Da,da super vest. Jedan album Kosmičkih putnika,jedan Džipsija,jedan Bluberijev integral (c/b) i jedan Bernard Prins (HC u boji, da li je moguće ???) za godinu dana - od jedne ovakve izdavačke kuće - JADNO!!!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Da,da super vest. Jedan album Kosmičkih putnika,jedan Džipsija,jedan Bluberijev integral (c/b) i jedan Bernard Prins (HC u boji, da li je moguće ???) za godinu dana - od jedne ovakve izdavačke kuće - JADNO!!!
Sta tek reci za tebe koji nisi izdao nijedan album!?
@cat claw Ej mackice,daj malo insajderskih informacija...obzirom da je sa cetvrtom knjigom integralnog Blueberryja krenulo ono najbolje od najdrazeg nam porucnika hoce li Marketprint konacno krenuti sa izbacivanjem po dve knjige godisnje?
Tako je zacrtano u planu jos od pocetka. Kao sto znate, nije nam uspelo. Da li ce tako ostati ne znam. Da se razumemo, nije ni nama zadovoljstvo da se sve otieze i rasteze. Sticajem okolnosti, tako kilavo ispadne. Ako se stvari poklope, nema razloga da se Bluberi ne ubrza, ali za sad, nista ne moze da se obeca.
Sta tek reci za tebe koji nisi izdao nijedan album!?
Ovo sam napisao dok mi nisi rekao za projekat Kelly Brando & Co. Sa ovim integralom western anti-heroja MP će se iskupiti za sledeće dve godine - a ako izdate i 20-og Princa valianta, sve vam je oprošteno!
Znaci, Marketprint kod tebe nema nikakve sanse. Em Valianta 20 ne mozemo obecati (ali cemo se truditi), em Western kolekciju ne izdaje Marketprint nego Double Sixshooter.
Znaci, Marketprint kod tebe nema nikakve sanse. Em Valianta 20 ne mozemo obecati (ali cemo se truditi), em Western kolekciju ne izdaje Marketprint nego Double Sixshooter.
Mljac,mljac,mljac !!! Ne znam da li se neko seća ovih bisera domaćeg stripa (Kelija,Sajmona i Klinta) ali verujte mi, ovo će biti izdavački bum. Sjajno,sjajno,sjajno. A kakav je to fazon sa Dabl siksšuterom ??