... održat će se, usporedo sa svjetskim danim iste manijakalne aktivnosti, 2/3 listopada u ZG, na Akdemiji na Jabukovcu. Svatko tko se osjeća sposoban pokušati nacrtati 24 stranice u 24 sata, neka mi se javi na PM ili mejl.
Topic tone, a nas je tek 13. Ako nas se skupi 24 obećavam da ću nacrtati 22-straničnu epizodu Zagora + prednja i zadnja korica. Sa žutom crtom na naslovnici, naravno. :)
Dario Arana Sara Divjak Goran Duplančić Paula Konjušić Vjeran Kovljanić Igor Lepčin Darko Macan Ivana Pipal Frano Petruša Josip Sršen Jurica Starešinčić Maksim Šimić
Imamo bar 24 kandidata i sad možete navratiti na Jabukovac 10, bilo kad između subote u podne i nedjelje u podne bez straha da ćemo vas zavezati za stolicu i natjerati na crtanje.
Kažu da će po hodnicima biti tulumčić za neradnike.
Ljudi, dodite na crtanje. Ja i Archy smo bili, ima nešto ekipe, grickalica, cuge. Ljudi rade, atmosfera u sobi za crtanje je u znaku potpune posvecenosti, ko u knjiznici. Puštaju se i filmovi.
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Mrva i Frano izvrsni. Ne znam zašto nema Sara Divjak, ono što sam vidio sinoć je izvrsno nacrtano, kao i strip Ivane Pipal. Zapamtite ta imena, te cure će biti sjajne autorice! Maksim također ima "ono nešto"... Baš će biti zanimljivo pročitati ostatak tih priča...
OMG , Pogledajte samo sto je Sara Divjak napravila za 24 sata. mthrfckng masterpiece! Jurica je napravija napeti krimić, mislim nevjerojatno. Čak mi se čini da bi u budučnosti trebali stalno raditi pod pritiskom!!!!!
maxim, BWAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, GENIJALNO mcn, teska romantika, ali baja rastura, stvarno rastura!!!!! Imamo par totalno istih sječanja, neču sada nabrajati ali za primjer on ima kukuruz ja grožđe:) riganje.....
Dakle, Dupli... uživija se, priča sa malim bazama po cijelom stripu, a smišljeno u hodu, nevjerojatno. Onaj početak s malon grancigulon je odličan .... u cilon stripu s pasićen, večera bez našeg malog njufera i sl. Krenilo duhovito, nastavilo se romantično , a završilo tragično:)ajde, barem za maloga s čunom:) ocijena 5
Josip Sršen i Ivan Glasnović --- o prčin ti nedlju, ova dvojica rasturiše, iskreno sam se nasmijao par puta, pogotovo u razmjenama nježnosti štakorice i jelena, ono je nenadjebivo:)))) F E N O M E N A L N O