forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mister no Knjiga 1 Veseli cetvrtak...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 25

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/12/2010 : 23:55:03  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Debelog Texa uzimam zbog naslovnica...mislio sam i ovog pilota ali kad su rekli da izbacuju dva godišnje-hvala ljepa...
pa dva puta godišnje Ciga....nka, pardon romkinja porodi...
ali dok ima takvih ko Paka da jim je i to previše, nema straha za Veseli...obogatit če se brzo.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/12/2010 : 23:55:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

mene je veseli Četvrtak razočarao u par stvari:
-i po milijun pritužbi Blaži se i dalje dopušta švrljanje i kvarjenje naslovnic(zato ga treba zatvorit)
-tiskara varira od dobre do nikakve, na dobro otisnut broj doleti neki sasvim bljed, papir jeftin ko...
-kolekcionarska izdanja taman zadovoljavaju najniže standarde za kolekcionarska,kol.Zagor 1 je bio strahota..
-ko je došao na tako blistavu ideju da naslovnice za kol.Zagora crta Laurenti(nema pojma)i da se slika rikne sastavi
iz nekog broja bar 400 cifra dalje...(gde nadoste Mortimera u prvim Zagorima?)
-da je tempo Texa i Mister Noa izbacio na tromjesečno,što je gore od Ludensa 50%.
Od takvog izdavača je čudo jedno očekivat da ijedan serijal izgura do kraja pa imao on 700(previše za meki uvez)ili
1000 stranica...čuda se događaju ali ja u njih ne vjerujem...ne kad je Veseli u pitanju.

telleru, moooolim te, prestani da pises ove gluposti, bices samo bezveze banovan. a ako vec nije protiv pravila da se lupeta, molim da se uvede jedno takvo pravilo.

jbt, pricas nesto sto ama apsolutno blage nikakve veze sa ovom temom nema. ostao si bez reci pa se hvatas za Blazinu (koji nema veze sa ovim izdanjem), za prvi broj KIZZ od pre 2 godine (koji nema veze sa ovim izdanjem), za kvalitet stampe kiosk izdanja (koji nema veze sa ovim izdanjem), za Laurentija (koji nema veze sa ovim izdanjem)....

ja ne znam kako neko tebe uspeva da dozivi kao ozbiljnog sagovornika....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/12/2010 : 23:58:45  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Debelog Texa uzimam zbog naslovnica...mislio sam i ovog pilota ali kad su rekli da izbacuju dva godišnje-hvala ljepa...
pa dva puta godišnje Ciga....nka, pardon romkinja porodi...
ali dok ima takvih ko Paka da jim je i to previše, nema straha za Veseli...obogatit če se brzo.

Pa bar tebi pare nisu problem(hvališ se po forumu), zašto onda ne bi izdvojio novac i za 2 Mister Noa godišnje?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 07/12/2010 : 23:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

mene je veseli Četvrtak razočarao u par stvari:
-i po milijun pritužbi Blaži se i dalje dopušta švrljanje i kvarjenje naslovnic(zato ga treba zatvorit)
Ovo jesi u pravu
-tiskara varira od dobre do nikakve, na dobro otisnut broj doleti neki sasvim bljed, papir jeftin ko...
Varira tisak,jeste,ali kad pogledas kako ludens ima jak crni otisak,i uporedis sa VC,LU izgleda kao neka fleka
-kolekcionarska izdanja taman zadovoljavaju najniže standarde za kolekcionarska,kol.Zagor 1 je bio strahota..
Vremenom se ispravljaju i sve su bolji i bolji
imam DD knjige i super su,dodaci su FENOMENALNI

-ko je došao na tako blistavu ideju da naslovnice za kol.Zagora crta Laurenti(nema pojma)i da se slika rikne sastavi
iz nekog broja bar 400 cifra dalje...(gde nadoste Mortimera u prvim Zagorima?)
To sam ja rekao jos pre 2 godine
-da je tempo Texa i Mister Noa izbacio na tromjesečno,što je gore od Ludensa 50%.
Uzimam i jednog i drugog,tako da ne smeta mnogo,taman stizem da pokupim sve
Od takvog izdavača je čudo jedno očekivat da ijedan serijal izgura do kraja pa imao on 700(previše za meki uvez)ili
1000 stranica...čuda se događaju ali ja u njih ne vjerujem...ne kad je Veseli u pitanju.
Mrzi me da trazim,ali mislim da si ovu recenicu napisao(kao i mnogi drugi) kod pojavljivanja Zagor Tajna sumera,i kod prvih KI izdanja
Omasili ste,nadam se da ce tako biti jos duuugo

Pricali ste(ne mislim na Telera) o Mark specijalu-los,ne prodaje se.A za mesec dana se zavrsava serijal
Gde jos mozete naci Zagor specijale sa knjizicama sem u italiji??

