Prisetivsi se jedne rubrike iz casopisa 'Tin' koji je izlazio 90tih, pomislio sam da bi moglo biti zanimljivo otvoriti ovaj topik. Dakle, koji su to bendovi (top 5) za koje mislite da ne zasluzuju status (bilo kod publike, bilo kod kritike) koji imaju? Koje su to grupe za koje ste se pitali "Sta je to sto ljudi vide u njima"?
Volim G'N'R,ali sam uvek mislila da su precenjeni u odnosu na Skid Row. Skid Row su imali bolju muziku,Sebastian Bach je bolji vokal nego Axl(i bolji frajer),i zato me uvek nerviralo sto svako zna bar jednu pesmu od Gunsa,a o Skid Row-u nemaju pojma. Koncept im je bio slican,samo sto su se Skid Row ipak malo manje majmunisali na sceni od Gunsa.
Takodje sam se i za The Beatles uvek pitala sta su ljudi videli i sta vide u njima. Moguce da sam ja glupa i da nemam ukusa posto ih ceo svet voli a ja mrzim,ali,eto,i njih smatram precenjenima.
Za ostale precenjene bendove nominujem SOAD,Blind Guardian,Testament,Linkin Park...
Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o
Volim G'N'R,ali sam uvek mislila da su precenjeni u odnosu na Skid Row. Skid Row su imali bolju muziku,Sebastian Bach je bolji vokal nego Axl(i bolji frajer),i zato me uvek nerviralo sto svako zna bar jednu pesmu od Gunsa,a o Skid Row-u nemaju pojma. Koncept im je bio slican,samo sto su se Skid Row ipak malo manje majmunisali na sceni od Gunsa.
Slažem se.... Skid Row su mi uvijek bili puno draži od Gunsa. Najveći adut Gunsa je bio Slash. No danas ni Skid Row nije više što je nekad bio a kamoli Gunsi..
“All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Slažem se.... Skid Row su mi uvijek bili puno draži od Gunsa. Najveći adut Gunsa je bio Slash. No danas ni Skid Row nije više što je nekad bio a kamoli Gunsi..
Nazalost,tako je. Najvise zato jer su oba benda ostali bez svojih,kako kazes,najvecih aduta - Slasha i Sebastiana.
Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o
System of a Down Linkin Park RHCP od domaćih - Hladno pivo Parni valjak
od AC/DC-a mi je jedino bila dobra era bona scotta, ali me nisu ni oni baš previše fascnirali. pogotovo ne razumijem što ljudi vide dobrog u tome kad gledaju angusa younga kako trči po pozornici u onim blesavim kratkim hlačama i diže gitaru u zrak.