Izeš ga... makar je potrajao do sredine 40-ih pa imamo dosta fotki, u Pragu su svoj srušili odmah 1918, tako da je jedina fotka koju sam pronašao upravo ta:
Inače, ima čak i mali video zapis ovog našeg; njuškao sam malo po Youtube tražeći "Ujvidek 1941" jer sam znao da postoje arhivski snimci madjarske vojske kako ulazi u grad, kad gle... prvih minut i dvadeset sekundi je NS, oko 16-e sekunde se (slabo) vidi spomenik, oko 24-e sekunde podnožje spomenika... tu je i Miletić, svega dve godine star:
Panonska odiseja - Djole na Brijunima, ljeto 2009.
Panonski mornar...i neko drugo more. Njegovo more. Jer čija mora i mogu biti nego pjesnikova. Sunce je odlazilo pod morski pokrivač ostavljajući Istru svjetlu mjeseca dok smo plovili prema tvrđavi Minor na Malom Brijunu ususret nemirnom moru Djoletovih stihova. Tako poznatom, a opet tako očaravajućem moru, koje nas uvijek iznova uzburka i razbaca, što na stijene, što na pješčane plaže okupane suncem. Prije toga, ljepote Istre – Motovun, Višnjan, Pula – bile su samo uvertira u noćni dio, nešto kao predgrupa. Možda nije umjesno ljepotu Arene nazvati predgrupom ljepoti Večernjih sonata, ali nekako sam se osjećao tako. Lijepa mjesta, dobri ljudi... A koncert...dogadjaj. Tri sata koje pamtite cijeli život. Treba napomenuti da se ovdje radi o predstavljanju knjige "Kalendar mog djetinjstva", te je i nastup bio takav – u tri sata koncerta pjevalo se možda pedesetak minuta, a ostalo je bio najbolji stand-up show koji sam ja u životu vidio. Kratak sam s vremenom, pa ću malo po malo dodavati materijale. Napominjem da je bilo strogo zabranjeno snimati, tako da smo ovo sve krišom snimali
a reci mi, je li ovo regularna Star wars postavka u Disneylandu? i, ako nije indiskretno pitanje - koliko ste vas dvoje pukli para na Disneyland, onako okvirno?
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
a reci mi, je li ovo regularna Star wars postavka u Disneylandu? i, ako nije indiskretno pitanje - koliko ste vas dvoje pukli para na Disneyland, onako okvirno?
-one prve dvije slike igracki Star wars su iz striparnice Album u Parizu...imas ih dvije jednu preko puta druge...u jednoj drze francuske albume a u drugoj strane,uglavnom americke stripove i razne igracke od kojih je najveci dio Star wars...
-u Diznilendu imas atrakciju Star wars(simulacija voznje svemirskim brodom i sukoba u svemiru) pa tako da vjerovatno jeste dio regularne postavke...mozda se samo mijenjaju kostimirani likovi koje mozes sresti u toku dana... -za jedan dan je skoro nemoguce obici sve atrakcije koje imaju,biti na paradi i kupovati po shopovima posto su skoro svi razliciti...imas ih tematske(izmedju ostalog i Star wars)... -uglavnom kad se nadjes u Diznilendu,u nekim momentima imas dojam kao da si u nekoj bajci
-sto se para tice;sam izlet u Diznilend(ulaznica i prevoz kostale su nas oko 50e po osobi) a u prodavnicama na suvenire,poklone i igracke smo potrosili cini mi se bar 150e...tebi bi preporucio da ne ulazis u Star wars shop i u onu striparnicu, ili da to ostavis za zadnji dan posto sumnjam da bi ti ostalo i za hranu
nista taman posla da mi cura vidi koliko placam pojedine stripove
proveo sam dobra dva sata tamo ali naslova koje sam htio kupiti nije bilo...rekao mi je prodavac u radnji da ce popunu raditi tek u januaru... cijene americkih stripova su otprilike koliko i preko Amazona ili skuplje...
P.S. a mozda ih nisam imao gdje staviti posto sam imao pune kofere curinih cizmica
Tek sam sada vidio ovu striparnicu u Parizu. Zakon!!! A i Star wars i Disneyland su takodjer super...Odjednom sam dobio zelju za jedno putovanje u Pariz!