Prevod je super kod VC-a,Neporediv sa Ludensom
LIBB ima isto odlican prevod

Uvodnike i dodatne tekstove nema niko sem VC

Malo vere u ovo
Ja uzimam

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI

Edited by - elfak nish on 08/12/2010 00:01:05
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/12/2010 : 00:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

@srdjandj

ti si cesto bio na popravnom iz matematike, je l'?
covjece kako to racunas, sve da su i 4 godisnje nece ih prestici ni za 10 godina tj. nikad.
LB godisnje izbaci 12 knjiga, prosjek je oko 2400 stranica, a 4x700 je 2800. dakle svake godine dobiju u plus 400 str. tj. po 4 sveska, pa racunaj koliko ce trebati. trenutacno je razlika 100 svezaka. oces da ti pomognem, buduci da sam ocito ne mozes?
25 godina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nevjerojatna je kolika kolicina sljepila, samoutjehe i cega vec ne. objektivnost osla u 3 picke materine.

ovo izdanje ima samo jednu prednost - cijenu. sve ostalo je katastrofa. a kangasairo, taj novosrpski nacin (umjesto kangačeiro) je odvratan, unistavaju vlastiti jezik. zamisli kad bi se sve sad promijenilo po tome kako se tocno izgovara. valjda sad pisete i šejkeigou, je li? kakve idiotarije!!!

a nece ici 4. nece ovo ni do pete knjige, bah...

Ajde, pa nema potrebe da se svađamo sada, zar ne?

Evo, ja skupljam i LMS Mister NO-a i Libellus a sada ću i VČ.
I nadam se daće ići što više brojeva godišnje
Libellusova izdanja stvarno odišu kvalitetom ali mnogima su preskupa i zato će se dosta ljudi odlučiti za ovo izdanje.
Ali mislim da tu nema nikakve konkurencije (dobro, ne baš tolike)
Ovo izdanje će prvenstveno kupovati oni koji do sada nisu kupovali LIB izdanja. A oni koji kupuju LIB više - manje će ga kupovati i dalje

Nego kolika je cijena u Srbiji? Stiže mi neka ekipica iz Novog Sada slijedeći tjedan pa da mi ga ponesu...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 08/12/2010 : 00:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford a Yahoo! Message  Send alanford a Private Message  Reply with Quote
Toooo!!! Bas sam se nadao da ce VC poceti Mister Noa od pocetka. Meni su Libellusova izdavnja uvijel bila preskupa ali ovo je bas za moj dzeparac Jedva cekam da ga se dohvatim!!!

PS. Koliko ima stranica i koja je cijena?
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/12/2010 : 00:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
pa lupeta se mi....da se mi spava nebi to pisao....tak si sada ti bubnuo,Veseli i njihova izdanja nemaju veze sa tim izdanjem?svašta....pa na izdavaču se vidi šta može i do kuda je njegov domet...ja na njih previše i ne računam od promjena
termina izlaženja nekih junaka pa mi je takav optimizam malo preteran da ne kažem smješan...ali neka,neki su optimisti,neki smo samo realni...svakome svoje.

Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 08/12/2010 : 00:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
zna li itko kolko je teška knjigica otprilike??

"Nothing is true, everything is permitted."
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 08/12/2010 : 00:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Nego kolika je cijena u Srbiji? Stiže mi neka ekipica iz Novog Sada slijedeći tjedan pa da mi ga ponesu...

S popustom 1150 valjda

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/12/2010 : 00:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa lupeta se mi....da se mi spava nebi to pisao....tak si sada ti bubnuo,Veseli i njihova izdanja nemaju veze sa tim izdanjem?svašta....pa na izdavaču se vidi šta može i do kuda je njegov domet...ja na njih previše i ne računam od promjena
termina izlaženja nekih junaka pa mi je takav optimizam malo preteran da ne kažem smješan...ali neka,neki su optimisti,neki smo samo realni...svakome svoje.

