forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Beli Put PRESS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 136

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/12/2010 : 15:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Srećom, ali srećom nisam počeo da kupujem ni sto metaka ni grad greha ni Konana ni (možda) sendmena ni ligu .Sve sam ovo planirao za tekuću godinu, ali pratim šta se dešava i ne pada mi na pamet da krenem sa bilo čim.
Od serijala sa samo Torgala uzeo i nije mi žao, ali za ovo ostalo sam čekao da vidim da li su tačne priče da BP prestaje sa izdavanjem stripova, i koliko vidim, tačne su!
Na žalost.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 03/12/2010 : 15:33:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto
Od serijala sa samo Torgala uzeo i nije mi žao, ali za ovo ostalo sam čekao da vidim da li su tačne priče da BP prestaje sa izdavanjem.

Mda, sta je tu je. Idemo dalje. Ostace upamceni i po nakaznoj numeraciji i redosledu izbacivanja u okviru serijala.
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 03/12/2010 : 15:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
možda se o tome raspravljalo na forumu, ne znam, ali ta izdavačka logika da se naglavačke izdaje torgal je stvarno neumesna...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/12/2010 : 15:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Da se razumemo.
Meni je BP bila savršena izdavačka kuća - vrhunski odabrani stripovi, odlične cene, sjajni prevodi,dizajn,štampa, ma sve bez zamerke.
Ali izgleda da su "samo" pogrešili sa tiražom !

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 03/12/2010 : 15:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Meni je BP bila savršena izdavačka kuća - vrhunski odabrani stripovi, odlične cene, sjajni prevodi,dizajn,štampa, ma sve bez zamerke.

I to stoji.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 06/12/2010 : 09:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:

I to stoji.

Naravno da stoji. Isto kao što stoji da je ovaj topic veoma otvoren i demokraktičan pa se mogu čuti i mišljenja iz nekoliko predhodnih postova koji nemaju veze sa istinom i logikom. Ipak, lepo je čuti da čak i ljudi koji pišu takve stvari znaju šta smo dosad uradili. I kako.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 06/12/2010 : 10:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beli Put PRESS
Naravno da stoji. Isto kao što stoji da je ovaj topic veoma otvoren i demokraktičan pa se mogu čuti i mišljenja iz nekoliko predhodnih postova koji nemaju veze sa istinom i logikom. Ipak, lepo je čuti da čak i ljudi koji pišu takve stvari znaju šta smo dosad uradili. I kako.

Vasi stripovi su kvalitetni, prevod je dobar, cena je odlicna. Izbor u Vasim bibliotekama mi najbolji odabir stripova od svih izdavaca. I to je istina, al brate dajte makar jednog Torgala da budem miran godinu dana. Ziveli
Go to Top of Page

ducko
Junior Member

452 Posts

Member since 10/04/2009

Posted - 06/12/2010 : 11:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ducko a Private Message  Reply with Quote
quote:
... da li su ta?ne pri?e da BP prestaje sa izdavanjem stripova, i koliko vidim, ta?ne su!
Na ?alost.

I ja sam gajio neku nadu ali ipak ce biti da si u pravu. Ovo njihovo poslednje obracanje vise lici na nekog uvredjenog clana foruma nego na ozbiljnog izdavaca. Steta, propusticemo gomilu dobrih stripova za koje sam bio ubedjen da ce ih izdati...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 06/12/2010 : 11:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Vasi stripovi su kvalitetni, prevod je dobar, cena je odlicna. Izbor u Vasim bibliotekama mi najbolji odabir stripova od svih izdavaca. I to je istina, al brate dajte makar jednog Torgala da budem miran godinu dana. Ziveli

strasno kako je covek sebican!

pa ne samo ti - svi mi da budemo mirni!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
347 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 06/12/2010 : 12:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Send doktor78 a Private Message  Reply with Quote
Gdje se moze nabaviti Bleksad u izdanju Belog puta i po kojoj cijeni?
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/12/2010 : 13:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

I to stoji.

Da moje mišljenje nema veze sa istinom - ste (nadam se) možda i u pravu - ja sam izneo samo ono što se priča.
Da moje mišljenje nema veze sa logikom - WTF ??
1 (slovima jedan) izdat strip za 1 (slovima jednu) godinu je SAVRŠEN pokazatelj da u vašoj kući NEŠTO DEBELO NIJE U REDU na polju izdavanja stripova.
Ali opet, reći ću što i Kasper - izdajte vi barem jednog Torgala i sva ova kašnjenja ćemo odmah zaboraviti!

Edited by - anto on 06/12/2010 13:21:42
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 06/12/2010 : 13:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
i za ovoliko nase smaranje i podbadanje, uzmu i uz inat izbace 5. knjigu Torgala

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 06/12/2010 : 13:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da moje mišljenje nema veze sa logikom - WTF ??

polako čoveče, možda se odsustvo logike odnosilo na mene... a i jesam lupetao... torgal po redu, hronološki... svašta, kome takva budalaština može da padne na pamet

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 06/12/2010 : 13:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

i za ovoliko nase smaranje i podbadanje, uzmu i uz inat izbace 5. knjigu Torgala

ajoj, najgori crnjak !!!!

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 06/12/2010 : 13:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by noemis

polako čoveče, možda se odsustvo logike odnosilo na mene... a i jesam lupetao... torgal po redu, hronološki... svašta, kome takva budalaština može da padne na pamet

Meni je najbolje sto je Torgal startovao u sred jedne price, kako stvari stoje stao je na pre kraja druge price. Imam utisak da neko u BP zna posao .
A inace sta je problem oko Torgala, sto ne izlazi? Jel problem slabo interesovanje, nerad u BP, novi most preko Save?

Edited by - kasper on 06/12/2010 13:44:23
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 06/12/2010 : 13:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
Ja raskinuo sa devojkom posle 7 godina. Ok ne zelim bas sve da svalim na Beli put, ali to sto nisu izdali Torgala i Gastona svakako nije pomoglo nasoj vezi.

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste

Edited by - Born To Run on 06/12/2010 13:50:56
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 06/12/2010 : 13:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Biće i više od toga.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 06/12/2010 : 13:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

quote:

strasno kako je covek sebican!

pa ne samo ti - svi mi da budemo mirni!

... i zadovoljni.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 06/12/2010 : 13:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by doktor78

Gdje se moze nabaviti Bleksad u izdanju Belog puta i po kojoj cijeni?

Sigurno je najpovoljnije u Klubu čitalaca (Kondina 16). Puna cena je 2280 dinara, popusti su od 15-30%, a u toku je i akcija gde možete izabrati 5 stripova iz biblioteka Integrali, 88 ili Stripovi Stripovi za 5900 dinara.
Go to Top of Page

doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
347 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 06/12/2010 : 14:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send doktor78 a Private Message  Reply with Quote
Hvala na odgovoru!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/12/2010 : 15:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Biće i više od toga.

Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 06/12/2010 : 17:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
Onda ima šanse da se i BornToRun pomiri sa curom :).

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 06/12/2010 : 18:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nostromo

Biće i više od toga.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 06/12/2010 : 18:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

quote:
Originally posted by Nostromo

Biće i više od toga.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 06/12/2010 : 19:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Born To Run

Ja raskinuo sa devojkom posle 7 godina. Ok ne zelim bas sve da svalim na Beli put, ali to sto nisu izdali Torgala i Gastona svakako nije pomoglo nasoj vezi.

Idi bre
Go to Top of Page
Page: of 136 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000