Author |
Topic |
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 03/12/2010 : 15:27:38
|
Srećom, ali srećom nisam počeo da kupujem ni sto metaka ni grad greha ni Konana ni (možda) sendmena ni ligu .Sve sam ovo planirao za tekuću godinu, ali pratim šta se dešava i ne pada mi na pamet da krenem sa bilo čim. Od serijala sa samo Torgala uzeo i nije mi žao, ali za ovo ostalo sam čekao da vidim da li su tačne priče da BP prestaje sa izdavanjem stripova, i koliko vidim, tačne su! Na žalost. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
kasper
Advanced Member
10878 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 03/12/2010 : 15:33:07
|
quote: Originally posted by anto Od serijala sa samo Torgala uzeo i nije mi žao, ali za ovo ostalo sam čekao da vidim da li su tačne priče da BP prestaje sa izdavanjem.
Mda, sta je tu je. Idemo dalje. Ostace upamceni i po nakaznoj numeraciji i redosledu izbacivanja u okviru serijala. |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Member since 11/05/2010 |
Posted - 03/12/2010 : 15:39:06
|
možda se o tome raspravljalo na forumu, ne znam, ali ta izdavačka logika da se naglavačke izdaje torgal je stvarno neumesna...
|
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Posted - 03/12/2010 : 15:45:42
|
Da se razumemo. Meni je BP bila savršena izdavačka kuća - vrhunski odabrani stripovi, odlične cene, sjajni prevodi,dizajn,štampa, ma sve bez zamerke. Ali izgleda da su "samo" pogrešili sa tiražom ! |
|
|
kasper
Advanced Member
10878 Posts
Posted - 03/12/2010 : 15:47:28
|
quote: Originally posted by anto Meni je BP bila savršena izdavačka kuća - vrhunski odabrani stripovi, odlične cene, sjajni prevodi,dizajn,štampa, ma sve bez zamerke.
I to stoji. |
|
|
Beli Put PRESS
Average Member
552 Posts
Member since 27/10/2008 |
Posted - 06/12/2010 : 09:39:13
|
quote: Originally posted by kasper
quote: Originally posted by anto Meni je BP bila savršena izdavačka kuća - vrhunski odabrani stripovi, odlične cene, sjajni prevodi,dizajn,štampa, ma sve bez zamerke.
I to stoji.
Naravno da stoji. Isto kao što stoji da je ovaj topic veoma otvoren i demokraktičan pa se mogu čuti i mišljenja iz nekoliko predhodnih postova koji nemaju veze sa istinom i logikom. Ipak, lepo je čuti da čak i ljudi koji pišu takve stvari znaju šta smo dosad uradili. I kako. |
|
|
kasper
Advanced Member
10878 Posts
Posted - 06/12/2010 : 10:06:35
|
quote: Originally posted by Beli Put PRESS Naravno da stoji. Isto kao što stoji da je ovaj topic veoma otvoren i demokraktičan pa se mogu čuti i mišljenja iz nekoliko predhodnih postova koji nemaju veze sa istinom i logikom. Ipak, lepo je čuti da čak i ljudi koji pišu takve stvari znaju šta smo dosad uradili. I kako.
Vasi stripovi su kvalitetni, prevod je dobar, cena je odlicna. Izbor u Vasim bibliotekama mi najbolji odabir stripova od svih izdavaca. I to je istina, al brate dajte makar jednog Torgala da budem miran godinu dana. Ziveli |
|
|
ducko
Junior Member
452 Posts
Member since 10/04/2009 |
Posted - 06/12/2010 : 11:39:50
|
quote: Originally posted by anto ... da li su ta?ne pri?e da BP prestaje sa izdavanjem stripova, i koliko vidim, ta?ne su! Na ?alost.
I ja sam gajio neku nadu ali ipak ce biti da si u pravu. Ovo njihovo poslednje obracanje vise lici na nekog uvredjenog clana foruma nego na ozbiljnog izdavaca. Steta, propusticemo gomilu dobrih stripova za koje sam bio ubedjen da ce ih izdati... |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 06/12/2010 : 11:44:21
|
quote: Originally posted by Beli Put PRESS Naravno da stoji. Isto kao što stoji da je ovaj topic veoma otvoren i demokraktičan pa se mogu čuti i mišljenja iz nekoliko predhodnih postova koji nemaju veze sa istinom i logikom. Ipak, lepo je čuti da čak i ljudi koji pišu takve stvari znaju šta smo dosad uradili. I kako.
Vasi stripovi su kvalitetni, prevod je dobar, cena je odlicna. Izbor u Vasim bibliotekama mi najbolji odabir stripova od svih izdavaca. I to je istina, al brate dajte makar jednog Torgala da budem miran godinu dana. Ziveli
strasno kako je covek sebican!
pa ne samo ti - svi mi da budemo mirni! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
doktor78
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
347 Posts
Member since 01/05/2003 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Posted - 06/12/2010 : 13:20:11
|
quote: Originally posted by Beli Put PRESS
I to stoji.