Ajde šta kvariš ljudima veselje
Pa ovo je baš dobro izdanje. a da i izađu dva godišnje - pa to jeoko 11 - 12 redovnih brojeva. dobar tempo ako mene pitaš

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/12/2010 : 00:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
@teller

Šta konkretno uzimaš od VČ?

Vidiš, ja ona izdanja koja ne kupujem, nikad ne komentarišem, zašto bih to radio, ne sviđa mi se nešto i to zadržim za sebe.

A ovo kad sam rekao da će ubrzo sa 4 knjige godišnje prestići Libellus, mislio sam na ovih dosadašnjih 46 objavljenih epizoda, no nije to sad ni bitno.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/12/2010 : 00:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:

S popustom 1150 valjda

Danke

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/12/2010 : 00:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo izdanje će prvenstveno kupovati oni koji do sada nisu kupovali LIB izdanja. A oni koji kupuju LIB više - manje će ga kupovati i dalje

upravo je u tome stvar.
ovo je bukvalno pocelo da lici na prepucavanje "ciji je veci?", a nicim izazvano.

objektivno govoreci, VC izdanje nije nikako inferiorno u odnosu na Libelus, a to je neko misljenje koje pokusava da se nametne, ne znam....iz neke zavisti, straha od necega

cena ti je 1600 dinara, tako nesto. plus sto u Trafici imas popust na to

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/12/2010 : 00:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

upravo je u tome stvar.
ovo je bukvalno pocelo da lici na prepucavanje "ciji je veci?", a nicim izazvano.

objektivno govoreci, VC izdanje nije nikako inferiorno u odnosu na Libelus, a to je neko misljenje koje pokusava da se nametne, ne znam....iz neke zavisti, straha od necega

Aha, znači ak se kupi u trafici onda je s popustom? Jel treba tam nešto reći/pokazati iskaznicu/pionirsku značku ili tako nešto?

Drago mi je da se bacaš na Mister NO-a

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/12/2010 : 00:08:11  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim da je regularna cena 1650 dinara, sad ko ima popust od 30% dođe mu 1150, ako sam dobro izračunao?

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/12/2010 : 00:10:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

nema optimizma, samo realnost. podsetimos e samo prve situacije kada su realisti poput tebe najavljivali propast Cetvrtku jos u prvih 6 meseci postojanja, a oni u medjuvremenu sasvim slucajno izdali jos brdo edicija, i sveukupno skoro 300 stripova. verovatno zato sto su neuracunljivi....

opet te pitam, kad tako znas koji je njihov domet, zasto si se pre samo par dana pitao da li da uzmes Pilota? sta, nisi znao da ce da ide dva puta godisnje, nego si tek sad saznao kad je gogyly postavio fotografije. daj, nemoj da si neozbiljan, i nemoj da prodajes prazne price sad kad si ostao bez argumenata....

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/12/2010 : 00:11:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ček, tih 1650 Dinara je oko 14 eura ili tu negdje?
Znač oko sto kuna bez popusta...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 08/12/2010 : 00:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message  Reply with Quote
Kad će bre više taj Mister No od prvog broja ?!!

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 08/12/2010 : 00:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aha, znači ak se kupi u trafici onda je s popustom? Jel treba tam nešto reći/pokazati iskaznicu/pionirsku značku ili tako nešto?

Ako imas onu clansku karticu popust na punu cenu ti je 20%
maximalan popust je 30,i cena sa 30% iznosi 1150
Ako nemas karticu ,ni popust,mozes se pozajmiti od nekog iz Novog Sada
(mislim da je Danijelp iz NS)

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/12/2010 : 00:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

upravo je u tome stvar.

