Author |
Topic |
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 26/09/2010 : 21:43:47
|
quote: Originally posted by ordell
Večeras se gleda >
Vidjelo se da je Stallone redatelj, a općenito film nije loš, osim prvih tridesetak minuta koji su zaista bili dno dna kako je rekao @acestroke. Film može impresionirti djecu ispod trinaest godina , dok je meni sva ona pucačina išla na živce kad bi predugo trajala (a ni ono s noževima nije bilo baš nešto, kao ni ni borba malog Janga, tj. Lija). Što se Schwarzeneggera tiče, scena s njim je i nije bila baš potrebna, ali ajd'. Sylvester još tu i opali kao neku dobru foru, tek toliko da film izgleda još više amaterski, ali sveukupno nije loše za pogledat'.
|
Go kneel and weep
|
|
|
il cattivo
Average Member
Croatia
861 Posts
Member since 25/05/2005 |
Posted - 27/09/2010 : 12:42:36
|
Nešto mi se na hrvatskim televizijskim programima popravlja ponuda. Nova sezona emisije "Posebni dodaci" (ići će svake nedjelje navečer na HTV2) je počela sa jednim majstorskim ostvarenjem - "The third man"... Sljedeći filmovi će biti u mjesecima pred nama u tkz. "filmskom butiku" koji ide nakon emisije Posebni dodaci : Ratnici podzemlja, Pazi da ne bude gužve (B. Spencer i T. Hill), Mephisto, One Armed Swordsman, Fanny i Alexander, Taksist, Goli u sedlu, Christine, Suspiria, Blues Brothers i brojni drugi zanimljivi naslovi... Recimo danas, nevezano za posebne dodatke, su na TV-u Closer i Juno, pa i Rambo4 :), The young master... Utorak... Suci izvan zakona Srijeda...Sokol ga nije volio, La tigre e la neve U četvrtak House of flying daggers... Petak...Kajmak i marmelada ... |
To really live you must almost die And it happened just that way with me |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 27/09/2010 : 20:25:45
|
Kisno vrijeme u subotu smo iskoristili (ja i banda) da pokupujemo par nepotrebnih stvari u gradu, nezdravo se hranimo ,pogledamo ovaj film, i pustimo mamu da se odmori od nas.
Despicable me
Izvrsna zabava koju svakako preporucam na 3D , jer su efekti fantasticno uskladeni sa pricom i nisu nepotrebno koristeni u scenama u kojima nisu bili potrebni. Kokice, soft drinks, slatkisi i puno, puuno smijeha.
http://www.youtube.com/watch?v=RXZY_XRjABs&feature=player_embedded |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1899 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 30/09/2010 : 15:49:23
|
PREDATORS (2010)
Kako je to lose ispalo. Robert Rodriguez kao producent.. Da, i? Nema on nikakve veze sa filmom. Gluma losa, dialog los, scenario povrsan, bezveze i amaterski snimljen film. Cinjenica, da su na kraju ubacili promjenu karaktera jednome liku, samo potvrdjuje dosadnost i bezidejnost filma, jer je ispalo potpuno glupo i nepotrebno. Nemoguce je koliko su samo ukrali iz Predatora 1. Likovi su slicni i na isti nacin umiru, muzika, scene.. ma sve. Imas osjecaj kao da gledas jedan los remake, a ne sequel. Da su barem izabrali neki novi pristup, novu pricu, neko objasnjenje, ama nista. Ovaj Predators ide uz bok AvP 1,2 koliko me razocarao. Nadam se samo da je kraj svim mogucim Predator nastavcima, jer svi osim originala iz 1987, su sramotni i preskromni da bi se stvorila neka ozbiljna Predator saga, mada ona u nekom smislu vec postoji, nazalost. 3/10
No, sa druge strane jos uvjek polazem puno nade u Alien prequel (u stvari 2 nova Aliena), i to samo zbog toga, jer ce Ridely Scott biti REZISER, a ne samo producent kao sto su prvo mislili. Jednostavno nisu mogli naci boljeg covjeka, jedva cekam. |
|
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1899 Posts
Member since 20/08/2006 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38019 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 02/10/2010 : 13:13:00
|
Pogledao jutros na HRT 1 Bad day at Black Rock. Vjerujem da nisam bio jedini. ;)
Koliko samo razbijaju ove stare klasike!!! Odlicno do jaja!!
A i nije toliko rano ako te mali clan porodice baci iz kreveta u pola sedam.
Nego, jesu li bila samo 3 vozila u ovom filmu?
Mogao bi i strip na tu temu ili cak bas na ovaj scenarij.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 02/10/2010 : 23:39:24
|
Mene je Predators sasvim lijepo zabavio. Redatelj (a ni scenarist) nije skuzio zasto prica u jednici onako dobro funkcionira te kako ima konstantan rast akcije i napetosti. Ovdje je to malo jadnije napravljeno/kopirano, ali opet me lijepo zabavio. Ma ja cim vidim predatora, vec sam sretan. :)) |
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 05/10/2010 : 14:24:58
|
Jedva čekam ovaj film, nadam se samo da je OK http://www.youtube.com/watch?v=HTcpgDrwMcU
Po traileru bi rekao puno akcije tipičan amer.film, ništa posebno, nadam se da če bar tematika biti bolja. Za mene je Rupert Everet ipak bio identičan Dylanu. Videčemo
-- |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 05/10/2010 14:38:56 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 07/10/2010 : 16:43:55
|
Paulo Coelho je uvijek polarizirao , sto ujedno znaci da je uspjesan pisac po mjerilima danasnjice. Alkemicar me nije dirnuo jer me podsjeca na neke biblijke bajke, Peta Planina me je ostavila podpuno hladnim,The Manual of the Warrior of Light je slaba kopija Servantesova lovca na vjetrenjace i samurajskog kodexa casti,alii Veronika Decides to Die me je iznenadila. Film je manje poucan nego knjiga, ali jako dobro uraden.