Naravno da stoji. Isto kao što stoji da je ovaj topic veoma otvoren i demokraktičan pa se mogu čuti i mišljenja iz nekoliko predhodnih postova koji nemaju veze sa istinom i logikom. Ipak, lepo je čuti da čak i ljudi koji pišu takve stvari znaju šta smo dosad uradili. I kako.
Da moje mišljenje nema veze sa istinom - ste (nadam se) možda i u pravu - ja sam izneo samo ono što se priča. Da moje mišljenje nema veze sa logikom - WTF ?? 1 (slovima jedan) izdat strip za 1 (slovima jednu) godinu je SAVRŠEN pokazatelj da u vašoj kući NEŠTO DEBELO NIJE U REDU na polju izdavanja stripova. Ali opet, reći ću što i Kasper - izdajte vi barem jednog Torgala i sva ova kašnjenja ćemo odmah zaboraviti! |
Edited by - anto on 06/12/2010 13:21:42 |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 06/12/2010 : 13:25:58
|
i za ovoliko nase smaranje i podbadanje, uzmu i uz inat izbace 5. knjigu Torgala |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 06/12/2010 : 13:38:23
|
quote:
Da moje mišljenje nema veze sa logikom - WTF ??
polako čoveče, možda se odsustvo logike odnosilo na mene... a i jesam lupetao... torgal po redu, hronološki... svašta, kome takva budalaština može da padne na pamet |
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 06/12/2010 : 13:39:31
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
i za ovoliko nase smaranje i podbadanje, uzmu i uz inat izbace 5. knjigu Torgala
ajoj, najgori crnjak !!!! |
|
|
kasper
Advanced Member
10878 Posts
Posted - 06/12/2010 : 13:42:16
|
quote: Originally posted by noemis
polako čoveče, možda se odsustvo logike odnosilo na mene... a i jesam lupetao... torgal po redu, hronološki... svašta, kome takva budalaština može da padne na pamet
Meni je najbolje sto je Torgal startovao u sred jedne price, kako stvari stoje stao je na pre kraja druge price. Imam utisak da neko u BP zna posao . A inace sta je problem oko Torgala, sto ne izlazi? Jel problem slabo interesovanje, nerad u BP, novi most preko Save? |
Edited by - kasper on 06/12/2010 13:44:23 |
|
|
Born To Run
Average Member
901 Posts
Member since 05/01/2009 |
Posted - 06/12/2010 : 13:50:33
|
Ja raskinuo sa devojkom posle 7 godina. Ok ne zelim bas sve da svalim na Beli put, ali to sto nisu izdali Torgala i Gastona svakako nije pomoglo nasoj vezi. |
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste |
Edited by - Born To Run on 06/12/2010 13:50:56 |
|
|
Beli Put PRESS
Average Member
552 Posts
Posted - 06/12/2010 : 13:53:15
|
Vasi stripovi su kvalitetni, prevod je dobar, cena je odlicna. Izbor u Vasim bibliotekama mi najbolji odabir stripova od svih izdavaca. I to je istina, al brate dajte makar jednog Torgala da budem miran godinu dana. Ziveli
Biće i više od toga. |
|
|
Beli Put PRESS
Average Member
552 Posts
Posted - 06/12/2010 : 13:53:59
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
strasno kako je covek sebican!
pa ne samo ti - svi mi da budemo mirni!
... i zadovoljni. |
|
|
Beli Put PRESS
Average Member
552 Posts
Posted - 06/12/2010 : 13:56:12
|
quote: Originally posted by doktor78
Gdje se moze nabaviti Bleksad u izdanju Belog puta i po kojoj cijeni?
Sigurno je najpovoljnije u Klubu čitalaca (Kondina 16). Puna cena je 2280 dinara, popusti su od 15-30%, a u toku je i akcija gde možete izabrati 5 stripova iz biblioteka Integrali, 88 ili Stripovi Stripovi za 5900 dinara. |
|
|
doktor78
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
347 Posts
Member since 01/05/2003 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21090 Posts
Posted - 06/12/2010 : 15:28:03
|
quote: Originally posted by Beli Put PRESS
Biće i više od toga.
|
|
|
Nostromo
Junior Member
Croatia
476 Posts
Member since 16/12/2008 |
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 06/12/2010 : 18:45:20
|
quote: Originally posted by Nostromo
Onda ima šanse da se i BornToRun pomiri sa curom :).
Biće i više od toga. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 06/12/2010 : 18:50:59
|
quote: Originally posted by Beren
quote: Originally posted by Nostromo
Onda ima šanse da se i BornToRun pomiri sa curom :).
Biće i više od toga.
|
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 06/12/2010 : 19:18:08
|
quote: Originally posted by Born To Run
Ja raskinuo sa devojkom posle 7 godina. Ok ne zelim bas sve da svalim na Beli put, ali to sto nisu izdali Torgala i Gastona svakako nije pomoglo nasoj vezi.
Idi bre |
|
|
Topic |
|