Author |
Topic |
risbozg
Advanced Member
Croatia
15668 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 17/09/2010 : 09:13:30
|
ništa čeka se kupi tri..plati dva i cijena je onda više nego povoljna... |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 17/09/2010 : 09:17:20
|
Ja ću iskoristit studentski popust i platit ovo 130 kn. Nije velika razlilka, al je razlika. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Ignus
Senior Member
1357 Posts
Member since 22/06/2009 |
Posted - 17/09/2010 : 16:10:48
|
quote: Originally posted by Paka01
Pa ima jedno izdanje Sandmana od Algoritma.
Beskrajne noći su nešto kao spin off , mislim na 10 originalnih albuma. |
Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu? |
|
|
Ignus
Senior Member
1357 Posts
Member since 22/06/2009 |
Posted - 12/11/2010 : 21:43:50
|
Jedva sam ovo čudo od Iron Mana uspio pročitati do kraja. Razočaran sam potpuno. Do polovice strip još ima nekog smisla, čak je i zanimljiv a zatim postaje sve lošiji da bi pri kraju postao gotovo neprobavljiv. |
Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu? |
Edited by - Ignus on 12/11/2010 21:51:05 |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 12/11/2010 : 22:12:07
|
quote: Originally posted by Ignus
Jedva sam ovo čudo od Iron Mana uspio pročitati do kraja. Razočaran sam potpuno. Do polovice strip još ima nekog smisla, čak je i zanimljiv a zatim postaje sve lošiji da bi pri kraju postao gotovo neprobavljiv.
Moram se složiti... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 10/01/2012 : 15:05:33
|
Teška bezvezarija od stripa. Sva sreća pa me koštao samo potplata na cipelama do knjižnice.. Inače bih bio jako nesretan da sam istresao pare za ovo..ovo..ne znam kako da nazovem ovu crtanu i pisanu glupost.. A ja još kao volim Iron mana. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 11/01/2012 : 23:40:03
|
quote: Originally posted by Amos
Teška bezvezarija od stripa. Sva sreća pa me koštao samo potplata na cipelama do knjižnice.. Inače bih bio jako nesretan da sam istresao pare za ovo..ovo..ne znam kako da nazovem ovu crtanu i pisanu glupost.. A ja još kao volim Iron mana.
Ja sam to pročitao na silu. Također uzeo u knižnici i bilo mi je žao stati na pola pa sam pretrpio do kraja, ali mi nije sjelo baš. |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8064 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 25/10/2012 : 21:32:59
|
quote: Originally posted by supermark
ni meni se ovo ne sviđa stoti put dajem sansu superherojima i stoti put me razocaravaju...
Ja volim superheroje, ali me ovo ne zanima.
Što ne probaš sa klasicima, kakav je Srebrni Letač koga je upravo objavila Čarobna Knjiga? |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 25/10/2012 : 21:35:02
|
ni meni se ovo ne sviđa stoti put dajem sansu superherojima i stoti put me razocaravaju...
to je zato sta ne citas pravu superherojstinu..
Batman: Knightfall, Vol. 1 Batman: Knightfall, Vol. 2: Knightquest Batman: Knightfall, Vol. 3: KnightsEnd
evo samo ovo procitaj..imas u algoritma sva tri uzet..ovo je prava stvar za tebe.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 25/10/2012 21:37:01 |
|
|
andi
Junior Member
Croatia
306 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 25/10/2012 : 22:28:51
|
quote: Originally posted by brni
Batman: Knightfall, Vol. 1 Batman: Knightfall, Vol. 2: Knightquest Batman: Knightfall, Vol. 3: KnightsEnd
evo samo ovo procitaj..imas u algoritma sva tri uzet..ovo je prava stvar za tebe..
Jel to zatvorena priča u ova 3 volume-a? |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 26/10/2012 : 06:51:47
|
quote: Originally posted by andi
evo samo ovo procitaj..imas u algoritma sva tri uzet..ovo je prava stvar za tebe..
Jel to zatvorena priča u ova 3 volume-a?
pa manje vise je..fali Sword of Azrael i prelude to Knightfall ali i u samoj sagi je to lipo objasnjeno tako da se moze i bez toga..ja se nadam ipak da ce to reprintat u komadu pa da uzmen i to.. |
|
|
andi
Junior Member
Croatia
306 Posts
Posted - 26/10/2012 : 08:33:28
|
pa manje vise je..fali Sword of Azrael i prelude to Knightfall ali i u samoj sagi je to lipo objasnjeno tako da se moze i bez toga..ja se nadam ipak da ce to reprintat u komadu pa da uzmen i to..
Koliko vidim ova 3 gore navedena su u zadnjih par mjeseci reprintana od strane DC comicsa? Znači, preporučuješ? |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 26/10/2012 : 14:44:17
|
pa manje vise je..fali Sword of Azrael i prelude to Knightfall ali i u samoj sagi je to lipo objasnjeno tako da se moze i bez toga..ja se nadam ipak da ce to reprintat u komadu pa da uzmen i to..
1. Koliko vidim ova 3 gore navedena su u zadnjih par mjeseci reprintana od strane DC comicsa? 2. Znači, preporučuješ?
1. Da, to su reprinti..mislim da je prije bilo isto 3 ali nisu kako triba sve pokrili nego su izbacili neke stvari..sad su pokrili to odlicno iako i ode mislim da fali par sveski ali nisu toliko bitne..
2. a slusaj..si gleda Nolanov film The Dark Knght Rises..ako jesi upravo je Knightfall posluzia za onaj dio sa Baneom..strip je jedno 5 puta bolji od filma..tako da svakako preporucujem..jedan od najboljih Batmana..bar meni..samo prodi malo sken od Sword of Azrael..tu su origini tog Jean Paula..ali i u samoj sagi su dobre reference na to tako da se u nacelu moze i bez toga..ja sam uzea sva tri i ne zalim ni kune.. |
Edited by - brni on 26/10/2012 14:51:49 |
|
|
andi
Junior Member
Croatia
306 Posts
Posted - 26/10/2012 : 15:22:26
|
1. Koliko vidim ova 3 gore navedena su u zadnjih par mjeseci reprintana od strane DC comicsa? 2. Znači, preporučuješ?
1. Da, to su reprinti..mislim da je prije bilo isto 3 ali nisu kako triba sve pokrili nego su izbacili neke stvari..sad su pokrili to odlicno iako i ode mislim da fali par sveski ali nisu toliko bitne..
2. a slusaj..si gleda Nolanov film The Dark Knght Rises..ako jesi upravo je Knightfall posluzia za onaj dio sa Baneom..strip je jedno 5 puta bolji od filma..tako da svakako preporucujem..jedan od najboljih Batmana..bar meni..samo prodi malo sken od Sword of Azrael..tu su origini tog Jean Paula..ali i u samoj sagi su dobre reference na to tako da se u nacelu moze i bez toga..ja sam uzea sva tri i ne zalim ni kune..
Pa čini mi se i dobra cijena - 17$ po broju za 650 stranica u koloru. A ništa - još 3 nova itema na Amazon wish listi - a jesi me zaje.. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
Smomo8
Average Member
Croatia
666 Posts