Veronika Decides to Die
http://www.youtube.com/watch?v=YtcZhIrhAaY |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16390 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
okudzava
Average Member
500 Posts
Member since 03/06/2009 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38019 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 08/10/2010 : 09:07:27
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Paulo Coelho je uvijek polarizirao , sto ujedno znaci da je uspjesan pisac po mjerilima danasnjice. Alkemicar me nije dirnuo jer me podsjeca na neke biblijke bajke, Peta Planina me je ostavila podpuno hladnim,The Manual of the Warrior of Light je slaba kopija Servantesova lovca na vjetrenjace i samurajskog kodexa casti,alii Veronika Decides to Die me je iznenadila. Film je manje poucan nego knjiga, ali jako dobro uraden.
Veronika Decides to Die
http://www.youtube.com/watch?v=YtcZhIrhAaY
Jebes to kad se radnja ne odvija u Ljubljani ko u romanu. |
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/10/2010 : 10:43:43
|
Predators (2010)
Pa to nema blage veze sa zdravim razumom. Kao da gledam prvi dio samo izrazito loše kopiran sa za klasu lošijim glumcima. Radnje maltene da i nema, samo pucačina a i ne može glavni glumac biti Adrian Brody. Ma dajte ljudi. Ovo je isto kao kad su u AvP2 stavili da glavni glumac bude tinejdžer koji pati od neuzvraćene ljubavi. Karakterizacija likova ne postoji, dijalozi su nula, nikakva daljnja razrada ne postoji (dobro, sad znamo da postoji podjela među Predatorima i vidjeli smo one simpatične pse ali, brate mili, to je premalo), eksterijer je kopiran, a čak je i oružje maltene isto. Ovo nije film. Ovo je copy/paste prvog filma. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4541 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 12/10/2010 : 14:55:08
|
quote: Originally posted by mladjo
Predators (2010)
Pa to nema blage veze sa zdravim razumom. Kao da gledam prvi dio samo izrazito loše kopiran sa za klasu lošijim glumcima. Radnje maltene da i nema, samo pucačina a i ne može glavni glumac biti Adrian Brody. Ma dajte ljudi. Ovo je isto kao kad su u AvP2 stavili da glavni glumac bude tinejdžer koji pati od neuzvraćene ljubavi. Karakterizacija likova ne postoji, dijalozi su nula, nikakva daljnja razrada ne postoji (dobro, sad znamo da postoji podjela među Predatorima i vidjeli smo one simpatične pse ali, brate mili, to je premalo), eksterijer je kopiran, a čak je i oružje maltene isto. Ovo nije film. Ovo je copy/paste prvog filma.
A i mogli su se i bolje potruditi i oko okoliša. Mislim, ipak se radnja odvija na stranom planetu. |
Go kneel and weep
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 12/10/2010 : 15:18:13
|
Saw IV (2007) i Saw V (2008)
Ne krijem da sam oduševljen Saw filmovima ali također ne pamtim ijedan serijal od toliko nastavaka koji je zadržao kvalitetu sa svakim svojim novim dijelom.Izvrsni horrorci, ima krvi, dijelova tijela na sve strane, krvi,thriller atmosfere, krvi....A krvi ima koliko hoćeš. Scena na patologiji na početku četvrtog dijela je jedna od boljih horror scena uopće a radnja, iako se nazire pokoji kliše u odnosu na prijašnje nastavke, je dobro izbalansirana cijelo vrijeme tako da postoji napetost do samog kraja filma. Izvrsno. |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 12/10/2010 : 15:19:01
|
quote: Originally posted by drogsy
Predators (2010)
Pa to nema blage veze sa zdravim razumom. Kao da gledam prvi dio samo izrazito loše kopiran sa za klasu lošijim glumcima. Radnje maltene da i nema, samo pucačina a i ne može glavni glumac biti Adrian Brody. Ma dajte ljudi. Ovo je isto kao kad su u AvP2 stavili da glavni glumac bude tinejdžer koji pati od neuzvraćene ljubavi. Karakterizacija likova ne postoji, dijalozi su nula, nikakva daljnja razrada ne postoji (dobro, sad znamo da postoji podjela među Predatorima i vidjeli smo one simpatične pse ali, brate mili, to je premalo), eksterijer je kopiran, a čak je i oružje maltene isto. Ovo nije film. Ovo je copy/paste prvog filma.
A i mogli su se i bolje potruditi i oko okoliša. Mislim, ipak se radnja odvija na stranom planetu.
Da, istina. |
|
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 12/10/2010 : 15:28:12
|
I'm never gonna get it.... |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 12/10/2010 : 16:41:11
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
I'm never gonna get it....
same here meni je to samo koljačina sa svrhom prikazivanja što više krvi i odvratnih scena |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts