovo objavio bez sumnje ne bih odoleo da kupim jer Extra Zagor kog imam ima dosta isecinih kaiseva u periodu dok ih je radila Slobodna Dalmacija a i ubacivane su neke nepostojece naslovnice tako da ta kolekcija ima puno mana.