Drago mi je da se bacaš na Mister NO-a

ne treba ti ni licnjak, ni cip, nista :)
ja mislim da bilo ko moze da kupi u trafici po ceni 20% nizoj od osnovne, tako da u osnovi, ovo bi tvoje drugare izaslo oko 1300 dinara ;)

i da, i meni je drago, cujem da su ove prve epizode super :) a procitao sam danas jednu, "Rio Negro", bas je fina :)

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/12/2010 : 00:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Mislim da je regularna cena 1650 dinara, sad ko ima popust od 30% dođe mu 1150, ako sam dobro izračunao?

ja ne verujem vise ni jednoj tvojoj racunici

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/12/2010 : 00:14:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Mogu li se pored aukcija otvoriti strip opklade? Da obrnem koji dinar.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/12/2010 : 00:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
gledaj Lorde, nigdje nije teller najavljivao propast Veselog,tu si se zeznuo,bio sam skeptik kod izdanja onih makedonaca(Acika i ko več) i izgleda da nisam puno pogrešio...

a što se drugog pitanja tiče, razočarali su me tim pomakom termina na tromjesečno, debnelog pilota sam mislio uzimat pa sam
na darkvod sajtu pročitao da ga planiraju dva godišnje...dozvoli mi to pravo, da je to meni premalo za ozbiljno izdavanje...

želim jim sve dobro, podržat ču jih kupovinom pojedinih izdanja(Texa redovnog,Marka,Dilana,Zagora spec sa knjižicama,Barona i Dampira...)kupio sam prvog debeljka Tex možda i pilota ako vidim da je to ozbiljno....
imam para ali ne za bacanje...ako kupim strip rado bi osetio da se nisam zaje...bo...šta če mi 5 prvih brojeva i šupak?

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/12/2010 : 00:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
gledaj Lorde, nigdje nije teller najavljivao propast Veselog,tu si se zeznuo,bio sam skeptik kod izdanja onih makedonaca(Acika i ko več) i izgleda da nisam puno pogrešio...

gle, nisam ja nigde napisao da si ti to pricao, samo svi oni koji su se nazivali "realistima", i svi oni koji su imali odlican uvid u situaciju.

quote:
a što se drugog pitanja tiče, razočarali su me tim pomakom termina na tromjesečno, debnelog pilota sam mislio uzimat pa sam
na darkvod sajtu pročitao da ga planiraju dva godišnje...dozvoli mi to pravo, da je to meni premalo za ozbiljno izdavanje...

OK, tvoje pravo. ali ponavljam, ovo izdanje cilja i na neku drugu publiku, a ne samo na staru gardu. stoga, pitanje ritma, koji iovako nije uopste los, a i povoljan je po novcanik, sto je bitan faktor, je potpuno irelevantno.

quote:
želim jim sve dobro, podržat ču jih kupovinom pojedinih izdanja(Texa redovnog,Marka,Dilana,Zagora spec sa knjižicama,Barona i Dampira...)kupio sam prvog debeljka Tex možda i pilota ako vidim da je to ozbiljno....
imam para ali ne za bacanje...ako kupim strip rado bi osetio da se nisam zaje...bo...šta če mi 5 prvih brojeva i šupak?

to koliko ti imas para, to stvarno nije moja stvar, iako si se jednom prilikom potrudio da nam to stavljas do znanja. ja nikoga ne zelim da teram da kupi bilo sta, prvo zato sto me ne zanima, a drugo zato sto je nekulturno, ali samo mi je zasmetala nicim izazvana i u najmanju ruku neosnovana paljba....

Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 08/12/2010 : 00:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

@srdjandj

ti si cesto bio na popravnom iz matematike, je l'?
covjece kako to racunas, sve da su i 4 godisnje nece ih prestici ni za 10 godina tj. nikad.
LB godisnje izbaci 12 knjiga, prosjek je oko 2400 stranica, a 4x700 je 2800. dakle svake godine dobiju u plus 400 str. tj. po 4 sveska, pa racunaj koliko ce trebati. trenutacno je razlika 100 svezaka. oces da ti pomognem, buduci da sam ocito ne mozes?
25 godina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nevjerojatna je kolika kolicina sljepila, samoutjehe i cega vec ne. objektivnost osla u 3 picke materine.

ovo izdanje ima samo jednu prednost - cijenu. sve ostalo je katastrofa. a kangasairo, taj novosrpski nacin (umjesto kangačeiro) je odvratan, unistavaju vlastiti jezik. zamisli kad bi se sve sad promijenilo po tome kako se tocno izgovara. valjda sad pisete i šejkeigou, je li? kakve idiotarije!!!

a nece ici 4. nece ovo ni do pete knjige, bah...

Fazon je u tome sto KANGASEIRO uopste nije nepravilno i tako se izgovara a ne kangačeiro

Nemam potpis...
Go to Top of Page
Page: of 25 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.06 seconds. Snitz Forums 2000