rico zanima me nesto ti saljes tim ljudima svoje crteze jelda? čime si ograničen, što se tiče autorskih prava, vidim druga slika je neka vrst super marija i činjenica je da tko tebi bude dao novce, napravit ce to upravo zato što je to super mario, e sad s pravne strane gledano, ne očekuješ nikakve tužbe? (iako parodiranje na originale je zakonski dopušteno, ali pričam samo teoretski) ja imam neke želje, majice koje je nemoguce nabaviti a platio bi ti punu cijenu da mi napraviš + bio bi ti noseća reklama s tvojim potpisom, ali ne bi htio da mi nakon tog dodje neka glavešina i traži svoj postotak
Naravno da je parodija dozvoljena, plus trebas vješto zaobiči kopirajtirani lik, u ovom slučaju super mario koji uopće ne izgleda kao moj, plus kapa sa logom je preko slova M. Ova majica je prosla odvjetničkui kontrolu kod "Threadlessa" dobila ocijenu 3.20 i to je bilo dovoljno da je neko kupi, ovoda puta "604republic" Za privatne potrebe ne radim, jednostavno jer je ljudima to previše para, a ni svoje naručeno ne mogu dovrsiti.
Opa!!! Znaci Zombie Shadow ce biti printana! Ne cudi me, posto se i meni jako svida Ja imam ukus, sto bi se reklo: "edge of the mainstream". Ne ekstreman, a ne ni potpuno mainstream. (Osim Zagora, naravno )
kad si prokrcis put moces, tu solidne novce zaraditi na godisnjem nivou. Uvek si imao extra crteze ali nisu razumeli tvoj humor. Tako da ja ocekujem da ce ti bar jos 23 majice biti objavljene ove godine. Ako budes radio. A za Isusa se ne salim, ameri su ludi za takvim stvarima
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Hvala all_ba Masni, je, a triba radit, radit i samo radit i rezultat ce doci, jebiga. Realno gledajuci i analizirajuci moje prosle radove tocno znam koliko su i na koji nacin bili loši, tako da sanse imam:) Hvala, stari