btw meni je uvijek nekako bila opsesija to sačuvati trajno i zato svi ti backupi i ini bakrači - masu filmova imam u x formata VHS DVD TV SNIMK DivX bd me nikad nije previše zanimao imam ih svega 3-4 i to uglavnom izdanja koja su išla bd+dvd tipa pandora i ukleti holandez pinokio, snjeguljica...
nist voljni riskirati i dobiti bonanzu tim više što niš ne plaćate dok ne dodjete po to...a onda imate zadnju priliku odustati... nakon toga bi trebali ići stripovi ako to ne riješim drukčije :)
ha, ha, ha.....stvarno si mislil da bus ovak zbrda zdola prodal kolekciju za 3 soma!? znam da pojedinacno vrijedi i vise ali takve stvari se ne prodaju na ovakav nacin kaj i ti dobro znas, tak da je ovo samo jos jedna u nizu........
meni ne bi dal, kao da je problem da ti posaljem nekog s drugim imenom da to kupi u moje ime! ali nema potrebe da kupujem kolekciju od koje imam doma 90% onog kaj me zanima.....
meni ne bi dal, kao da je problem da ti posaljem nekog s drugim imenom da to kupi u moje ime! ali nema potrebe da kupujem kolekciju od koje imam doma 90% onog kaj me zanima.....